Savou 6 Απριλίου 2011 #1 Share 6 Απριλίου 2011 Ρε παιδια πραγματικα βαρεθηκα να βγαζω χαλια φωτο. Πειτε μου πως να ρυθμησω την καμερα μου μπας και βγαλω καμια καλη φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 6 Απριλίου 2011 #2 Share 6 Απριλίου 2011 Ψιλοδύσκολα τα πράματα... Δοκίμασε ταχύτητα κλείστρου 1/100 (νομίζω ρυθμίζεται στη μηχανή σου) κλείσε το φλάς, και βάλε ISO 800 Διάφραγμα δε νομίζω ότι μπορείς να ρυθμίσεις. Με το White Balance, πειραματίσου να δείς τι σου αρέσει οπτικά, λογικά κανένα Daylight θα σου κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 7 Απριλίου 2011 Author #3 Share 7 Απριλίου 2011 Δοκίμασε ταχύτητα κλείστρου 1/100 (νομίζω ρυθμίζεται στη μηχανή σου) Αυτο πως γινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 12 Απριλίου 2011 #4 Share 12 Απριλίου 2011 η μηχανισου εχει manual ρυθμηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 12 Απριλίου 2011 Author #5 Share 12 Απριλίου 2011 η μηχανισου εχει manual ρυθμηση? Το pc μου δεν μου ανοιγει απο το fotobucket φωτογραφιες.Αν μπορεις να την ανεβασεις καπος αλλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 19 Απριλίου 2011 #6 Share 19 Απριλίου 2011 Το pc μου δεν μου ανοιγει απο το fotobucket φωτογραφιες.Αν μπορεις να την ανεβασεις καπος αλλιως. δεν καταλαβα τι θες να πεις...sorry που αργισα να σε απαντησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.