nikoliss4 7 Απριλίου 2011 #1 Share 7 Απριλίου 2011 Γεια χαρα σε ολους! ειμαι νεος στην παρεα σας! εχω ενα ενυδριο 60 περιπου λιτρων με τροπικα ψαρια γλυκου νερου! Διατηρω με τον πατερα ενα pet shop στη Θεσσαλονικη και ετσι μου μπηκε το μικροβιο του ενυδριου! Ισως στο μελλον να διαφημιστω μεσα απο το site, προς το παρον παντως με ενδιαφερει να μαθω οσα περισσοτερα μπορω για τα ενυδρεια! Ελπιζω να εχουμε ευχαριστες και εκπαιδευτικες συζητησεις στο μελλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Απριλίου 2011 #2 Share 7 Απριλίου 2011 Καλώς όρισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 7 Απριλίου 2011 #3 Share 7 Απριλίου 2011 Καλός όρισες φιλε..Να σε σίγουρος πως όλα τα παιδιά εδώ θα σε βοηθήσουν στο maximum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Απριλίου 2011 #4 Share 7 Απριλίου 2011 Καλώς ήρθες στη παρέα,περιμένουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry534927 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 7 Απριλίου 2011 #5 Share 7 Απριλίου 2011 Καλώς όρισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Απριλίου 2011 #6 Share 7 Απριλίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ευθυμία 7 Απριλίου 2011 #7 Share 7 Απριλίου 2011 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts