Savou 12 Απριλίου 2011 #1 Share 12 Απριλίου 2011 Θα ηθελα η link η φωτογραφιες απο βιοτοπου γαριδων ιδιετερα blue shrimp. Ψαχνω εδω και καιρο αλλα δεν εχω βρει και πολλα και θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 13 Απριλίου 2011 #2 Share 13 Απριλίου 2011 Θα ηθελα η link η φωτογραφιες απο βιοτοπου γαριδων ιδιετερα blue shrimp. Ψαχνω εδω και καιρο αλλα δεν εχω βρει και πολλα και θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω.. Και δεν πρόκειται να βρεις αφού είναι επιλεκτική αναπαραγωγή όπως και οι yellow αλλά και οι γνωστές σε όλους μας red cherry. Θα πρέπει να κοιτάξεις γενικότερα στην οικογένεια που ανήκουν, δηλαδή neocaridina heteropoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Απριλίου 2011 #3 Share 13 Απριλίου 2011 Το μόνο που μπόρεσα να βρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 13 Απριλίου 2011 Author #4 Share 13 Απριλίου 2011 δεν υπαρχει καμια ιστοσελιδα που να εχει φωτογραφιες απο τον βιοτοπο γαριδων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Απριλίου 2011 #5 Share 13 Απριλίου 2011 δεν υπαρχει καμια ιστοσελιδα που να εχει φωτογραφιες απο τον βιοτοπο γαριδων? Δεν ξέρω, δοκίμασε να ψάξεις google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 13 Απριλίου 2011 Author #6 Share 13 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω, δοκίμασε να ψάξεις google. Ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Απριλίου 2011 #7 Share 13 Απριλίου 2011 (edited) Ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα. Οι blue pearl έχουν προκύψει από επιλεκτικές αναπαραγωγές, τον βιότοπο γιατί τον ψάχνεις; Δωσ'τους σωστές συνθήκες και θα το εκτιμήσουν με πολλές γέννες. Έγινε επεξεργασία 13 Απριλίου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 13 Απριλίου 2011 Author #8 Share 13 Απριλίου 2011 Οι blue pearl έχουν προκύψει από επιλεκτικές αναπαραγωγές, τον βιότοπο γιατί τον ψάχνεις; Δωσ'τους σωστές συνθήκες και θα το εκτιμήσουν με πολλές γέννες. Ψαχνω γενικα των βιοτοπο των γαριδων και οχι μονο για τις blue pearl γαριδες. Θελω να δω φωτογραφιες απο των βιοτοπο, και ισως να πλισιασω λιγο το ενυδρειο μου με τον βιοτοπο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 13 Απριλίου 2011 #9 Share 13 Απριλίου 2011 Για δες εδώ : http://www.aquanet.tv/Video/219-hongkong-b...einer-weltstadt ίσως και εδώ : http://www.aquanet.tv/Video/186-garnelenfang-auf-sulawesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 13 Απριλίου 2011 Author #10 Share 13 Απριλίου 2011 Ευχαριστω οποιος βρει και κατι παραπανο ας το βαλει. Ευχαριστω και παλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος