Alpha 16 Απριλίου 2011 #1 Share 16 Απριλίου 2011 Προχθές αγόρασα τις συγκεκριμένες ταμπλέτες, επειδή είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος, ένας φίλος σκέφτηκε να τις σπάσω και να τις φυτέψω στο χαλίκι. Το έχει κάνει κανείς, θα έχω τα ίδια αποτελέσματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Απριλίου 2011 #2 Share 16 Απριλίου 2011 κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 16 Απριλίου 2011 Author #3 Share 16 Απριλίου 2011 κανενα προβλημα... Ευχαριστώ klaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 16 Απριλίου 2011 #4 Share 16 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 16 Απριλίου 2011 #5 Share 16 Απριλίου 2011 Κόβονται λιγο δύσκολα και εγω τις εκοψα σε 2-3 κομμάτια ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 16 Απριλίου 2011 Author #6 Share 16 Απριλίου 2011 Κόβονται λιγο δύσκολα και εγω τις εκοψα σε 2-3 κομμάτια ^^ Mε μαχαίρι τις έκοψες? Τρίβονται καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 16 Απριλίου 2011 #7 Share 16 Απριλίου 2011 Ναι με letherman(Πολυ κοφτερο) την εβαλα στο πατωμα με μια πετσετα και απλα το πιεσα με τον καρπο!! οταν λες τρίβεται ?παντως δε κοβεται και ευκολα στην μεση πολυ πιθανο να την κοψεις σε 3 κομματια οπως εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 16 Απριλίου 2011 Author #8 Share 16 Απριλίου 2011 Ναι με letherman(Πολυ κοφτερο) την εβαλα στο πατωμα με μια πετσετα και απλα το πιεσα με τον καρπο!! οταν λες τρίβεται ?παντως δε κοβεται και ευκολα στην μεση πολυ πιθανο να την κοψεις σε 3 κομματια οπως εγω Εννοώ μήπως όπως την κόβεις σπάσει σε μικρά κομματάκια. Οκ ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 18 Απριλίου 2011 #9 Share 18 Απριλίου 2011 φιλε μου μου ειπαν να παρω ταμπλετες για τους εχινοδορους που εχω!!!αυτες οι ταμπλετες κανουν?η θελει ειδικες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 11 Μαίου 2011 Author #10 Share 11 Μαίου 2011 φιλε μου μου ειπαν να παρω ταμπλετες για τους εχινοδορους που εχω!!!αυτες οι ταμπλετες κανουν?η θελει ειδικες? Κάνουν φίλε μου για όλα τα φυτά που τρέφονται από τη ρίζα, και θεωρούνται και από τις καλύτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος