kixlidatos 21 Απριλίου 2011 #1 Share 21 Απριλίου 2011 Το ερωτημα ενος φιλου που μεταφερω εδω ειναι.Αν τα υγρα λιπασματα εχουν ημερομηνια ληξεως,γιατι στην συσκευασια δεν αναφερετε.Ο φιλος τα εχει ανοιχτα περιπου τρια χρονια.Σχεδον ολη την σειρα της SEACHEM. Να τα χρησιμοποιησει η οχι? Ευχαριστουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 21 Απριλίου 2011 #2 Share 21 Απριλίου 2011 Το ερωτημα ενος φιλου που μεταφερω εδω ειναι.Αν τα υγρα λιπασματα εχουν ημερομηνια ληξεως,γιατι στην συσκευασια δεν αναφερετε.Ο φιλος τα εχει ανοιχτα περιπου τρια χρονια.Σχεδον ολη την σειρα της SEACHEM. Να τα χρησιμοποιησει η οχι? Ευχαριστουμε Η seachem δεν έχει ημερομηνία λήξης για τα περισσότερα προϊόντα της. Αν η αποθήκευσή τους δεν έχει γίνει σε ακραίες συνθήκες ζέστη, βρασμός κλπ τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 21 Απριλίου 2011 #3 Share 21 Απριλίου 2011 Δεν το εχω μπροστα μου αυτη την στιγμη αλλα αν θυμαμαι καλα το flourish γραφει οτι απο την στιγμη που ανοιχτη πρεπει να διατηρητε στο ψυγειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 21 Απριλίου 2011 #4 Share 21 Απριλίου 2011 Δεν το εχω μπροστα μου αυτη την στιγμη αλλα αν θυμαμαι καλα το flourish γραφει οτι απο την στιγμη που ανοιχτη πρεπει να διατηρητε στο ψυγειο. Έτσι είναι και νομίζω ότι το αναφέρει για όλη τη σειρά της seachem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 23 Απριλίου 2011 Author #5 Share 23 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 23 Απριλίου 2011 #6 Share 23 Απριλίου 2011 Έτσι είναι και νομίζω ότι το αναφέρει για όλη τη σειρά της seachem. Μόνο για το flourish λέει ότι θέλει ψυγείο αλλά και πάλι αν το έχεις σε δροσερό μέρος δεν είναι υποχρεωτικό http://www.seachem.com/Products/product_pages/Flourish.html Για τα υπόλοιπα δεν αναφέρει κάτι στη σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος