retard20 12 Απριλίου 2011 #1 Share 12 Απριλίου 2011 (edited) με αφορμη την δυναμη του λογου το βιντεο που ανεβασε ο stormtrooper δεν εχει να κανει με τον λογο αλλα ειναι πολυ ωραια Έγινε επεξεργασία 12 Απριλίου 2011 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Απριλίου 2011 #2 Share 12 Απριλίου 2011 με αφορμη την δυναμη του λογου το βιντεο που ανεβασε ο stormtrooper δεν εχει να κανει με τον λογο αλλα ειναι πολυ ωραια Τα βίντεο όντως είναι ιδιαίτερα... Παλιότερα είχα εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια για το δεύτερο βιντεάκι. Πλέον δεν το βλέπω όπως παλιά. Και τα δύο βίντεο απευθύνονται σε συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων. Κι όταν λέω "κατηγορία" εννοώ ανθρώπους που έχουν χάσει την αίσθηση και το νόημα των απλών πραγμάτων και των ανθρωπίνων σχέσεων. Δυστυχώς αυτή η "κατηγορία" αφορά όλον το δυτικό κόσμο και πολιτισμό (έτσι το ονομάζουν μερικοί). Μία παρατήρηση όσον αφορά το πρώτο βιντεάκι... Μόνη μου ένσταση, κάποια πραγματικά ασήμαντα πράγματα που αναφέρει ως "μικρές χαρές" (πχ τα φρεσκοπλυμένα σεντόνια και το κέικ) και που προσωπικά με βρίσκουν αντίθετο ως λογική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 12 Απριλίου 2011 Author #3 Share 12 Απριλίου 2011 (edited) Τα βίντεο όντως είναι ιδιαίτερα... Παλιότερα είχα εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια για το δεύτερο βιντεάκι. Πλέον δεν το βλέπω όπως παλιά. Και τα δύο βίντεο απευθύνονται σε συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων. Κι όταν λέω "κατηγορία" εννοώ ανθρώπους που έχουν χάσει την αίσθηση και το νόημα των απλών πραγμάτων και των ανθρωπίνων σχέσεων. Δυστυχώς αυτή η "κατηγορία" αφορά όλον το δυτικό κόσμο και πολιτισμό (έτσι το ονομάζουν μερικοί). Μία παρατήρηση όσον αφορά το πρώτο βιντεάκι... Μόνη μου ένσταση, κάποια πραγματικά ασήμαντα πράγματα που αναφέρει ως "μικρές χαρές" (πχ τα φρεσκοπλυμένα σεντόνια και το κέικ) και που προσωπικά με βρίσκουν αντίθετο ως λογική! σιγουρα ειναι γι αυτον το λογο!! Πιστευω για να γινει μια πιο απλη ταινια μικρου μηκους ενταχθηκαν μεσα και αυτα εκτος και αν στον ιδιο κανουν τρομερη εντυπωση τι να σου πω το θεμα ειναι οτι ολο το συμπερασμα εμενα μ αρεσει!! πολλες φορες βλεπεις ανθρωπους να μην ειναι ευχαριστημενοι με τιποτα επισης δεν ηξερα οτι εχουν ξανα ποσταριστει οποτε συγχωρέστε με Έγινε επεξεργασία 12 Απριλίου 2011 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Απριλίου 2011 #4 Share 12 Απριλίου 2011 επισης δεν ηξερα οτι εχουν ξανα ποσταριστει οποτε συγχωρέστε μεΑσυγχώρητος!!! Τέτοια μηνύματα δεν κάνουν κακό να επαναλαμβάνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 12 Απριλίου 2011 #5 Share 12 Απριλίου 2011 Θα ήθελα να μου πει κάποιος να μου πει για ποιο λόγο ένα κανάλι τηλεοπτικό δεν αφιερώνει 5 λεπτά απο το χρόνο του όχι την ημέρα αλλα τον μήνα για να δείξει έστω και απο μια φορά ένα απο αυτά τα βίντεο. Γιατί Αυτό που λέγεται κρατική τηλεόραση και είναι εκει για σωστή ενημέρωση και να δημιουργεί πολιτισμο όπως αναφέρουν αυτοί που την διοικούν και αυτοί που μας βάζουν να την πληρώνουμε όλοι ανεξάρτητος -χωρίς δυνατότητα άρνησης γιατί αν δεν την πληρώσεις σου κόβουν το ρεύμα -να μην δείχνουν αυτά τα βίντεο; Αναρωτήθηκε κάνεις ποτέ σαε το γιατί; Όσοι έχετε παιδιά έστω και μικρά καλό θα ήταν να τους δειξτε το 2ο βίντεο για να καταλάβει και ο γονιός αλλα και το παιδι.... Βουρκωσα και ανατριχιασα γιατί έβαλα τον εαυτό μου στην θέση του παιδιού στο βίντεο γιατί είμαι και εγώ και εγώ ένας απο τα εκατομμύρια που το έχουν κάνει αυτο στον γονιό τους. Έχουμε απομωνοθει κύριοι χάνουμε αξίες ευγένεια ιδανικά σε αυτήν την Ζωη που ζούμε .νοιαζομαστε στον αν μαγειρεψε ο τάδε, αν χωρεψε ο άλλος , με ποια ερωτοτροπει τάδε. Πρέπει να αναλογιστούμε.....τι κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 15 Απριλίου 2011 #6 Share 15 Απριλίου 2011 Αυτά τα video προκαλούν ένα σοκ. Σοκ συνειδητοποίησης που άλλοι παθαίνουμε στο δρόμο της ζωής μας και άλλοι αν δεν δουν το video δεν νιώθουν ποτέ. Και επειδή δεν νιώθουν κάνουν τη ζωή σου δύσκολη. Εσένα που η ίδια η ζωή σε ενέταξε σε άλλη κατηγορία. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει και κάποιοι από τους υπόλοιπους, αυτοί που δεν νιώθουν, να σου τη δυσκολέψουν και άλλο. Ξεχνώντας ότι και σε αυτούς θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο. Δεν βαριέσαι. Τουλάχιστον εσύ έμαθες και βρήκες την δύναμη να ανταπεξέλθεις. Μακάρι αυτοί που δεν νιώθουν, να μην χρειαστεί να έρθουν στη θέση σου, γιατί θα διαπιστώσουν ότι αυτοί που θα τους βάζουν τα επιπλέον εμπόδια δεν διαφέρουν και πολύ από τους ίδιους 5 λεπτά πριν το ατύχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος