ggiannoul 15 Απριλίου 2011 #1 Share 15 Απριλίου 2011 Καλημέρα σε όλους . Είμαι νέος στο forum αλλά ασχολούμαι με το hobby 14 χρόνια. Χθες είχα την ευτυχία να αποκτήσω τα πρώτα tropheus moori moliro από τον Ωκεανό και έφτιαξα μια κοινότητα με 15 μέλη σε ένα 400 lt ενυδρείο. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του Ωκεανού για τη χαρά που μου δώσανε. Να είστε όλοι καλά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Απριλίου 2011 #2 Share 15 Απριλίου 2011 Καλως μας ηρθες στην ομορφη παρεα.Ζητω η Αφρικη Κανεμας μια παρουσιαση να παρουμε ματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Απριλίου 2011 #3 Share 15 Απριλίου 2011 Η μεγαλυτερη ευτυχια ηταν που γνωρισες εμενα!!! Καλως όρισες και επισημα στο φορουμ μας λοιπον!! Υ.Γ. Δεν εχω ξεχασει οτι πηρες το ψαρι μου και έφυγες... Θα σου τη φιλαω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 15 Απριλίου 2011 #4 Share 15 Απριλίου 2011 Καλως ηλθες στην παρεα! Περιμενουμε ανυπομονα εικονες απο το ενυδρειο σου και την παρουσια σου βεβαιως στην αφρικανικη γωνια του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts