losage 14 Απριλίου 2011 #1 Share 14 Απριλίου 2011 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ :χανω μερα παρα μερα 2 γκαπυ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα: 270 λιτρα - Φίλτρανση (1000 λιτρα/ ημερα " eheim eco pro" αποτελειται απο σφουγγαρι ,substrat, bio mech και πλαστικα ελατηρια): - Ιστορικό 3 μηνες ειναι ο χρονος λειτουργειας ενα μηνα στρωσιμο μετα απο δικο μου λαθος εχει ανοιχτει το φιλτρο και εχει καθαριστει το σφουγγαρι δυστηχως με νερο απο την βρυση το οποιο απ οτι εμαθα κατεστρεψε τις αποικιες βακτυριων, απο την ημερα που ανοιχτικε εχουν περασει περιπου 2 εβδομαδες+, επιλεον χημικα που εχω ριξει ειναι αλατι 3%. stress zyme+ (αντιχλωριο) (stress coat +) :: - Ψάρια 2 ξιφοφορινες 9 αρσενικα γκαπυ και 8 θυληκα γκαπυ: - Ρουτίνες 1 φορα την ημερα ταισμα με φυλλαρακια και σκουλικια σε πολυ μικρη ποσοτητα εχω αλλαξει το 25% του ενυδρειου πριν απο 3 βδομαδες γιατι ειχε πεσει πολυ τροφη στον πατο του ενυδρειου και πριν πριν απο 3 μερες ξανα αλλαξα το νερο παλι 25% γιατι υπηρχαν πολλες βρωμιες ακομα.... : ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ σημερα εχουμε: - PH: στα κιτρινα 8.00 - KH: 6d - GH:7d<=14d - ΝΗ3/NH4 <0,05: - ΝΟ2 0: - ΝΟ3 25: - Θερμοκρασία:26 oC ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: την αμμωνια -Strips:ολα τα υπολοιπα -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:γκαπυ - Ιστορικό Ψαριού:ολα δειχνουν μια χαρα ωσπου ξαφνικα παρουσιαζονται : - Συμπτώματα που παρουσιάζει:περιεργη κινηση, καποια μαλιστα παρατηρησα οτι εχουν βγαλει ενα ασπρο εξογκωμα πανω απο το πτερυγιο και καποια ασπρα μερη στην κοιλια, βαρια αναπνοη και οσα πεθαινουν δειχνουν να πονανε και να υποφερουν - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: ΘΕΡΑΠΕΙΑ -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 1. 2. πως ανεβαζω φωτογραφιες? δεν ξερω! ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος