Jump to content

Σιλικόνη με χρώμα

beddman963

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς αν γίνεται να αναμειχθεί η μαύρη ενυδρειακή σιλικόνη με κάποιο χρώμα πχ πράσινο?

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

θέλω μια πρασινοπή απόχρωση για να φτιάξω μια ανάγλυφη επιφανεια στο back του ενυδρειου - μέσα στο ενυδρειο

Δεν είναι ασφαλές.Προσπάθησε να βρεις ουδέτερο υλικό.Σε πράσινη απόχρωση δύσκολο....

θέλω μια πρασινοπή απόχρωση για να φτιάξω μια ανάγλυφη επιφανεια στο back του ενυδρειου - μέσα στο ενυδρειο

Η αναγλυφη επιφανεια με τον καιρο θα πιασει αλγη και θα πρασινίσει απο μόνη της. :thumbup:

Το ακρυλικό χρώμα δεν κάνει γιατί είναι υδατοδυαλιτό και δεν αναμειγνύεται με τα πολυμερή της σιλικόνης.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για χρώματα σιλικόνης στο γούγλι, για ψάξε...

Το ακρυλικό χρώμα δεν κάνει γιατί είναι υδατοδυαλιτό και δεν αναμειγνύεται με τα πολυμερή της σιλικόνης.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για χρώματα σιλικόνης στο γούγλι, για ψάξε...

Οτιδήποτε τοξικό ΔΕΝ κάνει.Το 99% των χρωμάτων είναι τοξικά.

Εκτος των αλλων υπαρχει και προβλημα με το στησιμο που θελεις να κανεις.Η σιλικονι δεν θα κατσει εκει που θελεις εσυ. :thumbup:

Εκτος των αλλων υπαρχει και προβλημα με το στησιμο που θελεις να κανεις.Η σιλικονι δεν θα κατσει εκει που θελεις εσυ. :thumbup:

Και πού θα κάτσει?

Και πού θα κάτσει?

Οπου θελει :P Η σιλικονι για να στεγνωσει θελει 15 ωρες περιπου.Οποτε εσυ οπως και να την βαλεις σε 15 ωρες αυτη θα γλιστρησει και θα γινει κατι επιπεδο,η θα συσσωρευτει σε καποια λακουβα. :thumbup:

Οπου θελει :thumbup: Η σιλικονι για να στεγνωσει θελει 15 ωρες περιπου.Οποτε εσυ οπως και να την βαλεις σε 15 ωρες αυτη θα γλιστρησει και θα γινει κατι επιπεδο,η θα συσσωρευτει σε καποια λακουβα. :)

αυτό θέλω. και μάλιστα θα την βάλω την επιφάνεια υπό κλίση για να κάνει βουναλακια

αυτό θέλω. και μάλιστα θα την βάλω την επιφάνεια υπό κλίση για να κάνει βουναλακια

Εγω σου ειπα την αποψη μου.Αν την βαλεις και σε κλιση,το χειρωτερο ειναι να την μαζευεις με κουταλακι απο κατω.και το καλυτερο ειναι να φτιαξεις περισπωμενες σε διαφορα σημεια.

Υπαρχει ενας τροπος να την ελεξεις,και αυτος ειναι μονο με γυψινο εκμαγειο.Αν σε ενδιαφερει μετα την προσπαθεια που θα κανεις,μπορω να στο αναλυσω,παντος ειναι χρονοβορο και θελει να πιανουν τα χερια σου.

Καλη συνεχεια :)

Εγω σου ειπα την αποψη μου.Αν την βαλεις και σε κλιση,το χειρωτερο ειναι να την μαζευεις με κουταλακι απο κατω.και το καλυτερο ειναι να φτιαξεις περισπωμενες σε διαφορα σημεια.

Υπαρχει ενας τροπος να την ελεξεις,και αυτος ειναι μονο με γυψινο εκμαγειο.Αν σε ενδιαφερει μετα την προσπαθεια που θα κανεις,μπορω να στο αναλυσω,παντος ειναι χρονοβορο και θελει να πιανουν τα χερια σου.

Καλη συνεχεια :)

καταλαβα τι λες. Ήθελα να αποφύγω και το ανάγλυφο με φελιζολ γιατί το ενυδρείο είναι στρωμένο και χρειάζεται να το αδειάσω για να το κολλήσω. Πάντως εάν έχεις κανένα Link με αυτό που λες στείλε τίποτα να πάρουμε καμιά ιδέα.

καταλαβα τι λες. Ήθελα να αποφύγω και το ανάγλυφο με φελιζολ γιατί το ενυδρείο είναι στρωμένο και χρειάζεται να το αδειάσω για να το κολλήσω. Πάντως εάν έχεις κανένα Link με αυτό που λες στείλε τίποτα να πάρουμε καμιά ιδέα.

Πες μου αν θελεις τι μηκος ειναι,γιατι εχω μια ιδεα για το δικομου που ανειρευομαι να φτιαξω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...