Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΑ

nervas

Recommended Posts

Παιδιά γιατί μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΑΘΗ

Ο συνολικός χώρος που απαιτείτε από τα προς αποστολή αρχεία είναι μεγαλύτερος από τον διαθέσιμο. Παρακαλώ ελατώστε τον αριθμό ή το μέγεθος των συνημμένων.

Από την στιγμή πλέον που πάω να ανοίξω νέα αγγελία και πάω να φορτώσω φωτογραφίες, κατάφερα μετα βίας να ανεβάσω μόνο μέχρι ένα ΜΒ και δεν με αφήνει ούτε πλέον σε νέα αγγελία αν πάω να ανοίξω, λες και δεν έχω άλλο χώρο, τι παίζει, επίσης αν μπορείτε σβήστε την μια άκυρη αγγελία σας παρακαλώ.

Λογικά τώρα δεν θα έχεις πρόβλημα άπλα μετά από κάθε κλείσιμο αγγελίας με photo στέλνε μου pm να τις αφαιρώ.

Και για να μην παιδεύεσαι ούτε εσύ,ούτε ο διαχειριστής μας, κάνε εναν λογαριασμό σε κάποιον εξωτερικό πάροχο πχ photobucket και ανέβαζε φώτο από εκεί.

:)

Και για να μην παιδεύεσαι ούτε εσύ,ούτε ο διαχειριστής μας, κάνε εναν λογαριασμό σε κάποιον εξωτερικό πάροχο πχ photobucket και ανέβαζε φώτο από εκεί.

Κωστή είμαι τόσο άσχετος με υπολογιστές που αφού καταφέρνω και αυτά πάλι καλά :thumbup:

Σας ευχαριστώ παιδιά που ασχοληθήκατε :thumbup:

Αν χρειάζεσαι βοήθεια, ευχαρίστως να σε καθοδηγήσω βήμα βήμα. Θα σου λύσει τα χέρια ενας λογαριασμός στο photobucket.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια, ευχαρίστως να σε καθοδηγήσω βήμα βήμα. Θα σου λύσει τα χέρια ενας λογαριασμός στο photobucket.

Κωστή θα σου στείλω pm από αύριο να με βοηθήσεις γιατί πρέπει να το κάνουμε οπωσδήποτε :thumbup: ,

Σε ευχαριστώ και πάλι :thumbup:

Κωστή θα σου στείλω pm από αύριο να με βοηθήσεις γιατί πρέπει να το κάνουμε οπωσδήποτε :) ,

Σε ευχαριστώ και πάλι :thumbup:

Ασε τον Κωστη Γιωργη. Παρε με τηλ να σου πω τι θα κανεις. :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...