Jump to content

Πως σας φαίνεται ?

Recommended Posts

λοιπον σκεφτομε να φτοιαξω αυτο εδω

οχι για το ενυδρειο αλλα για να πινω εγω ! πωες σασ φαινετε σαν ιδεα ? πιστευυω οτι ο ανθρακας θα κρατεαι αρκετα πραγματα...

επεισεις ολη η κατασκευη ειναια ρκετα φθηνη οποτε μπορω να την αλαζω καθε μηνα...

να το δοκιμασω λετε ? υπαρχει κανας κυνδινος ? ο ανθρακας ειναι αυτος που βαζουμε και στα ενυδρεια η διαφορετικος ?

λοιπον σκεφτομε να φτοιαξω αυτο εδω

οχι για το ενυδρειο αλλα για να πινω εγω ! πωες σασ φαινετε σαν ιδεα ? πιστευυω οτι ο ανθρακας θα κρατεαι αρκετα πραγματα...

επεισεις ολη η κατασκευη ειναια ρκετα φθηνη οποτε μπορω να την αλαζω καθε μηνα...

να το δοκιμασω λετε ? υπαρχει κανας κυνδινος ? ο ανθρακας ειναι αυτος που βαζουμε και στα ενυδρεια η διαφορετικος ?

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Διάβασε λίγο και τα σχόλια παρακάτω από το video.

Υπάρχουν στην αγορά διάφορα σχετικά προϊόντα που λειτουργούν με ενεργό άνθρακα.

Τώρα κατά πόσο ο ενεργός άνθρακας των ενυδρείων κάνει για φίλτρανση πόσιμου νερού.....θα ήμουν επιφυλακτικός.

Αν ειδες, λεει οτι φιλτραρει μεχρι νερα βαλτου και λασπονερα.

Οταν ο ενεργος ανθρακας μεταμορφωθεί σε μεμβρανη ΑΟ θα το κανει.

Μεχρι τοτε αν επιχειρησεις να πιεις βαλτονερα και λασπονερα με το μπουκαλακι-φιλτρο, να φροντισεις εισαι κοντα σε νοσοκομειο.

Κατα τα αλλα νερο βρυσης μπορει να φιλτραρει (για αποχλωριωση και βαρεα μεταλλα) αλλα το ποσο σωστα θα γινει, δεν το γνωριζω και αφηνομαι να με οδηγησει η αξιοπιστια των υπολοιπων αναφορων της "διαφημησης" στην αποφαση μου.

τα ενυδρειακα προφιλτρα ανθρακα ειναι σωστα για ποσιμο

Έγινε επεξεργασία - delta66

απλα επειδη ουτως η αλλος απο την βρυση πινω λετε να το δοκιμασω ?

αν βαλω σφουκγαρι ανθρακα αντι για μπλακακια λετε να εχει διαφορα ?

Α και κατι αλλο που με χει γινει απορια εδω και καιρο

ΤΟ Αντιχλωριο που εχουμε για τα ενυδρεια ΑΝ (λεω ΑΝ ) το βαλεις σε ενα μπουκαλι με νερο θα πινετε μετα ?

απλα επειδη ουτως η αλλος απο την βρυση πινω λετε να το δοκιμασω ?

αν βαλω σφουκγαρι ανθρακα αντι για μπλακακια λετε να εχει διαφορα ?

Α και κατι αλλο που με χει γινει απορια εδω και καιρο

ΤΟ Αντιχλωριο που εχουμε για τα ενυδρεια ΑΝ (λεω ΑΝ ) το βαλεις σε ενα μπουκαλι με νερο θα πινετε μετα ?

Χαριτολογώντας αγαπητέ Σπύρο,

διαβλέπω μία τάση κατανάλωσης ή χρήσης υλικών που προορίζονται για ψαροχρήση ?

Συχνά κι εγώ λέω να δοκιμάσω ψαροτροφή (τόσο ωραία που μυρίζουν μερικές αλλά δεν το κάνω) :thumbup::P

Θα έλεγα να αποφύγεις τον πειρασμό και να περιοριστείς σε προϊόντα για ανθρώπινη χρήση η κατανάλωση.

Αν είναι πάντως να χρησιμοποιήσεις αντιχλώριο σε νερό για ανθρώπινη κατανάλωση δύο συμβουλές θα ήθελα να σου δώσω

1. Να διαλέξεις κάποιο που που εξουδετερώνει και τις χλωραμίνες

2. Έχε δίπλα σου ένα τηλέφωνο με το 166 στη μνήμη

Μην πάρεις στα σοβαρά τίποτα από τα παραπάνω (εκτός ίσως από το να περιοριστείς σε προϊόντα για ανθρώπινη κατανάλωση).

:P:ninja::D:P

Συχνά κι εγώ λέω να δοκιμάσω ψαροτροφή (τόσο ωραία που μυρίζουν μερικές αλλά δεν το κάνω) :P:ninja:

Ααααααα Και σένα????????

Αρα δεν ειμαι ο μοναδικός

:thumbup:

Εμένα μόλις μου μπήκε η ιδέα να δοκιμάσω λίγη σπιρουλίνα

:D

Ααααααα Και σένα????????

Αρα δεν ειμαι ο μοναδικός

:thumbup:

Εμένα μόλις μου μπήκε η ιδέα να δοκιμάσω λίγη σπιρουλίνα

:ninja:

Δεν ξέρετε τι χάνετε... :P

Έγινε επεξεργασία - salamander

Θα συνιστούσα λίγη προσοχή σε αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε σε διάφορα sites.

Η υγεία μας δεν είναι παιχνίδι!Αν κρίνεται απαραίτητη η χρήση κάποιου φίλτρου,το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ένα εγκεκριμένο φίλτρο για οικιακή χρήση,το κόστος του οποίου μπορεί να είναι υψηλό.Η συντήρησή του επίσης μπορεί να είναι ένα σημαντικό έξοδο.Το αν θα δώσουμε μερικά χρήματα για να εξασφαλίσουμε την υγεία μας είναι δική μας επιλογή.Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα καλύτερα να μην εμπιστευθούμε πατέντες του ποδαριού...

ααχαχαχαχαχ οκ θα ειμαι καλο παιδει xD :thumbup::P:ninja:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...