christos k 10 Απριλίου 2011 #1 Share 10 Απριλίου 2011 Καλημέρα παιδιά..ήθελα λίγες "συμβουλές" για την χρήση του Sera Φλορεάν.. Btw το έχει χρησιμοποίηση κανεις? κάνει δουλειά αυτό το υγρό λίπασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Απριλίου 2011 #2 Share 10 Απριλίου 2011 Προσωπικά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ αλλά δεν άκουσα και αρνητικά σχόλια για το προϊόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 10 Απριλίου 2011 #3 Share 10 Απριλίου 2011 Το χρησιμοποίησα για αρκετό καιρό ως εναλλακτικό του Tetra Plantamin (φτηνότερο) αλλά και του seachem flourish. Μια χαρά δουλειά κάνει (ως γενικό λίπασμα χαμηλού κόστους για φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων), αν και έχω πλέον ισορροπήσει στο seachem flourish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 10 Απριλίου 2011 Author #4 Share 10 Απριλίου 2011 Το χρησιμοποίησα για αρκετό καιρό ως εναλλακτικό του Tetra Plantamin (φτηνότερο) αλλά και του seachem flourish. Μια χαρά δουλειά κάνει (ως γενικό λίπασμα χαμηλού κόστους για φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων), αν και έχω πλέον ισορροπήσει στο seachem flourish. Thanks boys.~!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 10 Απριλίου 2011 #5 Share 10 Απριλίου 2011 Το χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 χρόνο στα φυτά μου ( 5ml ανά 20 λιτρα ) σε συνδυασμό με το Sera Florenette A σε ταμπλετες βδομάδα παρά βδομάδα και εχω πολύ υγιή ανάπτυξη των φυτών μου και αυτό που σε συμφέρει καλύτερα, τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω, είναι να τα παραγγείλεις από Γερμανία από την Reptilica σε πολύ καλύτερες τιμες από την Ελλάδα και με μεταφορικά 10.71 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 11 Απριλίου 2011 Author #6 Share 11 Απριλίου 2011 Το χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 χρόνο στα φυτά μου ( 5ml ανά 20 λιτρα ) σε συνδυασμό με το Sera Florenette A σε ταμπλετες βδομάδα παρά βδομάδα και εχω πολύ υγιή ανάπτυξη των φυτών μου και αυτό που σε συμφέρει καλύτερα, τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω, είναι να τα παραγγείλεις από Γερμανία από την Reptilica σε πολύ καλύτερες τιμες από την Ελλάδα και με μεταφορικά 10.71 ευρώ. Φιλε και εδω στην κυπρο ειναι καλη η τιμη τους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 11 Απριλίου 2011 #7 Share 11 Απριλίου 2011 Και λιγότερο από τη δοσολογία να βάζεις μια χαρά βοηθάει. Το χρησιμοποιώ χρόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 12 Απριλίου 2011 Author #8 Share 12 Απριλίου 2011 Και λιγότερο από τη δοσολογία να βάζεις μια χαρά βοηθάει. Το χρησιμοποιώ χρόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος