john33 17 Απριλίου 2011 #1 Share 17 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, Σε ενυδρείο 180 λίτρων έχω εδώ και 2 εβδομάδες 2 anubias nana, 2 anubias barteri, 1 vallisneria spiralis, 1 cryptocoryne x willisii, 1 hygrophila polysperma και 1 bacopa crenata. Ο φωτισμός είναι 2Χ45 Watt 10 ώρες τη μέρα. Για τη φροντίδα τους θα είμαι καλυμένος με χρήση Seachem flourish, Seachem flourish excel και seachem flourish tabs ή χρειάζεται και κάτι παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 17 Απριλίου 2011 #2 Share 17 Απριλίου 2011 Εκτός από την bacopa crenata που θέλει ποιό δυνατό φωτισμό είσαι μαι χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john33 17 Απριλίου 2011 Author #3 Share 17 Απριλίου 2011 και κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω: Στις οδηγίες για τα συγκεκριμένα προϊόντα αναφέρει μια δοσολογία. Δεν αναφέρει όμως τον αριθμό των φυτών που αντιστοιχούν στη δοσολογία αυτή. Δηλαδή είτε είχα 1 φυτό είτε 10 η ίδια δοσολογία είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 17 Απριλίου 2011 #4 Share 17 Απριλίου 2011 και κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω: Στις οδηγίες για τα συγκεκριμένα προϊόντα αναφέρει μια δοσολογία. Δεν αναφέρει όμως τον αριθμό των φυτών που αντιστοιχούν στη δοσολογία αυτή. Δηλαδή είτε είχα 1 φυτό είτε 10 η ίδια δοσολογία είναι; Απ οτι λεει βαλε τη μιση δοσολογια.Η δοσολογια που αναφερει στη συσκευασια ειναι για φουλ φυτεμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος