Jump to content

Recommended Posts

Μόλις αγόρασα 2 zebra γιατί παρατήρια κάτι μικρές πράσινε εστίες πάνω σε μια πέτρα που έχω... Δεν είμαι σίγουρος οτι είναι άλγη ομως.... Άμα δεν βρούνε να φάνε υπάρχει περιπτωση να μυ φάνε τα φυτά (έχω annubia και comboda green) Μήπως χρειάζονται κάποια τροφή?

Για τα φυτα δεν εχεις λογο να ανησυχείς γιατι δεν τα τρωνε,ενα προβλημα που μπορει να εχεις (οπως εγω) ειναι να ζευγαρωσουν και να γεννανε αβερτα αυγα τα οποια καθαριζοντε πολυ δυσκολα.

Εγω αναγκαστηκα να τα χωρίσω.

Για τα φυτα δεν εχεις λογο να ανησυχείς γιατι δεν τα τρωνε,ενα προβλημα που μπορει να εχεις (οπως εγω) ειναι να ζευγαρωσουν και να γεννανε αβερτα αυγα τα οποια καθαριζοντε πολυ δυσκολα.

Εγω αναγκαστηκα να τα χωρίσω.

και παλι... δεν είναι ερμαφρόδιτα?/ δεν αναπαράγωνται μόνα τους?

Tα zebra αναπαράγονται αλλά οι γόνοι τους δεν επιβιώνουν στο γλυκό νερό. Δεν θα γεμίσεις σαλιγκάρια, μην σε ανησυχεί αυτό. :)

Ουτε φυτά πρόκειται να πειράξουν.

Δεν ξερω φιλαρακι,οταν το ειχα μονο του για κανενα διμηνο δεν γεννουσε,με το που εβαλα ενα ακομα αρχησαν τα κολιτηλικια και γεννουσαν αβερτα.

Tα zebra αναπαράγονται αλλά οι γόνοι τους δεν επιβιώνουν στο γλυκό νερό. Δεν θα γεμίσεις σαλιγκάρια, μην σε ανησυχεί αυτό. :)

Ουτε φυτά πρόκειται να πειράξουν.

Ναι θελουν υφαλμυρο νερο για να βγουν σαλιγκαρακια,εγω ομως μιλαω για τα αυγα που γενναν.

Ναι θελουν υφαλμυρο νερο για να βγουν σαλιγκαρακια,εγω ομως μιλαω για τα αυγα που γενναν.

Εμένα πάλι, μου αρέσουν τα αυγά των zebra snails όπως τα σκορπίζουν παντού και ιδίως πάνω στα ξύλα !

Περί γούστου (κολοκυθόπιτα!!!! :):thumbup::thumbup: )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...