Raven 7 Απριλίου 2011 #1 Share 7 Απριλίου 2011 https://ravensart.wordpress.com/about/ Ριξτε μια ματια. Στηνω τις τελευταιες μερες ενα προσωπικο blog για να εκθετω τους πινακες μου, τις φωτογραφιες μου, τα aquascapes μου και οτι αλλο εχει σχεση με τα χομπι μου. Δεν ειναι ακομα ετοιμο, υπαρχουν εκατονταδες φωτογραφιες και υλικο να ανεβασω και θα το κανω σταδιακα. Ειναι η τριτη αποπειρα που κανω και πιστευω αυτη τη φορα να τα παω καλυτερα μιας και δεν ξερω και πολλα απο στησιμο σελιδων. Οι κριτικες καθως και η βοηθεια απο πιο εμπειρους, καλοδεχουμενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 7 Απριλίου 2011 #2 Share 7 Απριλίου 2011 Όμορφη προσπάθεια Αλέξανδρε...Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 7 Απριλίου 2011 #3 Share 7 Απριλίου 2011 Αλέξανδρε συνέχισε ετσι όπως μόνο εσύ ξέρεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 7 Απριλίου 2011 #4 Share 7 Απριλίου 2011 Kαλά για τις φωτό και τους πίνακες δεν νομίζω οτι χρειάζεται να πούμε τίποτα Στο λειτουργικό κομμάτι τώρα, το μόνο που με "ενόχλησε" ήταν οτι οι καποιοι τίτλοι στις φωτό ήταν στα ελληνικά, άλλοι στα αγγλικά, το ίδιο και στις κατηγορίες. Αν σου δίνεται η δυνατότητα να υπάρχει επιλογή γλώσσας θα ταν πολύ χρήσιμο Αλλιώς ισως να βόλευε πιο πολύ να χρησιμοποιείται μια μονο γλώσσα στους τίτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Απριλίου 2011 #5 Share 7 Απριλίου 2011 Ωραία πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 7 Απριλίου 2011 #6 Share 7 Απριλίου 2011 Καλή επιτυχία στο όνειρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 7 Απριλίου 2011 Author #7 Share 7 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστω βρε παιδια για τα ενθαρρυντικα σχολια ! Η αληθεια ειναι οτι το ηθελα πολυ να φτιαξω ενα δικο μου χωρο , κατι σαν gallery για το φωτογραφικο υλικο που εχω. Kαλά για τις φωτό και τους πίνακες δεν νομίζω οτι χρειάζεται να πούμε τίποτα Στο λειτουργικό κομμάτι τώρα, το μόνο που με "ενόχλησε" ήταν οτι οι καποιοι τίτλοι στις φωτό ήταν στα ελληνικά, άλλοι στα αγγλικά, το ίδιο και στις κατηγορίες. Αν σου δίνεται η δυνατότητα να υπάρχει επιλογή γλώσσας θα ταν πολύ χρήσιμο Αλλιώς ισως να βόλευε πιο πολύ να χρησιμοποιείται μια μονο γλώσσα στους τίτλους. Ευχαριστω Astra ! εχεις δικιο, τα εχω κανει λιγo multilingual. Εχω επιλεξει την ελληνικη γλωσσα αλλα προσπαθω να κανω το blog λιγο πιο φιλικο και για τους ξενους επισκεπτες (τουλαχιστον στις επικεφαλιδες). Εχω βλεπεις πολλους φιλους και επαφες απο ολο τον κοσμο και συχναζω σε αρκετα διεθνη forum. Παντως ολα διαρθωνονται.Δυστυχως δεν ξερω πολλα απο υπολογιστες και στησιμο σελιδων και βαδιζω στα τυφλα. Οποτε θα χρειαστει χρονος και αρκετο σκαλισμα μεχρι να το διαμορφωσω οσο γινεται καλυτερα. Σκεφτομαι να προσθεσω μια ενοτητα με ταξιδιωτικα απο μερη που εχω επισκεφτει και φωτογραφιες φυσης που εχω. Καλή επιτυχία στο όνειρο σου. Πολυ ωραια ευχη ομως !! Να σαι καλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 7 Απριλίου 2011 #8 Share 7 Απριλίου 2011 Μπράβο πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 8 Απριλίου 2011 #9 Share 8 Απριλίου 2011 Καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχει εύχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 8 Απριλίου 2011 Author #10 Share 8 Απριλίου 2011 Ευχαριστω ! ριξτε μια ματια και στην ενοτητα emersed. Την προσθεσα χτες βραδυ με πολλες φωτος απο φυτα εξω απο το νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 8 Απριλίου 2011 #11 Share 8 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Απριλίου 2011 #12 Share 8 Απριλίου 2011 παραδεισένια Aquascpaings!! nice shoots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 8 Απριλίου 2011 Author #13 Share 8 Απριλίου 2011 Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια αλλα και για την μεγαλη επισκεψιμοτητα που ειναι περα απο καθε προσδοκια μου !! Συνεχιζω να ανεβαζω φωτογραφιες και θα συνεχισω και για 1-2 μηνες ακομα. Εχω χιλιαδες φωτογραφιες στο αρχειο μου και θα ειναι χρονοβορα η διαδικασια. Θα φτιαξω συντομα και νεες κατηγοριες με ακομα περισσοτερα θεματα. Η αρχικη σελιδα ειναι ακομα κενη γιατι δεν εχω γραψει καποιο αρθρο. Μολις αρχισω να γραφω, θα ανοιξει και η αρχικη σελιδα καθως και το αρχειο και οι κατηγοριες. Για αρχη σκεφτομαι να γραψω κατι που να αφορα τον εξοπλισμο μου και τον τροπο που τραβαω τις φωτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 8 Απριλίου 2011 #14 Share 8 Απριλίου 2011 Μπράβο ρε συ πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 8 Απριλίου 2011 #15 Share 8 Απριλίου 2011 Αλεξ,μολις προσθεθηκε στις αγαπημενες μου σελιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 9 Απριλίου 2011 Author #16 Share 9 Απριλίου 2011 (edited) Να σαι καλα Σταθη ! ευχαριστω dimkasta ! Μολις προσθεσα και μια κατηγορια με ψαρεματα. θα την ευχαριστηθουν οι ψαραδες και οι ψαροντουφεκαδες της παρεας Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2011 - Raven Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 9 Απριλίου 2011 #17 Share 9 Απριλίου 2011 Είσαι και δεινός ψαράς.... φρόντισε να μην δουν τα ψάρια που έχεις στα ενυδρεία σου αυτές τις φωτογραφίες Καλή επιτυχία στο εγχείρημα σου, πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 9 Απριλίου 2011 #18 Share 9 Απριλίου 2011 Να σαι καλα Σταθη ! ευχαριστω dimkasta ! Μολις προσθεσα και μια κατηγορια με ψαρεματα. θα την ευχαριστηθουν οι ψαραδες και οι ψαροντουφεκαδες της παρεας Αυτό δεν το ήξερα, το καλύτερο δηλαδή Περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
divak 10 Απριλίου 2011 #19 Share 10 Απριλίου 2011 Μπράβο σου πολύ καλό Blog αισθητικά όμορφο, με πολύ υλικό, καλοστημένο και αρκετά γρήγορο. Ελπίζω μέσα από εδώ να μαθαίνουμε για την εξέλιξη του. Υ.Γ. Τις συναγρίδες, με ποια τεχνική έκανες τη σύλληψη τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Απριλίου 2011 #20 Share 10 Απριλίου 2011 Όμορφο το μπλοκ σου και συμμαζεμένο. Συνέχιζε να κάνεις αυτό που σε αρέσει και σε χαλαρώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 10 Απριλίου 2011 #21 Share 10 Απριλίου 2011 Μπράβο Αλέξανδρε ! Κάθε επιτυχία να έχεις ! Λιτό, όμορφο και περιεκτικό..... θα παρακολουθούμε τις φωτογραφίες που ανεβάζεις με ενδιαφέρον (όλο και κάτι θα μάθουμε κι εμείς ). Όσο για τα ψαροντούφεκα...ντροπή σου νέε μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 11 Απριλίου 2011 Author #22 Share 11 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την υποστηριξη και τον κοπο που κανατε να ριξετε μια ματια ! Μπράβο σου πολύ καλό Blog αισθητικά όμορφο, με πολύ υλικό, καλοστημένο και αρκετά γρήγορο. Ελπίζω μέσα από εδώ να μαθαίνουμε για την εξέλιξη του. Υ.Γ. Τις συναγρίδες, με ποια τεχνική έκανες τη σύλληψη τους? Θα ενημερωνω συνεχως και θα προσθετω ο,τι υλικο εχω. Τις συναγριδες με βαθυ καρτερι. Μπράβο Αλέξανδρε ! Κάθε επιτυχία να έχεις ! Λιτό, όμορφο και περιεκτικό..... θα παρακολουθούμε τις φωτογραφίες που ανεβάζεις με ενδιαφέρον (όλο και κάτι θα μάθουμε κι εμείς ). Όσο για τα ψαροντούφεκα...ντροπή σου νέε μου ! Ευχαριστω Αντρεα. Οσο για το ψαροντουφεκο...ναι ντροπη μου που δεν μπορω πλεον να παω. Με κρατουσε σε αψογη φυσικη κατασταση και πιστευω δεν υπαρχει πιο λεβεντικος και τιμιος τροπος να πιασεις ψαρι. Το κυνηγας μεσα στο στοιχειο του σε αντιξοες για σενα συνθηκες, με μια ανασα μονο ! αν μπορεις και εισαι αξιος και δειχνεις σεβασμο στην θαλασσα, θα σε ανταμειψει με τα καλυτερα δωρα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 11 Απριλίου 2011 #23 Share 11 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την υποστηριξη και τον κοπο που κανατε να ριξετε μια ματια ! Θα ενημερωνω συνεχως και θα προσθετω ο,τι υλικο εχω. Τις συναγριδες με βαθυ καρτερι. Ευχαριστω Αντρεα. Οσο για το ψαροντουφεκο...ναι ντροπη μου που δεν μπορω πλεον να παω. Με κρατουσε σε αψογη φυσικη κατασταση και πιστευω δεν υπαρχει πιο λεβεντικος και τιμιος τροπος να πιασεις ψαρι. Το κυνηγας μεσα στο στοιχειο του σε αντιξοες για σενα συνθηκες, με μια ανασα μονο ! αν μπορεις και εισαι αξιος και δειχνεις σεβασμο στην θαλασσα, θα σε ανταμειψει με τα καλυτερα δωρα της. γενικα δεν εχω κατι να πω παραπανω εκτος απο συγχαρητηρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 11 Απριλίου 2011 #24 Share 11 Απριλίου 2011 Θα ενημερωνω συνεχως και θα προσθετω ο,τι υλικο εχω. Τις συναγριδες με βαθυ καρτερι. Ευχαριστω Αντρεα. Οσο για το ψαροντουφεκο...ναι ντροπη μου που δεν μπορω πλεον να παω. Με κρατουσε σε αψογη φυσικη κατασταση και πιστευω δεν υπαρχει πιο λεβεντικος και τιμιος τροπος να πιασεις ψαρι. Το κυνηγας μεσα στο στοιχειο του σε αντιξοες για σενα συνθηκες, με μια ανασα μονο ! αν μπορεις και εισαι αξιος και δειχνεις σεβασμο στην θαλασσα, θα σε ανταμειψει με τα καλυτερα δωρα της. Έτσι ακριβώς είναι, πάντα όταν σέβεσαι κάτι έρχεται η στιγμή να σε ανταμείψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 2 Μαίου 2011 #25 Share 2 Μαίου 2011 Πανέμορφο το blog σου και πολύ πλούσιο σε υλικό!!! Μπορεί να χαζεύει κανείς για ώρες! ΥΓ: Καλά, άφησες την Ελβετία για να μείνεις στην Αθήνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος