basilis 29 Σεπτεμβρίου 2005 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορεί κάποιος να μου πει, πως γίνεται να απαντήσω σε κάποιον, προσθέτοντας στην αρχή της απάντησής μου, μέρος απο το κείμενο του. Όπως κάνετε πολύ απο σας. Θα ήθελα την διαδικασία βήμα- βήμα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Σεπτεμβρίου 2005 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορεί κάποιος να μου πει, πως γίνεται να απαντήσω σε κάποιον, προσθέτοντας στην αρχή της απάντησής μου, μέρος απο το κείμενο του. Όπως κάνετε πολύ απο σας. Θα ήθελα την διαδικασία βήμα- βήμα. Ευχαριστώ. 1775[/snapback] Πατώντας το κουμπάκι που υπάρχει κάτω από το πόστ. Σκεφτόμαστε να κάνουμε τα κουμπιά ελληνικά.Πώς σας φένετε αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Σεπτεμβρίου 2005 #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2005 (edited) Πολυ καλο. Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2005 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 29 Σεπτεμβρίου 2005 #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2005 Σκεφτόμαστε να κάνουμε τα κουμπιά ελληνικά.Πώς σας φένετε αυτό? 1777[/snapback] Δεν θα μου άρεσε καθόλου Όπως και να το κάνουμε πολλοί από εμάς μπαίνουμε και σε αλλά forums για πολλά θέματα και Ελλάδα και Εξωτερικό εδω και αρκετά χρόνια...πραγματικά δεν βλέπω το λόγο και το μόνο που θα κάνει είναι να μπερδέψει και να χτυπαει άσχημα στους περισσότερους (νομίζω...)…αγαπάω και τη γλώσσα μου και τη χώρα μου αλλά αυτό είναι άλλο θέμα Το καλύτερο θα ήταν να υπάρχει επιλογή για το τι θα εμφανίζεται μέσα από το CP του καθενός... Κάθε γνώμη σεβαστή βέβαια...εγώ δεν μπορώ ούτε Ελληνικά windows να δουλέψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 29 Σεπτεμβρίου 2005 #5 Share 29 Σεπτεμβρίου 2005 (edited) Γιατι οχι και τα δυο (ελληνικα-αγγλικα) κατα την εισοδο του AQUAZONE να κανει επιλογη γλωσσας. Γινεται δεν γινεται? Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2005 - CamelBoy1982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 29 Σεπτεμβρίου 2005 #6 Share 29 Σεπτεμβρίου 2005 Γιατι οχι και τα δυο (ελληνικα-αγγλικα) κατα την εισοδο του AQUAZONE να κανει επιλογη γλωσσας.Γινεται δεν γινεται? 1794[/snapback] Συμφωνω. Καταλαβαινω τι λεει ο Μαnogr και θα την πατησω και εγω στην αρχη με την αλλαγη, αλλα θα μαθω! Θα προτιμουσα Ελληνικα κουμπια για λογους αρχης (και πολλους αλλους) αλλα νομιζω οτι ο CamelBoy προτεινε την ιδανικη λυση, αν γινεται τεχνολογικα. Υποψη επισης οτι πολλα παιδια που θελουν να χρησιμοποιησουν την ιστιοσελιδα δεν ειναι ειδικοι ουτε στα κομπιουτερ, ουτε στα Αγγλικα. Κριμα να τους "απομακρυνουμε" !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 30 Σεπτεμβρίου 2005 #7 Share 30 Σεπτεμβρίου 2005 Συμφωνώ και εγώ με τη Μαρίνα πως θα είναι καλύτερα ελληνικά για τους λόγους που αναφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 30 Σεπτεμβρίου 2005 #8 Share 30 Σεπτεμβρίου 2005 * ADMINISTRATOR'S NOTE: Το αρχικό θέμα είναι η μετάφραση των κουμπιών στα Ελληνικά, πράγμα που ήδη επεξεργάζονται οι Webmasters του Aquazone. Η συζήτηση μπορεί να μεταφερθεί στο aquazone cafe για περαιτέρω ανάλυση. Μετακινήθηκε : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=610 Ευχαριστώ για την κατανόηση Εκ της ομάδας των συντονιστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 24 Οκτωβρίου 2005 #9 Share 24 Οκτωβρίου 2005 Χάριν στον Δημήτρη (Husky_Jim) τα κουμπιά μεταφράστηκαν στα Ελληνικά. Κάνοντας ένα απλό refresh (ανανέωση) της σελίδας θα εμφανιστούν τα νέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 24 Οκτωβρίου 2005 #10 Share 24 Οκτωβρίου 2005 Χάριν στον Δημήτρη (Husky_Jim) τα κουμπιά μεταφράστηκαν στα Ελληνικά. Κάνοντας ένα απλό refresh (ανανέωση) της σελίδας θα εμφανιστούν τα νέα. 3175[/snapback] Eμενα γιατι δε μου βγαινουν τα Ελληνικα κουμπια Νικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 24 Οκτωβρίου 2005 #11 Share 24 Οκτωβρίου 2005 κάνε refresh ... ή δες μήπως έχεις ορίσει ώς γλώσσα του forum τα αγγλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Οκτωβρίου 2005 #12 Share 24 Οκτωβρίου 2005 Eμενα γιατι δε μου βγαινουν τα Ελληνικα κουμπια Νικο? 3217[/snapback] Ο ένας από τους δύο κορυφαίους webmaster (Husky_Jim) που ανέλαβε το project της μεταγλώτισης των κουμπιών,ανέπτηξε ένα φοβερό λογισμικό,το οποίο βασιζόμενο στην IP του χρήστη και κάνοντας TRACE ROUTE βρίσκει πού μένει ο καθε ένας και μεταγλωτίζει αυτόματα τα κουμπιά με βάση την χώρα προέλευσης....!!!!!! Αυτήν τη στιγμή υποστιρίζονται οι κάτωθι γλώσσες: Ελληνικά Αγγλικά Ιταλικά Ολλανδικά Ισπανικά Αρβανήτικα Κορακίστικα και Σουαχίλη!!!! Με ένα refresh στην cache του Browser θα τα δέις.....χεχεχεχεχεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 24 Οκτωβρίου 2005 #13 Share 24 Οκτωβρίου 2005 φανταζομαι οτι για τα κορακιστικα, τα αρβανητικα και τα σουαχίλη κάνεις πλάκα μεγάλε web master Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 24 Οκτωβρίου 2005 #14 Share 24 Οκτωβρίου 2005 Ναι γιατί για τα υπόλοιπα δεν κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 24 Οκτωβρίου 2005 #15 Share 24 Οκτωβρίου 2005 Από τον Δημήτρη όλα τα περιμένω σε λίγο θα μας βάλει και νορμανδικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 31 Οκτωβρίου 2005 Author #16 Share 31 Οκτωβρίου 2005 Μετά απο ενα μικρό διάστημα αποχής απο το forum και το internet γενικότερα, επιστρέφω ανανεωμένος, και με πολύ χαρά είδα την πολύ καλή προσπάθεια των παιδιών, για την μετάφρασι των κουμπιών στην Ελληνική γλώσσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 31 Οκτωβρίου 2005 #17 Share 31 Οκτωβρίου 2005 Ο ένας από τους δύο κορυφαίους webmaster (Husky_Jim) που ανέλαβε το project της μεταγλώτισης των κουμπιών,ανέπτηξε ένα φοβερό λογισμικό,το οποίο βασιζόμενο στην IP του χρήστη και κάνοντας TRACE ROUTE βρίσκει πού μένει ο καθε ένας και μεταγλωτίζει αυτόματα τα κουμπιά με βάση την χώρα προέλευσης....!!!!!!Αυτήν τη στιγμή υποστιρίζονται οι κάτωθι γλώσσες: Ελληνικά Αγγλικά Ιταλικά Ολλανδικά Ισπανικά Αρβανήτικα Κορακίστικα και Σουαχίλη!!!! Με ένα refresh στην cache του Browser θα τα δέις.....χεχεχεχεχεχεχεχε 3220[/snapback] Δε μου λες Ω ΚΟΡΥΦΑΙΕ, που ακριβως πρεπει να βρει ο server το IP σου για να κανει μεταγλωττιση κορακιστικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος