delice 6 Απριλίου 2011 #1 Share 6 Απριλίου 2011 Γενικα εχω μια ψυχωση νε τα μικρα ενυδρεια αλλα μιλαμε για μεγαλο ψυχολογικο προβλημα.ειμαι μεταξυ ενος δευτερου 60 λιτρου juwel που το βρηκα σε τιμη ευκαιριας 84 ευρω και λεω να το βαλω στο σπιτι μου κοντα στην θαλασσα.Η δευτερη επιλογη που εχω ειναι να φτιαξω μονος μου με τζαμια κατι τετοιο http://www.thereefshop.com.au/index.php?ma...748a776c4717e91 στο ιδιο σχημα καπου στα 30-40 καθαρα λιτρα ωστε να ειναι πιο ευκολο στην μετακινηση.αλλα δεν ξερω πως να του φτιαξω την κυκλοφορια.τα φωτα σας παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Απριλίου 2011 #2 Share 6 Απριλίου 2011 Αυτό το θέμα το είδες ? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50474 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delice 6 Απριλίου 2011 Author #3 Share 6 Απριλίου 2011 εννοειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
delice 7 Απριλίου 2011 Author #4 Share 7 Απριλίου 2011 τωρα σε τοσα λιγα λιτρα αξιζει να κανω τρυπα στο τζαμι και να βαλω κυκλοφορητη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZ3 7 Απριλίου 2011 #5 Share 7 Απριλίου 2011 εννοειται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delice 7 Απριλίου 2011 Author #6 Share 7 Απριλίου 2011 τσε δεν μου φαινεται καλη ιδεα ειναι αντιαισθητικη,ωστοσο για την επιβιωση του βραχου,πιστευω οτι ο κυκλοφοριτης παιζει κεριο ρολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 7 Απριλίου 2011 #7 Share 7 Απριλίου 2011 Τρύπα στο τζάμι γιατί να κάνεις? Για sump? Κυκλοφορητή μπορείς να βάλεις και εσωτερικά μια μικρή για nano, πχ μια corallia Link to comment Share on other sites More sharing options...
delice 7 Απριλίου 2011 Author #8 Share 7 Απριλίου 2011 προφανως και το σκεφτηκα το θεμα ειναι πως θα επιανε μεγαλο χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 7 Απριλίου 2011 #9 Share 7 Απριλίου 2011 Σε 50 λιτρα που εχω εγω δε πιανει και τοσο χωρο και μπορεις νατη κρυψεις με ενα ομορφο aquascape! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος