salamander 10 Απριλίου 2011 #26 Share 10 Απριλίου 2011 πρωτον ειναι κυριακη σημερα,αρα κλειστα τα μαγαζια,δευτερον προδοτη φωτη εισαι και εσυ reefας και κρυβεσαι.... τριτον παρτε να χετε!!! Ομαδάρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 10 Απριλίου 2011 #27 Share 10 Απριλίου 2011 Χρηστάρα έγραψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Απριλίου 2011 #28 Share 10 Απριλίου 2011 Χαχαχαχαχαχαχαχα! Λοιπόν....Επειδή βαρέθηκα να μου τη λέτε Αφρικάνοι,φυτεμένοι ,θαλασσινοί κλπ,βάζω μια φωτογραφία από το νέο μου ενυδρείο. Τα μάζεψα όλα εκεί και βρήκα την υγειά μου! Οι παράμετροι δεν μετριούνται,αλλαγές όταν βρέχει,ποικιλία τροφών: φυτά,θερμοστάτη,τζάμια και φωτισμός αν δεν έχει συννεφιά 10 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 10 Απριλίου 2011 #29 Share 10 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 11 Απριλίου 2011 #30 Share 11 Απριλίου 2011 Χαχαχαχαχαχαχαχα! Λοιπόν....Επειδή βαρέθηκα να μου τη λέτε Αφρικάνοι,φυτεμένοι ,θαλασσινοί κλπ,βάζω μια φωτογραφία από το νέο μου ενυδρείο. Τα μάζεψα όλα εκεί και βρήκα την υγειά μου! Οι παράμετροι δεν μετριούνται,αλλαγές όταν βρέχει,ποικιλία τροφών: φυτά,θερμοστάτη,τζάμια και φωτισμός αν δεν έχει συννεφιά 10 ώρες. Ααα γεια σου,πρώτος μάγκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 11 Απριλίου 2011 #31 Share 11 Απριλίου 2011 πρωτον ειναι κυριακη σημερα,αρα κλειστα τα μαγαζια,δευτερον προδοτη φωτη εισαι και εσυ reefας και κρυβεσαι.... τριτον παρτε να χετε!!! Όπα,πλακώσαν τα βατράχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 11 Απριλίου 2011 Author #32 Share 11 Απριλίου 2011 Όπα,πλακώσαν τα βατράχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος