Jump to content

Νεο ενυδρειο

AGroutas

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους

Σε περιπου ενα μηνα, μαζι με τη μετακομιση ερχεται και το καινουργιο ενυδρειο. Το Juwel Rio 300, 350 λιτρων. Οι κατοικοι του θα ειναι ενα tiger oscar, ενα silver arwana και ενα motoro stingray. Το δυλιμμα μου ειναι, πιο φιλτρο να χρησιμοπειησω. Η μια επιλογη ειναι το Rena XP4, και η αλλη το Fluval FX5. Το ενυδρειο θα διαθετει και chiler teco TR-15 με θερμανση και UV ενσωματωμενα.

Καλημερα σε ολους

Σε περιπου ενα μηνα, μαζι με τη μετακομιση ερχεται και το καινουργιο ενυδρειο. Το Juwel Rio 300, 350 λιτρων. Οι κατοικοι του θα ειναι ενα tiger oscar, ενα silver arwana και ενα motoro stingray. Το δυλιμμα μου ειναι, πιο φιλτρο να χρησιμοπειησω. Η μια επιλογη ειναι το Rena XP4, και η αλλη το Fluval FX5. Το ενυδρειο θα διαθετει και chiler teco TR-15 με θερμανση και UV ενσωματωμενα.

Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις στα φίλτρα είναι πόσες φορές γυρίζουν το νερό για τα ψάρια που λες πρέπει να βάλεις φίλτρα που γυρίζουν το νερό του ενυδρειου χ5 τουλάχιστον

Απο ροη ειμαι καλυμενος για τα λυτρα μου. Εγω αυτο που θελω να μαθω ειναι αν εχει καποιος εμπειρεια με τα 2 φιλτρα, ποιο δουλευει, ποιο παρουσιαζει προβλημα.................

Φίλε μου

Πάρε το Fluval

Μαζί με τα ΕΗΕΙΜ είναι τα πιο αξιόπιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...