Savou 6 Απριλίου 2011 #1 Share 6 Απριλίου 2011 Καλησπερα παιδια. Στεινω ενα γαριδαδικο. Το ενυδρειο στιθηκε σημερα. Μεχρι να στρωσει βυθος και το ενυδρειο μπορω να ριχνω λιπασματα. Και οταν μπουν οι γαριδες να τα σταματησω. Ισα ισα για να παρουν τα πανω τους τα φυτα. Τα φυτα ειναι ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 6 Απριλίου 2011 #2 Share 6 Απριλίου 2011 Καλησπερα παιδια. Στεινω ενα γαριδαδικο. Το ενυδρειο στιθηκε σημερα. Μεχρι να στρωσει βυθος και το ενυδρειο μπορω να ριχνω λιπασματα. Και οταν μπουν οι γαριδες να τα σταματησω. Ισα ισα για να παρουν τα πανω τους τα φυτα. Τα φυτα ειναι ευκολα. Μια χαρα σε βλεπω ^^...ποσα λιτρα?...βαλε και καμια φοτο να το καμαρωσουμε ..να περνω ιδεες για το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 6 Απριλίου 2011 Author #3 Share 6 Απριλίου 2011 Μια χαρα σε βλεπω ^^...ποσα λιτρα?...βαλε και καμια φοτο να το καμαρωσουμε ..να περνω ιδεες για το δικο μου Φωτο οταν ολοκληρωθει το ενυδρειακη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Απριλίου 2011 Author #4 Share 8 Απριλίου 2011 Καποιος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Απριλίου 2011 #5 Share 9 Απριλίου 2011 Τα φυτά θέλουν να φάνε από την πρώτη μέρα και δεν χαμπαριάζουν από στρώσιμο ή όχι. Απλά αναπτύσσονται πιο καλά σε έναν στρωμένο βυθό, αλλά αν το ενυδρείο είναι στρωμένο για ψάρια ή όχι δεν παίζει ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Απριλίου 2011 #6 Share 9 Απριλίου 2011 Nα ξερεις πως τα φυτα προτιμουν το αμμωνιο σε σχεσει με τα ΝΟ3 οποτε καταλαβαινεις................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Απριλίου 2011 Author #7 Share 11 Απριλίου 2011 Μαλλον δεν καταλαβατε τον σκοπο του ερωτηματος μου. Στεινω το γαριδαδικο μου. Μεχρι να στρωσει το ενυδρειο μπορω να βαλω λιπασματα γιατι μετα που θα μπουν οι γαριδες δεν θα βαζω γιατι ειναι βλαβερα για τις γαριδες. Ισα ισα για να μεγαλοσουυν λιγο τα φυτα μεχρι να μππουν οι γαριδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Απριλίου 2011 Author #8 Share 11 Απριλίου 2011 Μαλλον δεν καταλαβατε τον σκοπο του ερωτηματος μου. Στεινω το γαριδαδικο μου. Μεχρι να στρωσει το ενυδρειο μπορω να βαλω λιπασματα γιατι μετα που θα μπουν οι γαριδες δεν θα βαζω γιατι ειναι βλαβερα για τις γαριδες. Ισα ισα για να μεγαλοσουυν λιγο τα φυτα μεχρι να μππουν οι γαριδες. Αν ομως σταματησουν τα λιπασματα αποτομα μηπος θα δημιουργησω προβλημα.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 11 Απριλίου 2011 #9 Share 11 Απριλίου 2011 Καλυτερα οχι λιπανση σε νεοστημενο ενυδρειο. Το πιθανοτερο ειναι να γεμισεις αλγες. Περιμενε να σου δειξουν τα φυτα ποτε θα το χρειαστουν. Αν βαλεις ευκολα φυτα σε χαμηλο/μετριο φωτισμο, πιθανον να αργησουν να ζητησουν εξτρα λιπασματα και γενικα η λιπανση μπορει στο μελλον να ειναι πολυ ελαφρα και σποραδικη.Ποιες γαριδες σκεφτεσαι να βαλεις που ειναι τοσο ευαισθητες στα λιπασματα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Απριλίου 2011 Author #10 Share 11 Απριλίου 2011 Καλυτερα οχι λιπανση σε νεοστημενο ενυδρειο. Το πιθανοτερο ειναι να γεμισεις αλγες. Περιμενε να σου δειξουν τα φυτα ποτε θα το χρειαστουν. Αν βαλεις ευκολα φυτα σε χαμηλο/μετριο φωτισμο, πιθανον να αργησουν να ζητησουν εξτρα λιπασματα και γενικα η λιπανση μπορει στο μελλον να ειναι πολυ ελαφρα και σποραδικη.Ποιες γαριδες σκεφτεσαι να βαλεις που ειναι τοσο ευαισθητες στα λιπασματα ?? Blue pearl θα βαλω. Βασικα πιο πολυ με καιει να αναπτηχθει λιγο το γρασιδακι μου πιο γριγορα(marsilia). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος