Jump to content

ενυδρείο με Neolamprologus Simillis

karrot

Recommended Posts

βρήκα σε ένα μαγαζί αυτά τα ψάρια και μου αρέσουν πάρα πολύ :thumbup: Μιας και είχα παλιά κιχλήδες, από Αμερική βέβαια και μου άρεσε πάρα πολύ η συμπεριφορά τους και επειδή έχω εδώ και καιρό και κάθετε ένα 30λ ενυδρείο σκέφτηκα άμα μπορώ να βάλω σε αυτά τα λίτρα αυτό το είδος ?Ξέρω ότι βάζουμε μονομάχο σε αυτά τα λίτρα συνήθως :P

Φίλε μου δεν πιστεύω πως μπορείς να βάλεις σε αυτά τα λίτρα κάποια κιχλίδα γενικώς...για τα Neolamprologus Simillis διάβασα για 50l minimum... :thumbup:

άμα είναι το πρόβλημα οι γέννες θα το ρυθμίσω το θέμα να διώχνω τα μικρά εξάλλου είναι πολύ οι τρελαμένοι Αφρικανοί εδώ στο φόρουμ :thumbup:

Το πρόβλημα είναι οι διαστάσεις και τα λίτρα..!κοίτα,επειδή σε καταλαβαίνω οτι τώρα έχεις τρελαθεί και θες να τα πάρεις σου προτείνω να αγοράσεις 2-3 μικρά ΑΛΛΑ με την προϋπόθεση όταν μεγαλώσουν λίγο να τα βάλεις σε μεγαλύτερο ή να τα δώσεις μιας και ξέρω οτι σε κάνα μήνα σε καλεί η πατρίδα.. :P

Αν είμαι τοοοοόσο λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος... :thumbup:

μιλάμε για 30 λίτρα καθαρά? ποιές είναι οι διαστάσεις του ενυδρείου?

36x23x37...30λ Μικτά!!το ξέρω το ενυδρειάκι... :thumbup:

Θα ελεγα οχι καλυτερα.Ειναι πολυ μικρη γυαλα.Μονο ο γονος θα μπορουσε να ζησει υπο προυποθεσεις για ενα διαστημα εκει. :thumbup:

Πράγματι οι φίλοι πιο πάνω αγαπητέ karrot έχουν δίκιο. Παρότι ο konings αναφέρει αγαπητοί φίλοι τουλάχιστον 30 λίτρα* ,εγώ που είχα χαρέμι multi πού είναι όμοια με τα similis http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=30086 ( shell dwellers) .δυστυχώς δεν μπόρεσα να έχω γέννες.Σύμπτωση ;; δεν ξέρω πάντως δεν μου βγήκε.

Αυτά από την πείρα μου , πιθανόν σε κάποιον άλλο φίλο τα πράγματα να είναι αλλιώς ;; ( με ερωτηματικό ),δεν ξέρω ....

:thumbup:

Υ.Γ. * Back to Nature Guide to Tanganyika CICHLIDS ,σελ.97.

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πράγματι είναι μικτά 30 λίτρα :ninja: ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :thumbup: ....min σε τι λίτρα προτείνεται να μπουν και με τι διαστάσεις? :P Με βλέπω να πηγαίνω για diy ενυδρείο......

Έγινε επεξεργασία - karrot

Εγώ θα πρότεινα ένα ωραίο 60αράκι στο οποίο θα σου δείξουν όλο το χαρακτήρα τους και θα τα ευχαριστηθείς σίγουρα. Να πάρουμε κι εμείς κανένα ψαράκι από τις γέννες σου.

:thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...