kostas.sl 2 Μαίου 2011 #26 Share 2 Μαίου 2011 Συγχαρητηρια Αλεξανδρε ειναι παρα πολυ ωραιο το blog σου!! Εγω προσωπικα εχω κολλησει με hunting scenes, ειναι πολυ ταξιδιαρικοι πινακες! Συνεχησε ετσι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 2 Μαίου 2011 Author #27 Share 2 Μαίου 2011 Πανέμορφο το blog σου και πολύ πλούσιο σε υλικό!!! Μπορεί να χαζεύει κανείς για ώρες! ΥΓ: Καλά, άφησες την Ελβετία για να μείνεις στην Αθήνα; Ευχαριστω Θοδωρη. Μην νομιζεις ..η Ελβετια ηταν και ειναι χαλια μερος για να ζεις καποιος που εχει γεννηθει στην Ελλαδα. Οι αναμνησεις μου απο εκεινη την εποχη ειναι οι χειροτερες και για τη χωρα και για το κλιμα τους και για τους ανθρωπους. Καποια στιγμη θα αφησω και την Αθηνα για το νησι μου. Ο νοστος ειναι πολυ μεγαλος.. Συγχαρητηρια Αλεξανδρε ειναι παρα πολυ ωραιο το blog σου!! Εγω προσωπικα εχω κολλησει με hunting scenes, ειναι πολυ ταξιδιαρικοι πινακες! Συνεχησε ετσι!! Ευχαριστω και χαιρομαι που σου αρεσαν οι πινακες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 6 Νοεμβρίου 2011 Author #28 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Τον τελευταιο καιρο πραγματοποιω μια παλια μου επιθυμια να φτιαξω εναν καταλογο αναγνωρισης με οσο γινεται περισσοτερα ειδη γαριδων γλυκου νερου απο αυτα που εχουν ανακαλυφθει εως σημερα. Προκειται για μια προσπαθεια που απαιτει πολυ χρονο (ισως ξεπερασουν τα 100 ειδη) και θα μου παρει ισως και μηνες να τελειωσει.Θα υπαρχει φωτο για καθε ειδος και ενα συντομο κειμενο με περιγραφη, στοιχεια, παραμετροι νερου κλπ Επειδη δεν εχω τελειωσει και δεν εχω καταφερει να παρω εγκριση για ολες τις φωτογραφιες απο τους κατοχους τους (πνευματικα δικαιωματα) το θεμα θα παραμεινει προστατευμενο. Οσοι θελετε να ριξετε μια ματια στην εξελιξη του ή να κανετε καποια υποδειξη ή προταση , ο κωδικος ειναι 123shrimps123 http://ravensart.wordpress.com/2011/11/04/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Νοεμβρίου 2011 #29 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Πολυ καλη δουλεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 6 Νοεμβρίου 2011 #30 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Πάρα πολύ καλή δουλειά... καλή συνέχεια Να ρωτήσω κάτι Αλέξανδρε, Τα περισσότερα είδη έχουν "φτιαχτεί" για εμπορικούς σκοπούς η κάνω λάθος; (αυτά με τα διάφορα χρώματα εννοώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 6 Νοεμβρίου 2011 Author #31 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Πάρα πολύ καλή δουλειά... καλή συνέχεια Να ρωτήσω κάτι Αλέξανδρε, Τα περισσότερα είδη έχουν "φτιαχτεί" για εμπορικούς σκοπούς η κάνω λάθος; (αυτά με τα διάφορα χρώματα εννοώ) Eυχαριστω παιδια ! μου δινετε κουραγιο .Η απαντηση στο ερωτημα ειναι οτι συγκριτικα με τον αριθμο των ειδων που θα περιληφθουν στην λιστα, οι μορφες εκτροφης ειναι πολυ λιγες και κυριως στα πολυ εμπορικα ειδη. Επισης να ξερουμε οτι οι μορφες εκτροφης οφειλονται κυριως σε σπανιες μεταλλαξεις (που συμβαινουν και στη φυση) και οι εκτροφεις απλα τις εκμεταλλευονται για την σταθεροποιηση γενετικα των χρωματικων μορφων . Για παραδειγμα το γαλαζιο και το κοκκινο χρωμα ειναι πολυ συνηθισμενο στα ασπονδυλα (γαριδες , αστακους, καβουρια) και "βγαινει" ευκολοτερα σε χρωματικες μεταλλαξεις. Και στην φυση εμφανιζονται αποκλισεις στο χρωμα αλλα τα ατομα αυτα κατα πλειοψηφια δεν επιβιωνουν ωστε να μεταδωσουν το γονιδιο. Στο ενυδρειο ομως εχουν αυτη την ευκαιρια (βοηθουντος και ενος εμπειρου εκτροφεα). Μπορειτε να χαζεψετε τις γαριδες Sulawesi που πριν λιγο προσθεσα...Πανεμορφες ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 6 Νοεμβρίου 2011 #32 Share 6 Νοεμβρίου 2011 αψογο πολυ καλο ευχαριστουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 6 Νοεμβρίου 2011 #33 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Πολύ καλό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 5 Δεκεμβρίου 2011 Author #34 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Χρωματα φθινοπωρινα απο ενα φωτογραφικο ταξιδακι στην Παρνηθα. Κροκοι και μαργαριτες,κυκλαμινα και ξερα φυλλα,μανιταρια, βρυα και λειχηνες, ελαφια και ελατα....ομορφια !! Μπορειτε να δειτε ολη την συλλογη εδω: http://ravensart.wordpress.com/2011/12/05/%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Δεκεμβρίου 2011 #35 Share 5 Δεκεμβρίου 2011 Αλεξανδρε βλεπω εκανες εξορμηση στη γειτονια μου! Καταπληκτικες φωτογραφιες οπως παντα! Ευχαριστουμε που τις μοιραζεσαι μαζι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 6 Δεκεμβρίου 2011 Author #36 Share 6 Δεκεμβρίου 2011 Να σαι καλα Κωστη ! προσθεσα και μερικες απο την επομενη μερα στο Τατοι και τη Δεκελεια. Και απο τα θαυματα της φυσης , στα θαυματα του αρχαιο-Ελληνικου πολιτισμου. Μια βολτα στην Ακροπολη και στο νεο μουσειο: https://ravensart.wordpress.com/2011/12/06/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 19 Φεβρουαρίου 2012 Author #37 Share 19 Φεβρουαρίου 2012 Mετα απο αρκετο καιρο απραξιας (λογω δουλειας αλλα και ασχημου καιρου), επιστροφη με νεο αρθρο http://ravensart.wordpress.com/2012/02/19/m%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B7/ ...σχετικα με την φυση και την πρωιμη ανθιση στην περιοχη Τατοίου, Μαρκυχωραφο, Ιπποκρατειος πολιτεια και λιμνη Μπελετσι. Μερικες φωτος.. Κροκος της Αττικης - Crocus atticus Ανεμωνη του βουνου - Anemone blanda Tον κροκο του Ολιβιέ τον συναντω 1η φορα..Crocus olivieri Νεραγκουλα η συκώδης -Ranunculus ficaria Tussilago fanfara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος