chaniacity 11 Απριλίου 2011 #1 Share 11 Απριλίου 2011 γεμισα με Melanoides Turbeculata τι μπορω να κανω? υπαρχει ψαρακι που να τα τρωει? στο ενυδρειο εχω platty molly k gappy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Απριλίου 2011 #2 Share 11 Απριλίου 2011 To θέμα μεταφέρθηκε στην κατάλληλη κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 11 Απριλίου 2011 #3 Share 11 Απριλίου 2011 Υπάρχει ψαράκι που να τα τρώει, αλλά πρέπει πρώτα να δούμε αν κάνει για το ενυδρείο σου. Ποσα ψαράκια έχεις στα πόσα λίτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 11 Απριλίου 2011 #4 Share 11 Απριλίου 2011 (edited) γεμισα με Melanoides Turbeculata τι μπορω να κανω? υπαρχει ψαρακι που να τα τρωει? στο ενυδρειο εχω platty molly k gappy Υπαρχει κατι μικροτερο απο ψαρι, το οποιο ψαρι μπορει να μην κανει για το ενυδρειο σου πιθανοτατα. Ψαξε για Anentome helena. 4-5 σε 100 λιτρα θα ειναι μια χαρα. ΥΓ τα πλατυ με τα γκαπυ μερικες φορες υβριδιζουν (ιδιως αν δεν υπαρχουν σωστες αναλογιες αρσ+θηλ σε χαρεμια), με οποια προβληματα υγειας και εμφανισης μπορει να εχουν οι απογονοι. Σπανιοτερα υβριδιζουν και τα μολυ με τα γκαπυ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry239735 Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2011 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaniacity 11 Απριλίου 2011 Author #5 Share 11 Απριλίου 2011 Υπαρχει κατι μικροτερο απο ψαρι, το οποιο ψαρι μπορει να μην κανει για το ενυδρειο σου πιθανοτατα. Ψαξε για Anentome helena. 4-5 σε 100 λιτρα θα ειναι μια χαρα. ΥΓ τα πλατυ με τα γκαπυ μερικες φορες υβριδιζουν (ιδιως αν δεν υπαρχουν σωστες αναλογιες αρσ+θηλ σε χαρεμια), με οποια προβληματα υγειας και εμφανισης μπορει να εχουν οι απογονοι. Σπανιοτερα υβριδιζουν και τα μολυ με τα γκαπυ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry239735 σχετικα μετα Anentome helena να βαλω χοχλιους να φανε χοχλιους? κ αν γεμισω μετα με Anentome helena?? σχετικα με τον "υβριδιζουν" μεχρι στιγμης δεν εχω προβληματα, τα ζευγαρια ειναι οκ.. τωρα αν γινετε καμια ανταλλαγη δεν ξερω ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaniacity 11 Απριλίου 2011 Author #6 Share 11 Απριλίου 2011 Υπάρχει ψαράκι που να τα τρώει, αλλά πρέπει πρώτα να δούμε αν κάνει για το ενυδρείο σου. Ποσα ψαράκια έχεις στα πόσα λίτρα; ειναι καπου στα 20 τετρα μαζι με μωρα γαππυ κ 3 redchery κ ενας pleco το ενυδρειο ειναι 130λιτρα φυτεμενο και χαλικι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 12 Απριλίου 2011 #7 Share 12 Απριλίου 2011 Αναφέρεις πάνω και πλάτυ και μόλλυ τα οποία δεν έγραψες σαν πλυθησμούς στο ενυδρείο.... Θα σου προτείνω και εγώ anentome helena γιατί θεωρώ πως έχεις αρκετή ιχθυοφόρτωση. Τα anentome helena δεν αναπαράγονται με γρήγορους ρυθμούς σαν τους λαθρεπιβάτες... δεν χρειάζεται να φοβάσαι υπερπλυθησμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaniacity 12 Απριλίου 2011 Author #8 Share 12 Απριλίου 2011 Αναφέρεις πάνω και πλάτυ και μόλλυ τα οποία δεν έγραψες σαν πλυθησμούς στο ενυδρείο.... Θα σου προτείνω και εγώ anentome helena γιατί θεωρώ πως έχεις αρκετή ιχθυοφόρτωση. Τα anentome helena δεν αναπαράγονται με γρήγορους ρυθμούς σαν τους λαθρεπιβάτες... δεν χρειάζεται να φοβάσαι υπερπλυθησμό. ακριβες αναλογιες δεν εγραψα γιατι δεν τα ξεχωριζω! ειναι σιγουρα 3πλαττυ (μαμα γιος κ αρσενικο) 3 (2 θυλικα 1 αρσενικο) κοκκινα με μαυρι ουρα 3 (2 θυλικα 1 αρσενικο) πορτοκαλι 1 πλεκο 4cm 3 γαριδεs redcherry κ πολλα μωρα που τα περισσοτερα ειναι γαππυ (οι γονεις μας αφησαν...) θα προτιμουσα αντι για σαλιγκαρια καποιο ψαρι... δεν θελω παλι σαλιγκαρια... γιατι κ αυτα που εχω εγω τα εβαλα αλλα γεμισα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 12 Απριλίου 2011 #9 Share 12 Απριλίου 2011 Νομιζω οτι τα λίτρα σου με τοσα πολλά ψάρια δεν ενδύκνεινται για να βάλεις και άλλο ψαράκι δυστυχώς. Όπως σου έγραψα πανω, προβλημα υπερπλυθησμού με τα helena δεν θα αντιμετωπίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 12 Απριλίου 2011 #10 Share 12 Απριλίου 2011 Υβριδιζουν τα πλατυ με τα γκαπυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Απριλίου 2011 #11 Share 12 Απριλίου 2011 (edited) Υβριδιζουν τα πλατυ με τα γκαπυ? Πααααρα πολυ σπανια και οχι σε νορμαλ ενυδρειακες συνθηκες. Έγινε επεξεργασία 12 Απριλίου 2011 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 12 Απριλίου 2011 #12 Share 12 Απριλίου 2011 Δεν το ειχα ακουσει ποτε αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Απριλίου 2011 #13 Share 12 Απριλίου 2011 (edited) Eιναι στο λινκ που παρεθεσα πιο πανω. Οι γνωστες διασταυρωσεις ειναι οι παρακατω. * Guppy x Endler * Platy x Swordtail * Molly x αλλα ειδη Mollys * Swordtail x αλλα ειδη Swordtail * Platy x αλλα ειδη Platy Γενικοτερα, αν τα ψαρια δεν ειναι του ιδιου γενους, δεν μπορουν να διασταυρωθουν. Απογονοι απο μερικες τετοιες διασταυρωσεις ειναι συχνο φαινομενο και ειναι ικανοι και για αναπαραγωγή όπως το Guppy Χ Endler, αλλά μερικοι ειναι σπανιοι, ασθενικοι και στειροι όπως Guppy Χ Platy. πηγη : http://www.theaquariumwiki.com/Category:Livebearers Έγινε επεξεργασία 12 Απριλίου 2011 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος