saradoulis 12 Απριλίου 2011 #1 Share 12 Απριλίου 2011 Μέχρι να ρθει ο Ιούνης και να ξεκινήσω με το μεγάλο είπα να ασχοληθώ με ένα κούτσικο. Ε μην τα πολυλογώ βρήκα μια γιάλα καμια 15αριά λίτρα,της έχωσα κάνα 2κιλο βράχο,1 κιλό αραγωνίτη και ένα καφάσι απο coca cola και ιδού το minimal αποτέλεσμα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 12 Απριλίου 2011 Author #2 Share 12 Απριλίου 2011 (edited) Το φωτιστικό είναι το freshwater της dennerle..Έχω πει στο MrGe07 να πάει να μου πάρει μια λάμπα σα τη δικιά του αλλά μεχρι να αξιωθεί αυτός ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Έγινε επεξεργασία 12 Απριλίου 2011 - saradoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 13 Απριλίου 2011 #3 Share 13 Απριλίου 2011 Καλή αρχή, από αναπλήρωση τι θα κάνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 13 Απριλίου 2011 Author #4 Share 13 Απριλίου 2011 Την ωραία και φτηνή λύση του Αίολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος