christos k 8 Απριλίου 2011 #1 Share 8 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά..ανάμεσα στου 40.000 users υπάρχει πιθανότητα να είμαι μονος>?? όχι πως με χαλάει !! τουλάχιστο ακόμα και με έτσι τρόπο αντιπροσωπεύω ένα λαό hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8 Απριλίου 2011 #2 Share 8 Απριλίου 2011 Κυπριακής καταγωγής ,προς το παρόν μένω Αθήνα.Εσύ που μένεις ,σε ποιά περιοχή της Λευκωσίας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Απριλίου 2011 Author #3 Share 8 Απριλίου 2011 Κυπριακής καταγωγής ,προς το παρόν μένω Αθήνα.Εσύ που μένεις ,σε ποιά περιοχή της Λευκωσίας ; Κεντρο κεντρο!! έρχεσαι καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Απριλίου 2011 #4 Share 8 Απριλίου 2011 (edited) Δηλωνω κι εγω παρον!! Μισος μισός όμως!!! (Eλλαδα-Κυπρο) Και από Λεμεσο... Οριστε και μερικες φωτογραφιες απο την τελευταια μου επίσκεψη!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=501698 Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Απριλίου 2011 Author #5 Share 9 Απριλίου 2011 Δηλωνω κι εγω παρον!! Μισος μισός όμως!!! (Eλλαδα-Κυπρο) Και από Λεμεσο... Οριστε και μερικες φωτογραφιες απο την τελευταια μου επίσκεψη!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=501698 xexe μια χαρά πέρασες!!!!!!!!!! Must τα σουβλάκια !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Απριλίου 2011 #6 Share 11 Απριλίου 2011 Κεντρο κεντρο!! έρχεσαι καθολου? Βέβαια έρχομαι , εγώ μένω σε δρόμο κάθετο στην Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 12 Απριλίου 2011 Author #7 Share 12 Απριλίου 2011 Βέβαια έρχομαι , εγώ μένω σε δρόμο κάθετο στην Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία βέβαια. είστε μια δύναμη !!!! άμα έχω συντονιστές πατριώτες δεν φοβάμαι τίποτα πλέον για το hobby!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 12 Απριλίου 2011 #8 Share 12 Απριλίου 2011 Υπάρχει και τρίτος συντονιστής κύπριος (Όχι φυσικά εγώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one 12 Απριλίου 2011 #9 Share 12 Απριλίου 2011 δίνω και εγώ το παρόν μου. Λάρνακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 12 Απριλίου 2011 Author #10 Share 12 Απριλίου 2011 δίνω και εγώ το παρόν μου. Λάρνακα Good !! Μαζευόμαστε!! Τώρα με τίποτα δεν νιώθω μόνος στο aquazone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 17 Απριλίου 2011 #11 Share 17 Απριλίου 2011 παρον και απο παφο.. πολυ νεοσ στο hobby αλλα με ορεξη και πολυ πολυ καλη διαθεση.. χρειαζομε στηριξη ειμαι λατρης του φυτεμενου αλλα δεν μπορω να κανω τα βηματα που θελω γιατι οπωσ διαπιστωνω στην κιπρο λιγοι εως και κανεις ¨εμπορες¨ δεν αγαπουν αυτο που κανουν τοσα χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 17 Απριλίου 2011 #12 Share 17 Απριλίου 2011 Παρόν κι από μένα. Λεμεσιανός και μένω Πέρα Χωρίο Νήσου. Φίλε mike1247 κι έγω μία από τα ίδια. Στην Λεμεσό βρήκα κάποιον που προμηθέυει με φυτά τα Πετ Σοπ αλλά δεν έιναι και τα καλύτερα και δεν θα βρεις κι ότι θέλεις. Από κει πήρα εγώ τελευταίως τα δικά μου και ανακαίνισα το εμυδρείο. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=59544 Άμα θες πληροφορίες κτύπα πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Απριλίου 2011 #13 Share 17 Απριλίου 2011 έλα να μαζευοσαστε πολλοι!! Ετσι θα έχετε και τη δυναμη να ζητησε απο τα καταστηματα μεγαλυτερη ποικιλία, αλλα και να μοιραζοσαστε κλαδεματα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Απριλίου 2011 Author #14 Share 22 Απριλίου 2011 παρον και απο παφο.. πολυ νεοσ στο hobby αλλα με ορεξη και πολυ πολυ καλη διαθεση.. χρειαζομε στηριξη ειμαι λατρης του φυτεμενου αλλα δεν μπορω να κανω τα βηματα που θελω γιατι οπωσ διαπιστωνω στην κιπρο λιγοι εως και κανεις ¨εμπορες¨ δεν αγαπουν αυτο που κανουν τοσα χρονια Στην λευκωσία φιλε υπάρχουν κάνα 2 καταστήματα που ασχολούνται με φυτά!!! ida πολλές ποικιλίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Απριλίου 2011 Author #15 Share 22 Απριλίου 2011 έλα να μαζευοσαστε πολλοι!! Ετσι θα έχετε και τη δυναμη να ζητησε απο τα καταστηματα μεγαλυτερη ποικιλία, αλλα και να μοιραζοσαστε κλαδεματα!! Φιλε Νικο! Έτσι πληροφοριακά πήγα σε όλα τα petshop τις λευκωσίας! μην φανταστείς δεν είναι παραπάνω από 50!! (τουλάχιστο τα Μεγάλα με όνομα) Παρατήρησα πως υπάρχει "πιοικιλια" και σε φυτά αλλα και από ψαρια!!!! Και αυτό όμως θεωρώ πως υπάρχει μονο στην λευκωσία..στις άλλες πόλις δεν!! Ελα κυπρο να κτυπήσουμε μια βολτα! 2 ώρες θα μας παρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 13 Μαίου 2011 Author #16 Share 13 Μαίου 2011 Θεωρώ πως θα ήταν καλή ιδέα να κάνουμε κανένα ραντεβού και εδώ στην κύπρο τα meli του Aquazone που κατάγονται από το όμορφο νησί..να δούμε τουλάχιστο που πατάει ο καθένας μας και πως μπορούμε να μοιραστούμε διαφορες πληροφορίες για την αγορά αλλα και την σωστή πληροφόρηση για το χόμπι από λύσης και βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 14 Μαίου 2011 #17 Share 14 Μαίου 2011 Θεωρώ πως θα ήταν καλή ιδέα να κάνουμε κανένα ραντεβού και εδώ στην κύπρο τα meli του Aquazone που κατάγονται από το όμορφο νησί..να δούμε τουλάχιστο που πατάει ο καθένας μας και πως μπορούμε να μοιραστούμε διαφορες πληροφορίες για την αγορά αλλα και την σωστή πληροφόρηση για το χόμπι από λύσης και βοήθεια. θα ηταν πιστευω μια πολυ καλη κινηση που θα μπορουσαμε να κανουμε.. ισως ενα καφεδακι η ενα γευμα.. πολυ μπλα μπλα περι ενυδριου και μονο σε καλο μπορει να μας βγαλει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 14 Μαίου 2011 Author #18 Share 14 Μαίου 2011 θα ηταν πιστευω μια πολυ καλη κινηση που θα μπορουσαμε να κανουμε.. ισως ενα καφεδακι η ενα γευμα.. πολυ μπλα μπλα περι ενυδριου και μονο σε καλο μπορει να μας βγαλει.. Τώρα να μετρηθούμε σιγά σιγά και να το κανονίσουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος