baggos777777 6 Απριλίου 2011 #1 Share 6 Απριλίου 2011 εχω στο ενυδρειο μου 4Χ54W 2Χ Τ5 Arcadia Plant Pro 2X sylvania Grolux με ανακλαστηρες και ρωταω ειναι καλος συνδειασμος για τα φυτα?? η να αλλαξω με μια λευκη τι μια Grolux?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 6 Απριλίου 2011 #2 Share 6 Απριλίου 2011 εχω στο ενυδρειο μου 4Χ54W 2Χ Τ5 Arcadia Plant Pro 2X sylvania Grolux με ανακλαστηρες και ρωταω ειναι καλος συνδειασμος για τα φυτα?? η να αλλαξω με μια λευκη τι μια Grolux?? Είναι πολύ ρόζ το όλο concept... για μένα ξύλωσε τις arcadia και βάλε δύο Sylvania Aquastar Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 6 Απριλίου 2011 Author #3 Share 6 Απριλίου 2011 κοιτα εμενα δεν με χαλαει στο ματι καθολου το ειχα δει σε ενα αλλο ενυδρειο τον συνδειασμο και μου αρεσε,η ερώτηση ειναι αν τα φυτα ειναι ο.κ??το μονο που εχω σαν προβληματάκι ειναι οτι μερικα φυτα βγαζουν ριζες στην μεση.. κατα τα αλλα τα φυτα παν πολλυ καλλα για ενυδρειο 2-2.5 μηνων..ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Απριλίου 2011 #4 Share 6 Απριλίου 2011 (edited) Απο αλγες πως πας; Αναπτυξη φυτων; Βαλε καμια φωτο αν δεν σου κανει κοπο. Στην ουσια εχεις 4 λαμπες παρομιες στα κελβιν, φασμα και κορυφες στο μπλε και κοκκινο. Έγινε επεξεργασία 6 Απριλίου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 6 Απριλίου 2011 Author #5 Share 6 Απριλίου 2011 Απο αλγες πως πας; Βαλε καμια φωτο αν δεν σου κανει κοπο. Στην ουσια εχεις 4 λαμπες παρομιες στα κελβιν, φασμα και κορυφες στο μπλε και κοκκινο. φιλε φευγω για δουλεια τωρα αν προλαβω αυριο θα βαλω φωτο,απο αλγες δεν εχω καθολου στην αρχη ειχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος