Savou 20 Απριλίου 2011 #1 Share 20 Απριλίου 2011 Στα νεο γαριδαδικο που φτειαχνω εχω ενα φιλτρο crtistalProfi i100.Τη μπορω να βαλω για να μην τραβιξει ποτε γαριδα το φιλτρο\?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 20 Απριλίου 2011 #2 Share 20 Απριλίου 2011 Στα νεο γαριδαδικο που φτειαχνω εχω ενα φιλτρο crtistalProfi i100.Τη μπορω να βαλω για να μην τραβιξει ποτε γαριδα το φιλτρο\?? τουλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Απριλίου 2011 #3 Share 20 Απριλίου 2011 τουλι H σφουγγαράκι στην είσοδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 20 Απριλίου 2011 Author #4 Share 20 Απριλίου 2011 H σφουγγαράκι στην είσοδο Εχω βαλει υαλοβαμβακα σε ολες τις εισοδου θα με καληπτει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 20 Απριλίου 2011 #5 Share 20 Απριλίου 2011 Με τα τουλια και τα προφιλτρα δε μειωνεται η ροη που ρουφαει το φιλτρο με αποτελεσμα να μειωνεται και η ζωη λειτουργιας του?Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος