GXSARA 14 Απριλίου 2011 #1 Share 14 Απριλίου 2011 (edited) Εφυγε το πλαστικο βουνο που ειχα στις ψαρουκλες μου και μπηκαν και αλλα βραχια.το βουνο παντος δεν εχει αλλες πετρες.τις πηρα ολες. οι φωτο δεν ειναι καλες ειναι απο κινιτο και με το στησιμο εγινε χαμος μεσα στο ενυδρειο Έγινε επεξεργασία 14 Απριλίου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 15 Απριλίου 2011 #2 Share 15 Απριλίου 2011 Άντε να γεμίζουμε πέτρα! Το κοράλλι όμως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Απριλίου 2011 #3 Share 15 Απριλίου 2011 Κουκλι ειναι να το χαιρεσαι Τον κυκλοφορητη θα τον εβαζα στο πλαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 15 Απριλίου 2011 Author #4 Share 15 Απριλίου 2011 Άντε να γεμίζουμε πέτρα! Το κοράλλι όμως; Κουκλι ειναι να το χαιρεσαι Τον κυκλοφορητη θα τον εβαζα στο πλαι Ευχαριστω παιδιά να ειστε καλα.το κοραλι πριν 20 χρονια ηταν αληθινο.ετσι και αλλιως 2-3 πολυ μικρα κομμάτακια εβαλα.βεβαια εχω και ενα τεραστιο το οποιο αυτο δεν μπαινει στο ενυδρειο το εχω για στολιδη στο σπιτι. Την κοραλια την εχω εκει γιατι ειναι μικρη και δεν ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση της.θελω να βαλω μια μεγαλυτερη μολις βρω.και καμια βαλισινερια θελω να βαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 15 Απριλίου 2011 #5 Share 15 Απριλίου 2011 Καλωσόρισες στους Αφικανοριφάδες !!!! Πολύ καλό ! Όταν πιάσουν και την άλγη αν δεις ακόμη πόσο καλό θα είναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 15 Απριλίου 2011 Author #6 Share 15 Απριλίου 2011 Οι πετρες εχουν ειδη ποιασει αλγη με τις γκρολουξ που εχω βαλει τα τζαμια τα καθαριζω.το ενυδρειο τρεχει 1 μηνα και κατι ειχα κανει παρουσίαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Απριλίου 2011 #7 Share 15 Απριλίου 2011 Σιγά μη δεν έπιαναν... Πολύ καλό Γιώργο.Τα κοράλλια υπάρχει περίπτωση να τραυματίσουν τα ψάρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 15 Απριλίου 2011 Author #8 Share 15 Απριλίου 2011 Σιγά μη δεν έπιαναν... Πολύ καλό Γιώργο.Τα κοράλλια υπάρχει περίπτωση να τραυματίσουν τα ψάρια; τα εχω στο νου μου ελπιζω πως οχι γιατι ειναι μικρα.διαβασες τι επαθαα με τις βαλισινεριες που μου φυγανε απο το μπουφαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Απριλίου 2011 #9 Share 15 Απριλίου 2011 Μη σε απασχολεί,θα σου ξαναφέρω σε λίγο καιρό. Θα είχε βέβαια άλλη ομορφιά αλλά χαλάλι.Συμβαίνουν αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Απριλίου 2011 #10 Share 15 Απριλίου 2011 Να το χαίρεσαι το ενυδρείο γείτονα, πολύ όμορφο έγινε. Εγώ το κοράλλι θα το έβγαζα για δυο λόγους. Φοβάμαι τα ψάρια που είναι κινητικά μην τραυματιστούν και δεν θέλω να δίνω και δικαιώματα στους θαλασσινούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 15 Απριλίου 2011 Author #11 Share 15 Απριλίου 2011 (edited) Να το χαίρεσαι το ενυδρείο γείτονα, πολύ όμορφο έγινε. Εγώ το κοράλλι θα το έβγαζα για δυο λόγους. Φοβάμαι τα ψάρια που είναι κινητικά μην τραυματιστούν και δεν θέλω να δίνω και δικαιώματα στους θαλασσινούς... θα εχω το νου μου για το κοραλακι που εχω βαλει. δεν μπορει τα ψαρια να τραυματιστουν και στις πετρες που δεν ειναι στρογγυλες???? καλα δεν εχω και καμια στρογγυλη. και γιατι να δινουμε δικαιωματα?? εμεις στο αφρικανικανικο εχουμε βραχο ,εχουμε αραγωνιτη.βαζουμε αλατι εχουμε κανενα κοραλακι για ντεκορ ,αλγες εχουμε κανα φυτακι που δεν εχουνε τι αλλο θελουμε?? θαλασσινοαφρικανικο ενυδρειο και το καλυτερο πιο οικονομικο. Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 15 Απριλίου 2011 #12 Share 15 Απριλίου 2011 Φίλε Γιάννη να το χαίρεσαι το νταμάρι σου!!!! Αυτες οι πέτρες των νοτίων προαστείων εχουν πολύ σουξέ στα Αφρικανικα ενυδρεία!!! Το κοράλι μπορεις να το σπάσεις, να το θριματίσεις και να το προσθέσεις στον βυθό σου! Ετσι θα περιορίσεις και τον κινδυνο να τραυματιστει καποιο απο τα ψάρια σου οπως σου είπαν και οι φιλοι παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 15 Απριλίου 2011 #13 Share 15 Απριλίου 2011 Αν ήταν η ζήλια ψώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 15 Απριλίου 2011 #14 Share 15 Απριλίου 2011 Αν ήταν η ζήλια ψώρα Εμεις βαζουμε κοραλια. Εσεις βαζετε πχ φροντοζες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Απριλίου 2011 #15 Share 15 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 15 Απριλίου 2011 #16 Share 15 Απριλίου 2011 Ξεχασα και τη φατσουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 15 Απριλίου 2011 #17 Share 15 Απριλίου 2011 Ξεχασα και τη φατσουλα. Α, ευτυχώς που την έβαλες γιατί ήμουν έτοιμος αν σε ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 15 Απριλίου 2011 #18 Share 15 Απριλίου 2011 Κράξω.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 15 Απριλίου 2011 #19 Share 15 Απριλίου 2011 Απαπαπαπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 15 Απριλίου 2011 #20 Share 15 Απριλίου 2011 θα εχω το νου μου για το κοραλακι που εχω βαλει. δεν μπορει τα ψαρια να τραυματιστουν και στις πετρες που δεν ειναι στρογγυλες???? καλα δεν εχω και καμια στρογγυλη. και γιατι να δινουμε δικαιωματα?? εμεις στο αφρικανικανικο εχουμε βραχο ,εχουμε αραγωνιτη.βαζουμε αλατι εχουμε κανενα κοραλακι για ντεκορ ,αλγες εχουμε κανα φυτακι που δεν εχουνε τι αλλο θελουμε?? θαλασσινοαφρικανικο ενυδρειο και το καλυτερο πιο οικονομικο. Αν και θαλασσινός μένω έκπληκτος απο τον βράχο σου,πολλή μου άρεσε Να κάνετε ένσταση τούς κύριους διαχειριστές να σας βάλουν υποκατηγορία στα reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 15 Απριλίου 2011 #21 Share 15 Απριλίου 2011 Αν και θαλασσινός μένω έκπληκτος απο τον βράχο σου,πολλή μου άρεσε Να κάνετε ένσταση τούς κύριους διαχειριστές να σας βάλουν υποκατηγορία στα reef Φιλαρακι μου,εσυ εισαι που ειχες ενα γαλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 15 Απριλίου 2011 #22 Share 15 Απριλίου 2011 θα εχω το νου μου για το κοραλακι που εχω βαλει. δεν μπορει τα ψαρια να τραυματιστουν και στις πετρες που δεν ειναι στρογγυλες???? καλα δεν εχω και καμια στρογγυλη. και γιατι να δινουμε δικαιωματα?? εμεις στο αφρικανικανικο εχουμε βραχο ,εχουμε αραγωνιτη.βαζουμε αλατι εχουμε κανενα κοραλακι για ντεκορ ,αλγες εχουμε κανα φυτακι που δεν εχουνε τι αλλο θελουμε?? θαλασσινοαφρικανικο ενυδρειο και το καλυτερο πιο οικονομικο. Το θαλλασινο ειναι κατ'ουσιαν το στρωσιμο του Αφρικανικου.Βαζουμε βραχο και κοραλια και κατοπιν οταν εξαφανιστει η αμμωνια και ασπρισουν τα κοραλια εχουμε ετοιμο aquascape με σκληροτητες στο θεο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Απριλίου 2011 #23 Share 15 Απριλίου 2011 Υπάρχει και ένα πλεονέκτημα.Δε χρειάζεσαι sump για να καλλιεργείς άλγες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 16 Απριλίου 2011 Author #24 Share 16 Απριλίου 2011 Φίλε Γιάννη να το χαίρεσαι το νταμάρι σου!!!! Αυτες οι πέτρες των νοτίων προαστείων εχουν πολύ σουξέ στα Αφρικανικα ενυδρεία!!! Το κοράλι μπορεις να το σπάσεις, να το θριματίσεις και να το προσθέσεις στον βυθό σου! Ετσι θα περιορίσεις και τον κινδυνο να τραυματιστει καποιο απο τα ψάρια σου οπως σου είπαν και οι φιλοι παραπάνω! Γιωργο με λενε αλλα dont worry το κοραλι σημερα θα βγει θα παει στο ραφι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 16 Απριλίου 2011 Author #25 Share 16 Απριλίου 2011 Το θαλλασινο ειναι κατ'ουσιαν το στρωσιμο του Αφρικανικου.Βαζουμε βραχο και κοραλια και κατοπιν οταν εξαφανιστει η αμμωνια και ασπρισουν τα κοραλια εχουμε ετοιμο aquascape με σκληροτητες στο θεο..... ετσι ετσι και το αλλο ειναι οτι δεν πληρωνουμε τον βραχο 10 ευρω το κιλο εχω στο βουνο διπλα μου να φανε και οι κοτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος