dimos 7 Απριλίου 2011 #1 Share 7 Απριλίου 2011 ερωτηση τι μπορω να βαλω μαζι με oscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Απριλίου 2011 #2 Share 7 Απριλίου 2011 Οπως λες και στην υπογραφή σου... τα λιτρα ποτε δεν ειναι αρκετα. Πόσα οσκαρ εχεις στα πόσα λίτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 8 Απριλίου 2011 Author #3 Share 8 Απριλίου 2011 Οπως λες και στην υπογραφή σου... τα λιτρα ποτε δεν ειναι αρκετα. Πόσα οσκαρ εχεις στα πόσα λίτρα? Δυο έχω φίλε το ξέρω ότι Είμαι οριακά αλλα έλεγα να βάλω κάτι σε μικρότερο μέγεθος που δε θα επιβαρύνει το ενυδρειο και βέβαια δε θα κινδυνεύει να φαγωθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Απριλίου 2011 #4 Share 8 Απριλίου 2011 (edited) Δυο έχω φίλε το ξέρω ότι Είμαι οριακά αλλα έλεγα να βάλω κάτι σε μικρότερο μέγεθος που δε θα επιβαρύνει το ενυδρειο και βέβαια δε θα κινδυνεύει να φαγωθεί φίλε εγώ με τα oscar μου τα οποια είναι περίπου 9 cm έχω μαζί τους ένα pleco 10cm και 4 Peppered Corydoras μικρά ..τα οποια "καταπαραξενο" λόγο δεν τα άγγιξαν ποτε ..δεν ξέρω γιατί..νομίζω ευθύνεται το χρώμα τους. Επίσης ότιδήποτε άλλο μικρότερο, KATA Eμένα είναι εντελώς λάθος να μπει μαζί με τα "oscar" ακόμα και τα Peppered Corydoras επίσης έχω και κάτι άλλο μαζί τους το οποιο δεν είναι ανάγκη να σημειωθεί γιατί στην περίπτωση σου δεν παιζει να μπει έτσι ψάρι. Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 8 Απριλίου 2011 Author #5 Share 8 Απριλίου 2011 για γατοψαρα σκεφτομαι και εγω που δεν τα πειραζουν ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Απριλίου 2011 #6 Share 8 Απριλίου 2011 για γατοψαρα σκεφτομαι και εγω που δεν τα πειραζουν ευχαριστω Παρακαλώ..Και καλή τύχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 10 Απριλίου 2011 #7 Share 10 Απριλίου 2011 (edited) δεν ειναι καλη ιδεα να βαλεισ κορι μαζι με οσκαρ γιατι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο!!και μολισ φτασουν τα οσκαρ σε ενα μεγεθοσ 20++ δεν θα μεινει τιποτα!! φιλικα παντα κων/νοσ αν σου επιτρεπουν τα λιτρα σου βαλε botia(γινονται τερατακια) Έγινε επεξεργασία 10 Απριλίου 2011 - konstantinos 808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 10 Απριλίου 2011 Author #8 Share 10 Απριλίου 2011 δεν ειναι καλη ιδεα να βαλεισ κορι μαζι με οσκαρ γιατι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο!!και μολισ φτασουν τα οσκαρ σε ενα μεγεθοσ 20++ δεν θα μεινει τιποτα!! φιλικα παντα κων/νοσ αν σου επιτρεπουν τα λιτρα σου βαλε botia(γινονται τερατακια) μαλλον δε θα βαλω τιποτα θα μεινω με τα οσκαρ και αργοτερα αναλογα και με το ποσο γρηγορα θα μεγαλωσουν θα δουμε . γιατι στα λιτρα ειμαι πολυ οριακα 250 καθαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 14 Απριλίου 2011 #9 Share 14 Απριλίου 2011 δεν ειναι καλη ιδεα να βαλεισ κορι μαζι με οσκαρ γιατι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο!!και μολισ φτασουν τα οσκαρ σε ενα μεγεθοσ 20++ δεν θα μεινει τιποτα!! Aυτο φαντάζομαι είναι δεδομένο?? Επειδή και τώρα μπορούν να τα καταπιούν αλλά δεν ασχολούνται...Τα κορι ήταν πριν βάλω τα οσκαρς.. Ίσως να έχει σχέση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Απριλίου 2011 #10 Share 14 Απριλίου 2011 Aυτο φαντάζομαι είναι δεδομένο?? Επειδή και τώρα μπορούν να τα καταπιούν αλλά δεν ασχολούνται...Τα κορι ήταν πριν βάλω τα οσκαρς.. Ίσως να έχει σχέση ? Προς το παρόν δεν ασχολουνται Χρηστο. Ξαφνηκα.... οταν δε θα ταισεις 2-3 μερες ήταν θα ξυπνησει το ενστικτο.... τοτε θα ξεκινησουν. Θεωρω πως σχεδον τιποτα δεν ειναι στανταρ. Εχουν δει τα ματια μου πολλα στανταρ να καταρυπτονται. Εμεις στην ουσια μιλαμε με πιθανοτητες. Τι ειναι πιθανον να συμβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 14 Απριλίου 2011 #11 Share 14 Απριλίου 2011 Προς το παρόν δεν ασχολουνται Χρηστο. Ξαφνηκα.... οταν δε θα ταισεις 2-3 μερες ήταν θα ξυπνησει το ενστικτο.... τοτε θα ξεκινησουν. Θεωρω πως σχεδον τιποτα δεν ειναι στανταρ. Εχουν δει τα ματια μου πολλα στανταρ να καταρυπτονται. Εμεις στην ουσια μιλαμε με πιθανοτητες. Τι ειναι πιθανον να συμβει. θα έχω τα ματιά μου 14 ..και λίγο βαρύ χέρι στο τάισμα!! οχι πως αυτό θα αλλάξει κατι..το ένστικτο είναι ένστικτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 19 Απριλίου 2011 #12 Share 19 Απριλίου 2011 ετσι ειναι οπωσ λεει ο νικολιοσ!! εγω το περνω ωσ δεδομενο και σιγουρο οτι τηα τα πειραξουν!!οχι μονο απο ενστικτο αλλα και απο αναγκη επιβιωσησ μεσα στο ενυδρειο η ακομα και κυριαρχια!! μακαρι να υπαρχει μια αρμονικη συμβιωση και ολα να πανε καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος