mariafd 21 Απριλίου 2011 #1 Share 21 Απριλίου 2011 γεια σας και παλι! εχω μια γαριδα και εναν αστερια εδω και 3 μερες στο θαλασσινο ενυδρειο μου και μου ειπαν απο εκει που την πηρα οτι τρωνε οτι βρει μεσα στο ενυδρειο και οτι δεν υπαρχει ξεχωριστη τροφη . διαβασα ομως σε ενα site οτι μπορεις να φτιαξεισ τροφη για τις γαριδες. ισχυει? ξερετε τπτ? ( το ιδιο μου ειπαν και για τον αστερια οτι τρωει οτι βρει) κανω καλα που δεν τους ταιζω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariafd 21 Απριλίου 2011 Author #2 Share 21 Απριλίου 2011 ξερει κανεις για τι τρωνε οι γαριδες κ οι αστεριες? σας παρακαλω αν ξερετε απαντηστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 21 Απριλίου 2011 #3 Share 21 Απριλίου 2011 Συνήθως τρώνε από τα υπολείμματα της τροφής για τα ψάρια, όπως και διάφορα πραματάκια πάνω από το βράχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariafd 21 Απριλίου 2011 Author #4 Share 21 Απριλίου 2011 Ok αλλα δεν κάνω τπτ άλλο. Ευχαριστώ πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος