GXSARA 16 Απριλίου 2011 Author #26 Share 16 Απριλίου 2011 Υπάρχει και ένα πλεονέκτημα.Δε χρειάζεσαι sump για να καλλιεργείς άλγες! σωστος αλγες στο φουλ και οχι παιζουμε, αμα κανεις θελει αλγες μου λεει. σορρυ για τα ποστ τα συνεχωμενα αλλα γραφω απο κινιτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 16 Απριλίου 2011 Author #27 Share 16 Απριλίου 2011 Αν και θαλασσινός μένω έκπληκτος απο τον βράχο σου,πολλή μου άρεσε Να κάνετε ένσταση τούς κύριους διαχειριστές να σας βάλουν υποκατηγορία στα reef Ετσι ετσι τα ακουτε κυριοι διαχειριστές. Εχω πολυ χωρο να βαλω και αλλο βραχο.αλλα μετα δεν ξερω αμα θα αντεξει το επιπλο.σκευτομαι και ενα 60αρι που εχω να το κανω και αυτο θαλασσινο αφρικανικο. Αλλα δεν εχω παρει τελικη αποφαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 16 Απριλίου 2011 #28 Share 16 Απριλίου 2011 Κυριοι το reef υπερτερει σε χρωματα.Ετσι δεν ειναι; Θαυμαστε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 16 Απριλίου 2011 Author #29 Share 16 Απριλίου 2011 εεε τι αλλο θελουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 25 Απριλίου 2011 Author #30 Share 25 Απριλίου 2011 Μπηκαν στο ενυδρειο 2 valisineria gigantic,3 valisineria spiral τις εβαλα ολες μαζι. σημερα κυνηγιοντουσαν 2 λαμπιντο και κουτουλισε στο τζαμι βαρβατος θορυβος.το ειδα το ψαρι την ακουσε για τα καλα. Πηγαινε και δεν πηγαινε.μετα ζωντανεψε.δεν εχω δει ξανα κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος