beddman963 11 Απριλίου 2011 #1 Share 11 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς αν γίνεται να αναμειχθεί η μαύρη ενυδρειακή σιλικόνη με κάποιο χρώμα πχ πράσινο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Απριλίου 2011 #2 Share 11 Απριλίου 2011 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
beddman963 11 Απριλίου 2011 Author #3 Share 11 Απριλίου 2011 θέλω μια πρασινοπή απόχρωση για να φτιάξω μια ανάγλυφη επιφανεια στο back του ενυδρειου - μέσα στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
beddman963 13 Απριλίου 2011 Author #4 Share 13 Απριλίου 2011 ακρυλικο χρώμα λέτε να κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 13 Απριλίου 2011 #5 Share 13 Απριλίου 2011 Δεν είναι ασφαλές.Προσπάθησε να βρεις ουδέτερο υλικό.Σε πράσινη απόχρωση δύσκολο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Απριλίου 2011 #6 Share 14 Απριλίου 2011 θέλω μια πρασινοπή απόχρωση για να φτιάξω μια ανάγλυφη επιφανεια στο back του ενυδρειου - μέσα στο ενυδρειο Η αναγλυφη επιφανεια με τον καιρο θα πιασει αλγη και θα πρασινίσει απο μόνη της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 14 Απριλίου 2011 #7 Share 14 Απριλίου 2011 Το ακρυλικό χρώμα δεν κάνει γιατί είναι υδατοδυαλιτό και δεν αναμειγνύεται με τα πολυμερή της σιλικόνης. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για χρώματα σιλικόνης στο γούγλι, για ψάξε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 14 Απριλίου 2011 #8 Share 14 Απριλίου 2011 Το ακρυλικό χρώμα δεν κάνει γιατί είναι υδατοδυαλιτό και δεν αναμειγνύεται με τα πολυμερή της σιλικόνης. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για χρώματα σιλικόνης στο γούγλι, για ψάξε... Οτιδήποτε τοξικό ΔΕΝ κάνει.Το 99% των χρωμάτων είναι τοξικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Απριλίου 2011 #9 Share 14 Απριλίου 2011 Εκτος των αλλων υπαρχει και προβλημα με το στησιμο που θελεις να κανεις.Η σιλικονι δεν θα κατσει εκει που θελεις εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beddman963 14 Απριλίου 2011 Author #10 Share 14 Απριλίου 2011 Εκτος των αλλων υπαρχει και προβλημα με το στησιμο που θελεις να κανεις.Η σιλικονι δεν θα κατσει εκει που θελεις εσυ. Και πού θα κάτσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Απριλίου 2011 #11 Share 15 Απριλίου 2011 Και πού θα κάτσει? Οπου θελει Η σιλικονι για να στεγνωσει θελει 15 ωρες περιπου.Οποτε εσυ οπως και να την βαλεις σε 15 ωρες αυτη θα γλιστρησει και θα γινει κατι επιπεδο,η θα συσσωρευτει σε καποια λακουβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beddman963 15 Απριλίου 2011 Author #12 Share 15 Απριλίου 2011 Οπου θελει Η σιλικονι για να στεγνωσει θελει 15 ωρες περιπου.Οποτε εσυ οπως και να την βαλεις σε 15 ωρες αυτη θα γλιστρησει και θα γινει κατι επιπεδο,η θα συσσωρευτει σε καποια λακουβα. αυτό θέλω. και μάλιστα θα την βάλω την επιφάνεια υπό κλίση για να κάνει βουναλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Απριλίου 2011 #13 Share 16 Απριλίου 2011 αυτό θέλω. και μάλιστα θα την βάλω την επιφάνεια υπό κλίση για να κάνει βουναλακια Εγω σου ειπα την αποψη μου.Αν την βαλεις και σε κλιση,το χειρωτερο ειναι να την μαζευεις με κουταλακι απο κατω.και το καλυτερο ειναι να φτιαξεις περισπωμενες σε διαφορα σημεια. Υπαρχει ενας τροπος να την ελεξεις,και αυτος ειναι μονο με γυψινο εκμαγειο.Αν σε ενδιαφερει μετα την προσπαθεια που θα κανεις,μπορω να στο αναλυσω,παντος ειναι χρονοβορο και θελει να πιανουν τα χερια σου. Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
beddman963 16 Απριλίου 2011 Author #14 Share 16 Απριλίου 2011 Εγω σου ειπα την αποψη μου.Αν την βαλεις και σε κλιση,το χειρωτερο ειναι να την μαζευεις με κουταλακι απο κατω.και το καλυτερο ειναι να φτιαξεις περισπωμενες σε διαφορα σημεια. Υπαρχει ενας τροπος να την ελεξεις,και αυτος ειναι μονο με γυψινο εκμαγειο.Αν σε ενδιαφερει μετα την προσπαθεια που θα κανεις,μπορω να στο αναλυσω,παντος ειναι χρονοβορο και θελει να πιανουν τα χερια σου. Καλη συνεχεια καταλαβα τι λες. Ήθελα να αποφύγω και το ανάγλυφο με φελιζολ γιατί το ενυδρείο είναι στρωμένο και χρειάζεται να το αδειάσω για να το κολλήσω. Πάντως εάν έχεις κανένα Link με αυτό που λες στείλε τίποτα να πάρουμε καμιά ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Απριλίου 2011 #15 Share 16 Απριλίου 2011 καταλαβα τι λες. Ήθελα να αποφύγω και το ανάγλυφο με φελιζολ γιατί το ενυδρείο είναι στρωμένο και χρειάζεται να το αδειάσω για να το κολλήσω. Πάντως εάν έχεις κανένα Link με αυτό που λες στείλε τίποτα να πάρουμε καμιά ιδέα. Πες μου αν θελεις τι μηκος ειναι,γιατι εχω μια ιδεα για το δικομου που ανειρευομαι να φτιαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος