Xlapatsas 7 Απριλίου 2011 #1 Share 7 Απριλίου 2011 Επειδή έχω άπειρα σαλιγκάρια Malaysian έβαλα πριν λίγες μέρες μερικά Anentome Helena για να ελέγξω τον πληθυσμό τους.Σε ένα helena μόλις έπεσε στον βυθό όρμηξαν πάνω τους μερικά malaysian και μπήκαν μέσα στο καβούκι του.Και από τότε δεν έχει κουνηθεί καθόλου ο "δολοφόνος" μου.Λέτε να μου τον έφαγαν?Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Απριλίου 2011 #2 Share 7 Απριλίου 2011 Τα anentome θα φάνε τα trumpet αλλά με πιο αργούς ρυθμούς γιατί τα δεύτερα κρύβονται στην αμμο Τώρα αν έχει γίνει αυτό που λες μπορεί το helena να είχε είδη πεθάνει... Για δες μήπως γίνεται το αντίθετο και το helena τρώει το trumpet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xlapatsas 7 Απριλίου 2011 Author #3 Share 7 Απριλίου 2011 Μάλλον είχε ήδη πεθάνει γιατί δεν κουνιέται καθόλου εδώ και μέρες.Αλλά στη σακούλα φαινόταν όλα να κινούνται.Μήπως φταίει που τα έβαλα στο νερό χωρίς προσαρμογή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 7 Απριλίου 2011 #4 Share 7 Απριλίου 2011 Παντα τα ασπόνδυλα χρειάζονται καλή προσαρμογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 9 Απριλίου 2011 #5 Share 9 Απριλίου 2011 Ποιά είναι καλή προαρμογή για τα helena? Θέλω να πάρω και γω και καλύτερα να ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 10 Απριλίου 2011 #6 Share 10 Απριλίου 2011 Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν τα έχεις πάρει απο μαγαζί, μια 10λεπτη προσαρμογή χρειάζονται και κυρίως στην θερμοκρασία. Αν τα έχεις πάρει απο χομπιστα προέρχονται απο νερό που κατά πάσα πιθανότητα είναι πολύ παρόμοιο με το ενυδρείο σου, οπότε και να μην κάνει καθόλου δεν πειράζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 26 Απριλίου 2011 #7 Share 26 Απριλίου 2011 Και ποιές είναι οι ιδανικές συνθήκες για τα Helena? Αντέχουν τις θερμοκρασίες ( 29-30 C) ενός δισκοενυδρείου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 26 Απριλίου 2011 #8 Share 26 Απριλίου 2011 Τα ανεντομε ελενα ειναι γενικά σκληροτραχηλα σαλιγγαρακια δεν παθαινουν τιποτα με λιγη προσοχη στην προσαρμογή θα βαρεθεις να τα βλεπεις να βολταρουν στο ενυδρειο σου και επισης σε περιπτωση διακοπών που σου ψοφήσει ένα ψαράκι είναι και πολυ καλοί πτωματοφάγοι και μπορεί να σε γλητώσουν απο καταστροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος