aristea 20 Απριλίου 2011 #1 Share 20 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ ! Γεια σε όλους ! Θα ήθελα καμιά συμβουλή παιδιά !! Ποια τεστ είναι απαραίτητα για την ποιότητα του νερού , ποιας εταιρίας είναι τα πιο αξιόπιστα ; και κάθε πότε πρέπει να τα κάνω ; Είμαι πολύ νέα στο χώρο και προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Απριλίου 2011 #2 Share 20 Απριλίου 2011 Τα καλυτερα και ακριβοτερα ειναι της API. ΡΗ,ΝΟ 3, ΝΟ 2,Ν3Ν4 .αυτα ειναι απαρετητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristea 20 Απριλίου 2011 Author #3 Share 20 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ .... Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι δύσκολο να τα βρω , γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τα είχε πάρει ποτέ το μάτι σε κάποιο κατάστημα . Αν δεν βρω αυτό το κιτ , κάποια άλλη εταιρία ; ή να το ψάξω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Απριλίου 2011 #4 Share 20 Απριλίου 2011 Εγω εχω της tropic marin και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργοσ Χ. 20 Απριλίου 2011 #5 Share 20 Απριλίου 2011 Τα καλυτερα και ακριβοτερα ειναι της API. ΡΗ,ΝΟ 3, ΝΟ 2,Ν3Ν4 .αυτα ειναι απαρετητα Ακριβοτερα μεν,αλλα με δυνατοτητα για περισσοτερα τεστ (37ml) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 20 Απριλίου 2011 #6 Share 20 Απριλίου 2011 Επίσης τα τεστ της Salifert είναι αξιόπιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristea 20 Απριλίου 2011 Author #7 Share 20 Απριλίου 2011 Καλησπέρα ! Είναι σχετικά εύκολο να τα βρω (αναφέρομαι στα salifert) ; Γιατί ρώτησα ήδη για το Τest kit της ΑPI και δεν το βρήκα στο κατάστημα που χρησιμοποιώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 20 Απριλίου 2011 #8 Share 20 Απριλίου 2011 Βασικά στα περισότερα μαγαζιά με ενυδρειακά έχω βρει τεστ της Salifert αλλά έχω πάει και σε πολλά άλλα και δεν έχω βρει. Πάντως είναι πολύ γνωστή εταιρία με αξιόπιστα και ποιοτικά προιόντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristea 20 Απριλίου 2011 Author #9 Share 20 Απριλίου 2011 Επειδή βλέπω ότι μένεις Αιγάλεω ... μήπως έχεις υπ' όψιν σου το pet city Χαιδαρίου ; Βασικά εκεί εξυπηρετούμαι και μέχρι χτες που εγγράφηκα στο aquazone από 'κει ακολουθούσα και κάποιες συμβουλές. Αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι αντικειμενικά τα καταστήματα στις προτάσεις τους; Χωρίς να εννοώ κάτι συγκεκριμένο , απλά όταν είσαι άσχετος είσαι συγχρόνως και υποψιασμένος , καχύποπτος αλλά και ευκολόπιστος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 20 Απριλίου 2011 #10 Share 20 Απριλίου 2011 (edited) To ξέρω το petcity χαιδαρίου αλλά δεν θυμάμαι αν έχει salifert. Πάρε ένα τηλ να τους ρωτήσεις καλύτερα,εκτός κι αν μένεις κοντά. Αν είσαι υποψιασμένος και καχύποπτος ο τελευταίος από όπου θα πάρεις συμβουλή είναι κάποιο μαγαζί. Λίγα είναι αυτά που κατέχουν πραγματικά από ενυδρεία, χωρίς να υπονοώ κάτι για το συγκεκριμένο κατάστημα. Από την στιγμή που υπάρχει το ιντερνετ, τι να τις κάνουμε τις συμβουλές από τα μαγαζιά? Έγινε επεξεργασία 20 Απριλίου 2011 - Alpha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος