mariafd 18 Απριλίου 2011 #1 Share 18 Απριλίου 2011 γεια σας ειμαι η mariafd και ειμαι αρχαρια εχω ενα ενυδρειο 50 L και το εχω 5 μηνες και προσπαθω να εχω τα ψαρακια μου ευτυχησμενα Θα ηθελα μερικεσ πλυροφοριες αν μπορειτε να μου δωσετε 1) το ενυδρειο μου εχει φιλτρο απο σουγκαρι , ανθρακα και 4 καλτσες με λευκα βιολογικα 2)κατω εχω ζωντανη αμμο και 5 βραχους μικρουσ σχετικα επεισης ζωντανους. 3) εχω λαμπα αποστηρωσης 4) και 30 w λαμπες ( 15 λευκη 15 μπλε) γενικα ειναι μικρο το ενυδρειο μου , αλλα προσπαθω να το εχω οσο πιο υγειες μπορω εχω μεσα ενα κλουν , ενα μικρο '' καθαριστη'' βραχων και ενα '' καθαριστη αμμου'' θα ηθελα να μου πειτε τι ψαρια μπορω να βαλω ακομα και αν το φιλτρο αρκει για την καθαριοτητα του ενυδρειου επισεις το ενυδρειο μου κατα κερους βγαζει μικρα σαλιγκαρια και καβουρακια . αυτα ειναι καλα για το ενυδρειο η πρεπει να τα βγαζω? επεισεις πρεπει να βαλω και κυκλοφορητες νερου η δεν ειναι απαρετητο γιατι ειναι μικρο το ενυδρειο μου? και ενα τελευταιο σας παρακαλω πειτε μου μπορω να βαλω 1-2 μανηταρακια πανω στους βραχους μου? ευχαριστω πολυ και καλως ηρθα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 18 Απριλίου 2011 #2 Share 18 Απριλίου 2011 Καλώς όρισες Μαρία! Προφανώς μιλάς για θαλασσινο ενυδρείο και εγώ δεν μπορω να σε βοηθήσω! Εαν όμως πας στην κατηγορία για το θαλασσινό θα βρεις πολλά θέματα που θα σε βοηθήσουν να "καταλάβεις" τις ανάγκες που έχει το ενυδρείο σου! Πες μας λιγο τις διαστάσεις του ενυδρείο σου και εαν έχεις κάνει μετρήσεις στο νερό σου. ph kh gh No3 No2 NH3/4 και γενικά ότι έχεις κάνει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariafd 18 Απριλίου 2011 Author #3 Share 18 Απριλίου 2011 Καλώς όρισες Μαρία! Προφανώς μιλάς για θαλασσινο ενυδρείο και εγώ δεν μπορω να σε βοηθήσω! Εαν όμως πας στην κατηγορία για το θαλασσινό θα βρεις πολλά θέματα που θα σε βοηθήσουν να "καταλάβεις" τις ανάγκες που έχει το ενυδρείο σου! Πες μας λιγο τις διαστάσεις του ενυδρείο σου και εαν έχεις κάνει μετρήσεις στο νερό σου. ph kh gh No3 No2 NH3/4 και γενικά ότι έχεις κάνει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariafd 18 Απριλίου 2011 Author #4 Share 18 Απριλίου 2011 geia kai se sena o mikros idatinos kosmos vriskete se ena enidrio 35 x50 ek peripou kai nai kano test ph kai metrao nitrika me test se stick poy omos mou eipan oti den asfales prepei na paro test me ampoyles. afta einai poli omorfo kai prospatho na to kratiso igeies. mou to eftiakse enos kirios o opoios telika den iksere kai polla giati den mou evale anthraka na fantasteis!!!!!!! omos milisa me kapoia paidia apo to amazonio kai to quico mega pet kai eftixos ksanastisame to enidreio! pira kai ena vivlio gia ta enidria alla exo akoma polles apories. elpizo na me voithisete kai eseis kai genika na matho polla apo to site afto ta leme a! enidrio glikou nerou exei o mpampas mou opote ean xreiasteis kati isos mporo na voithiso ( ksero liga pragmata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 18 Απριλίου 2011 #5 Share 18 Απριλίου 2011 Κάνε σε παρακαλώ μια μετάφραση! Είναι κανονισμός του φόρουμ να γράφουμε στα Ελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 18 Απριλίου 2011 #6 Share 18 Απριλίου 2011 Και τα 2ο καταστήματα που προ ανέφερες δεν τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση και θα σε συμβούλεβα να ακούσεις και μία τρίτη γνώμη σε αυτά που σου είπαν ΌΤΙ και να ήταν αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariafd 18 Απριλίου 2011 Author #7 Share 18 Απριλίου 2011 οκ . απο εδω και μετα θα γραφω στα ελληνικα. τωρα ομως με μπερδεψες. ειχα ακουσει πολυ καλα λογια ειδικα για το πρωτο μαγαζι και γιαυτο και ξαναεκανα το ενυδρειο μου σχεδον ξανα απο την αρχη. Τι να πω νομιζω οτι το αντικειμενο του θαλλασινου ενυδρειου το γνωριζουν τελικα λιγοι. θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις καποιο αλλο μαγαζι που να γνωριζει ωστε να παρω μια γνωμη ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 18 Απριλίου 2011 #8 Share 18 Απριλίου 2011 Τι θα έλεγες να σου προτείνω κάτι καλύτερο απο εναν μαγαζάτορα που κοιτάει το κέρδος; Στο φόρουμ εδώ υπάρχουν πολλα άτομα που ασχολούντε χρόνια με το "άθλημα" και θα σου πουν και τα καλά και τα κακά που υπάρχουν στο ενυδρείο σου, έτσι ώστε να το κάνεις καλύτερο ! Εδω υπάρχει ενας διαγωνισμός που κανουν τώρα με κάποια απο τα ενυδρεια τους. Ψηφισε και εσυ αυτό που σου αρέσει! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=59692&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariafd 18 Απριλίου 2011 Author #9 Share 18 Απριλίου 2011 σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 18 Απριλίου 2011 #10 Share 18 Απριλίου 2011 Βάλε και εσύ μια φώτο να δούμε το καμάρι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariafd 18 Απριλίου 2011 Author #11 Share 18 Απριλίου 2011 ΘΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 18 Απριλίου 2011 #12 Share 18 Απριλίου 2011 (edited) παντως στο quiko εχει εναν πολυ καλο κυριο που εχει γνωσεις στα ενυδρεια αλα για τον αμαζονιο δεν γνωριζω. ΥΓ.Πιστευω ομως οτι ουτε επρεπε να αναφερουμε τα μαγαζια απο γιατι κανουμε διαφημηση αλλα ουτε και να μιλησουμε με κακο λογο για αυτα. ΥΓ2.mods το δικο μου ποστ αν το θεωρησεται διαφημηση διαγραψτετο Έγινε επεξεργασία 18 Απριλίου 2011 - JOHN12345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariafd 18 Απριλίου 2011 Author #13 Share 18 Απριλίου 2011 ναι ισως δεν επρεπε να αναφερω τα ονοματα τους, παντως και εγω ψαχνω και ρωταω για να μαθω, και η αληθεια ειναι ο αυτος ο κ, που λεσ με βοηθησε αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts