klipitiklopos 17 Απριλίου 2011 #1 Share 17 Απριλίου 2011 Καλημερα, Θα ηθελα μια γνωμη απο τους φιλους που εχουν εμπειρια στην κατασκευη ενυδρειων. Εχω το καρφουρισιο 100Χ30Χ40 με 8αρι τζαμι. Στο πανω μερος, εχει 2 κοντρες περιπου 85 ποντους μηκος, και 5,5 ποντους πλατος, απο το ιδιο τζαμι. Επειδη του φτιαχνω αλλο καπακι και με περιοριζουν οι κοντρες, αν τις βγαλω θα εχω προβλημα; Η εστω αν μικρυνω το πλατος τους στους 2,5 ποντους, ωστε να μην μπαινουν τοσο μεσα στον ωφελιμο χωρο του ενυδρειου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 17 Απριλίου 2011 #2 Share 17 Απριλίου 2011 (edited) μην το τολμησεις. αν τις αφαιρεσεις θα κανει κοιλια το τζαμι και μπορει να σπασει καποια στιγμη. τωρα αν τις κοψεις να γινουν λεπτοτερες δεν ξερω, αλλα δεν θα στο συνηστουσα παλι. ισα ισα θα σου ελεγα να βαλεις και μια ακομα στο κεντρο ωστε να ενωνει αυτες τις δυο. το μονο που θα μπορουσες να κανεις και εφοσον δεν φαινονται μετα να τις κατεβασεις λιγο, ωστε να μην σε ενοχλουν. αλλα οχι πολυ. Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2011 - fisakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 17 Απριλίου 2011 #3 Share 17 Απριλίου 2011 Μην κάνει τίποτα. Άστο όπως είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 17 Απριλίου 2011 #4 Share 17 Απριλίου 2011 Εχω δει κόντρα να ραγίζει στη μέση επειδή ήταν 2.5-3εκ και δεν άντεξε την πίεση στο κέντρο του κρυστάλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 17 Απριλίου 2011 Author #5 Share 17 Απριλίου 2011 Εχω δει κόντρα να ραγίζει στη μέση επειδή ήταν 2.5-3εκ και δεν άντεξε την πίεση στο κέντρο του κρυστάλου. Αμαν! Σε τι μηκος αυτο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 17 Απριλίου 2011 #6 Share 17 Απριλίου 2011 1,20 με οχτάρι τζάμι μπροστά και οχτάρα κόντρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 17 Απριλίου 2011 Author #7 Share 17 Απριλίου 2011 Θα τις αφησω στην ησυχια τους. Το προβλημα χωρου θα το λυσω μαλλον αλλιως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Απριλίου 2011 #8 Share 17 Απριλίου 2011 Τα πρωτα ενυδρεια του Καρφουρ 100x30x40 φτιαχνονταν χωρις κοντρες. Ομως επειδη εχει αναφερθει παρα πολλες φορες το οτι ανοιγαν σαν τρανταφυλλο.... τοτε αρχισαν να βαζουν τις κοντρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος