christos k 14 Απριλίου 2011 #1 Share 14 Απριλίου 2011 Καλημέρα παιδιά..σκέφτομαι να κλείσω το ενυδρείο με τα guppies,(έχω βρει άτομο να τα χαρίσω) και να βάλω μέσα ζευγάρι puffers.. Θα το φυτέψω ελάχιστα το ενυδρείο. Ποσα λίτρα χρειάζονται αυτά τα γλυκύτατα ψαράκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 14 Απριλίου 2011 Author #2 Share 14 Απριλίου 2011 κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Απριλίου 2011 #3 Share 14 Απριλίου 2011 με τελικο μεγεθος τα 9 cm τα 50 λιτρα θα ειναι οριακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 14 Απριλίου 2011 Author #4 Share 14 Απριλίου 2011 με τελικο μεγεθος τα 9 cm τα 50 λιτρα θα ειναι οριακα Ευχαριστώ. Συγνώμη ομως για το ποστ μου.. δεν πρόσεξα καλά τα θέματα που παρέχουν πληροφορίες για το συνγκεκριμενο Tetraodon cutcutia Μεγεθος: μεχρι 9 εκατοστα Μεγεθος ενυδρειου: 60λιτρα και ανω Τροφη:τοTetraodon cutcutia ειναι ενα puffer που στην φυση τρωει ολοκληρα ψαρια, bloodworms και γαριδες , στο ενυδρειο ταιζετε διαφορων ειδων παγωμενες τροφες οπως krill , bloodworms,tubifex και γαριδα Προελευση:μαλαισια Συγκατοικοι:υπερβολικα επιθετικο ψαρι , θα προσπαθησει να σκοτωσει οτι ψαρι βαλετε μαζι του σε ενυδρειο διακοσμηση στο ενυδρειο:βαρια φυτεμενο , λιγες ριζες για κρυψωνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 14 Απριλίου 2011 #5 Share 14 Απριλίου 2011 Με καλή φύτευση νομίζω είναι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 14 Απριλίου 2011 Author #6 Share 14 Απριλίου 2011 Με καλή φύτευση νομίζω είναι καλα Μιλάμε πάντα για μια απλή και καλή φύτευση όπως ανουμπιες κερατοφυλα και άλλα έτσι ε? ούτε υποστρώματα και τα αλλα τα extream!? Φτάνει να έχει Χορτάρια πολλά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 14 Απριλίου 2011 #7 Share 14 Απριλίου 2011 Βάλε κρυπτοκορίνες ,ανουμπιες, κερατόφυλο, εχινόδορο και οτι εύκολο φυτό βρείς. Σε συνδιασμό με ξύλα κάνε σκιερά μέρη για να κρύβετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 14 Απριλίου 2011 Author #8 Share 14 Απριλίου 2011 Βάλε κρυπτοκορίνες ,ανουμπιες, κερατόφυλο, εχινόδορο και οτι εύκολο φυτό βρείς. Σε συνδιασμό με ξύλα κάνε σκιερά μέρη για να κρύβετε. good good Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 14 Απριλίου 2011 #9 Share 14 Απριλίου 2011 επεισης κανενα stargrass και hydrophilla polysperma.... ευκολα φυτα που γινονται πυκνα.... αν και επιθετικο δεν ειναι ιδιαιτερα κινητικο.... ειναι ιδιαιτερα ευαισθητα σε αμμωνια-νιτρικα-νιτρωδη και συνισταται υπερφιλτρανση γιατι λερωνουν λογο της ιδιαιτεροτητας της σιτισης τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 15 Απριλίου 2011 #10 Share 15 Απριλίου 2011 βαλε και στο πισω μερος του ενυδρειου vallisneries θα διξει πιο ομορφια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 15 Απριλίου 2011 #11 Share 15 Απριλίου 2011 βαλε και στο πισω μερος του ενυδρειου vallisneries θα διξει πιο ομορφια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 15 Απριλίου 2011 Author #12 Share 15 Απριλίου 2011 βαλε και στο πισω μερος του ενυδρειου vallisneries θα διξει πιο ομορφια... Ε καλα απο αυτες εχω καμια 50αρια ριζες!! 0.25 σεντ της πουλανε εδω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος