Jump to content

Ενας καινουργιος υφαλος.........

Recommended Posts

H γυάλα αγορασμένη ή DIY?

Σε αυτες τις διαστασεις??

Μα φυσικα θα κολλησουνε!! και λεω θα κολλησουνε... γιατι εγω απλα θα βλεπω!!

Για πείτε περισσότερα γιατί τελευταία άρχισα και καλοβλέπω κάτι σε παρόμοιες διαστάσεις αλλά έτοιμα...

ποσα περισσοτερα?????? :thumbup:

θα κολλησουμε την γυαλα μoνοι μας γιατι δυστυχως θαρρω πως κανενα ενυδρειο της αγορας με αρκετα λιτρα den προσφερει σωστες διαστασεις για reef.....

Έγινε επεξεργασία - chris z3

εννοειται τζαμι 10αρι με τις φατσες που θα φαινονται extra clear....

θα εβαζες σε θαλασσινο ακρυλικο????

εννοειται τζαμι 10αρι με τις φατσες που θα φαινονται extra clear....

θα εβαζες σε θαλασσινο ακρυλικο????

Γιατί όχι ρε?

Κόντρες θα μπούνε?

Γιατί όχι ρε?

Κόντρες θα μπούνε?

Με μενα συχνα να κοιταω με τις ωρες το ενυδρειο.... απαιτουνται οι κοντρες!! Γιατι το βλεπω να ανοιγει!! :thumbup:

Τζαμι 10αρι και κοντρες γιατι το 12αρι για να πας σε reemless φευγει στη τιμη!Οπως ειπε και ο Χρηστος στη φατσα extra clear το υπολοιπο κοινο αν και εχω εναν ενδιασμο γιατι το extra γραντζοθνιες απλα πανευκολα .. Εχω κολλησει λιγο γιατι θελει καλη σχεδιαση το ολο θεμα... Τι εννοω υπαρχει χωρος και μαλλον το σαμπ RO θα ειναι εξω απο το σπιτι οποτε κοιταω τι αλλες εξοδους θελω π.χ ειναι μια τρυπα ακομα για τις αλλαγες του νερου... Και παει λεγοντας.... Αυτη ομως ειναι και η ομορφια!!! Τιμες δε θελω να αναφερω δημοσια αλλα θα παει σχετικα οικονομικα το ολο θεμα, οποιος θελει ακριβως π.μ !! Ορεστη πες μου για το βραχο, ποσο θα εβαζες??? Το σκεφτομαι συνεχεια!!!!!!

Έγινε επεξεργασία - jumaru82

ρε συ το ακρυλικο γρατσουνιεται πολυ ευκολα....

το θεωρω μεγαλο μειον.......

ρε συ το ακρυλικο γρατσουνιεται πολυ ευκολα....

το θεωρω μεγαλο μειον.......

Και να ήταν το μοναδικό του πρόβλημα με την θάλασσα.

Τζαμι 10αρι και κοντρες γιατι το 12αρι για να πας σε reemless φευγει στη τιμη!Οπως ειπε και ο Χρηστος στη φατσα extra clear το υπολοιπο κοινο αν και εχω εναν ενδιασμο γιατι το extra γραντζοθνιες απλα πανευκολα .. Εχω κολλησει λιγο γιατι θελει καλη σχεδιαση το ολο θεμα... Τι εννοω υπαρχει χωρος και μαλλον το σαμπ RO θα ειναι εξω απο το σπιτι οποτε κοιταω τι αλλες εξοδους θελω π.χ ειναι μια τρυπα ακομα για τις αλλαγες του νερου... Και παει λεγοντας.... Αυτη ομως ειναι και η ομορφια!!! Τιμες δε θελω να αναφερω δημοσια αλλα θα παει σχετικα οικονομικα το ολο θεμα, οποιος θελει ακριβως π.μ !! Ορεστη πες μου για το βραχο, ποσο θα εβαζες??? Το σκεφτομαι συνεχεια!!!!!!

Στο μαιν ενυδρείο 20-30 κιλά max. Δυστυχώς λέμε για ενυδρεία με πολλές σπηλιές κτλ, αλλά ξεχνάμε ότι το κυριότερο(ζωτικής σημασία) για τα ψάρια είναι το κολύμπι.

Και τα υπολοιπα στο sump θα χρειαστω τεραστιο χωρο για να βαλω τοσο βραχο. Και τι στησιμο πρεπει να εχει στο σαμπ?

• 8 months later...

Και ναι επειτα απο 8 μήνες επιτέλους το ενυδρείο εχει τοποθετηθεί και μεσα απλα γυρνάει νεράκι.....φωτο αυριο πέθανε το photoshop και δε μπορω να τις μικρινο...!!!!!! Stay tuned

Και ναι επειτα απο 8 μήνες επιτέλους το ενυδρείο εχει τοποθετηθεί και μεσα απλα γυρνάει νεράκι.....φωτο αυριο πέθανε το photoshop και δε μπορω να τις μικρινο...!!!!!! Stay tuned

Αξιζε η αναμονη,το αποτελεσμα ως τωρα σε δικαιωνει..!!Φωτο αναλυτικες παρακαλω...:)

http://www.obviousidea.com/el/windows-software/light-image-resizer/

Καλοριζικο και καλη αρχη.....Αντε να δουμε φωτο.....

Έγινε επεξεργασία - Lamprosk

Αντε μπραβο Γιαννακη,καλη αρχη!!!!

Sent from my ZTE-SKATE using Tapatalk

Πάλι σε καινούργια βάσανα θα βάλεις την μάνα σου ?? :bigemo_harabe_net-86:

Έγινε επεξεργασία - NAVY

Αποστολε χρονια πολλα καλη χρονια να χαιρεσε την οικογένεια!!!!!!! Δυστυχως πλεον τα βασανα ειναι για την καλοαρραβωνιασμενη οπως θα ελεγες και εσυ...η μαμα γλυτωσε......δεν εχω ξεχασει τις φωτο απλα τρεχω με τη δουλεια!!

Καλορίζικος και στους δύο νέους ορίζοντες..!!!!!!

Βέβαια ο ένας είναι πολύ καλύτερος απο τον άλλο......μη με ρωτήσεις .!!!! :bigemo_harabe_net-127:

Δεχομαι το παρακατω μηνυμα και δε μπορω να ανεβασω φωτο τι ειναι??

Μεταχειρισμένα 52,26MB του 29,54MB όριο μεταφόρτωσης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...