Jump to content

Ανθησε η ανουμπια μου

satkingr

Recommended Posts

φιλοι μου ανθησε η ανουμπια μου...

_MG_9659.jpg

_MG_9660.jpg

σε ποσες μερες θα ειναι σε πληρη ανθηση???

ωραίο μπουμπούκι!!!

Εντομεταξυ τη φωτογραφική χρησιμοποίησες?

Έγινε επεξεργασία - christos k

ωραίο μπουμπούκι!!!

Εντομεταξυ τη φωτογραφική χρησιμοποίησες?

Συμφωνω για το πρωτο :) ...και θα ηθελα και εγω να κανω την ιδια ερωτηση...πολυ ωραια φοτο...τη φωτογραφική χρησιμοποιησες για να βγαλεις την φοτο?

Canon EOS1000D

1/40 sec

F/5.6

ISO200

center weighted metering

στα 55mm

:):thumbup::thumbup:

ή άλλα μου βγάζει το properties ???? :hysterical::rasp::band:

Έγινε επεξεργασία - Andreas301

Canon EOS1000D

1/40 sec

F/5.6

ISO200

center weighted metering

στα 55mm

:thumbup::thumbup::hysterical:

ή άλλα μου βγάζει το properties ???? :rasp::band::D

Σωστος!!!! η φωτο αυτη ειναι με τον φακο τον 18-55...το βραδυ θα ανεβασω φωτο με τον macro 100mm

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια :)

φιλοι μου μπορειτε να δειτε και αλλες φωτο εδω

• 3 weeks later...

κλαίω! :thumbup:

Ποσο καιρο σου πειρε να ανθησει? εμενα ολο φρεσκα φυλα βγαζει..αλλα απο ανθο τιποτα..

Αν και είναι έξω από τα νερά μου το θέμα... αλμυρός βλέπετε, έχω ορισμένες απορίες με αφορμή την άνθηση του φυτού.

Πριν χρόνια είχα και εγώ φυτεμένο και παρατηρούσα ότι κάθε άνοιξη άνθιζαν και τα δικά μου φυτά.

...Και αναρωτιέμαι ακόμη, γιατί κάθε άνοιξη της φυσικής εποχής? αφού υποτίθεται ότι το τροπικό ενυδρείο ανεξάρτητα από τις φυσικές εποχές έχει τον δικό του "κλειστό" κύκλο.... πάντα καλοκαίρι !!!

Γιατί λοιπόν να ανθίζει το φυτό κάθε άνοιξη... και όχι μόνο το φυτό αλλά και άλλοι βιολογικοί κύκλοι που έχουν να κάνουν με τις εποχές.

Άραγε το φυσικό περιβάλλον και οι εποχές του επηρεάζουν το "κλειστό κύκλωμα" του ενυδρείου?

Εγώ νομίζω πως ναι, υπάρχει κάποια σχέση.

Αν και είναι έξω από τα νερά μου το θέμα... αλμυρός βλέπετε, έχω ορισμένες απορίες με αφορμή την άνθηση του φυτού.

Πριν χρόνια είχα και εγώ φυτεμένο και παρατηρούσα ότι κάθε άνοιξη άνθιζαν και τα δικά μου φυτά.

...Και αναρωτιέμαι ακόμη, γιατί κάθε άνοιξη της φυσικής εποχής? αφού υποτίθεται ότι το τροπικό ενυδρείο ανεξάρτητα από τις φυσικές εποχές έχει τον δικό του "κλειστό" κύκλο.... πάντα καλοκαίρι !!!

Γιατί λοιπόν να ανθίζει το φυτό κάθε άνοιξη... και όχι μόνο το φυτό αλλά και άλλοι βιολογικοί κύκλοι που έχουν να κάνουν με τις εποχές.

Άραγε το φυσικό περιβάλλον και οι εποχές του επηρεάζουν το "κλειστό κύκλωμα" του ενυδρείου?

Εγώ νομίζω πως ναι, υπάρχει κάποια σχέση.

Φιλε μπορώ να πω πως ''έμεινα'' με την απορία σου...όντως εχεις δίκαιο..και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι να απαντήσω..άσε που δεν ξέρω ούτε πως καν να το γράψω στο google για να βρω απάντηση σε ξανά forums!! :PP

:thumbup::D

Nα προσθέσω με αφορμή τα παραπάνω ότι μου ειχε ανθήσει κι εμένα τον απρίλιο μια βαλισνέρια :thumbup:

Φιλε μπορώ να πω πως ''έμεινα'' με την απορία σου...όντως εχεις δίκαιο..και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι να απαντήσω..άσε που δεν ξέρω ούτε πως καν να το γράψω στο google για να βρω απάντηση σε ξανά forums!! :PP

:thumbup::D

Πιστεύω και βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα με τον dimitrig ότι έστω και ο λίγος φυσικός φωτισμός του χώρου επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο (ίσως να υπάρχουν και άλλοι "φυσικοί" λόγοι)

Πιστεύω και βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα με τον dimitrig ότι έστω και ο λίγος φυσικός φωτισμός του χώρου επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο (ίσως να υπάρχουν και άλλοι "φυσικοί" λόγοι)

Πιθανότατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...