YDROVIOS 8 Απριλίου 2011 #1 Share 8 Απριλίου 2011 Καλημερα φιλοι μου ψαρακιδες.....θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σασ για αλλη μια φορα....τι πετρες και τι αμμο μπορω να βαλω στο ενυδρειο μου στο οποιο εχω καταδικους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDROVIOS 8 Απριλίου 2011 Author #2 Share 8 Απριλίου 2011 κανενας βρε παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Απριλίου 2011 #3 Share 8 Απριλίου 2011 (edited) κανενας βρε παιδια??? Βάλε ένα Απλό σκιαστεί χρώμα όπως καφέ η γκρίζο.. για κάθε 90 Λιτρα βάλε περίπου 11 Κιλα Χαλικη. και ενα απλο αλλα σωστο setup ειναι καπως ετσι. Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDROVIOS 8 Απριλίου 2011 Author #4 Share 8 Απριλίου 2011 Ευχαριστω πολυ φιλε μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 8 Απριλίου 2011 #5 Share 8 Απριλίου 2011 εγω θα ελεγα να βαλεις σκουροχρωμα πραγματα και για να φαινονται πιο εντονα τα χρωματα των ψαριων αλλα και να μην κουραζονται τα ψαρια απο την αντανακλαση σε ανοιχτο φοντο γενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 10 Απριλίου 2011 #6 Share 10 Απριλίου 2011 (edited) εγω βλεπω πολλεσ πετρεσ μεσα!!τα convict ζουνε σε οχι σκληρα νερα!!!για δωσε λιγο εμφαση στον βιοτοπικο χαρακτηρα του ενυδρειου σου!!βαζοντασ ξυλα και μερικα φυτα!! φιλικα κων/νοσ!!! Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2011 - konstantinos 808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος