lans 5 Απριλίου 2011 #1 Share 5 Απριλίου 2011 Το σύστημα μου είναι νανο 120 λιτρα Θέλει αλλαγή η Α/Ο κ οικονομικά με συμφέρει να δίνω 4 ευρώ το μήνα για απιονισμενο νερό για Αλλαγές κ αναπλήρωση είναι σωστή μέθοδος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 5 Απριλίου 2011 #2 Share 5 Απριλίου 2011 Το σύστημα μου είναι νανο 120 λιτρα Θέλει αλλαγή η Α/Ο κ οικονομικά με συμφέρει να δίνω 4 ευρώ το μήνα για απιονισμενο νερό για Αλλαγές κ αναπλήρωση είναι σωστή μέθοδος; Εγω πιστευω πως δεν ειναι η σωστη μεθοδος.... με ενα συστημα Α/Ο θα κανεις αποσβεση χρηματων σε εναμιση χρονο και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Απριλίου 2011 #3 Share 5 Απριλίου 2011 Το νερό εμπορίου πρέπει να γράφει ότι είναι με τη μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης... κάποια δεν είναι και δεν ξέρω κατά πόσο είναι κατάλληλα χωρίς την προσθήκη ιχνοστοιχείων Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Απριλίου 2011 #4 Share 5 Απριλίου 2011 να προσθεσω πως δεν ειναι φτιαγμενα για ζωντανους οργανισμους αυτου του ειδους τα ''εμφιαλωμενα απιονισμενα'' νερα,με αμφιβολα αποτελεσματα για το τι περιεχουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 5 Απριλίου 2011 #5 Share 5 Απριλίου 2011 Εγω ακομα τις αλλαγες μου τις κανω με απιονισμενο με καταλληλα ιχνοστοιχεια χωρις κανενα προβλημα στα ζωντανα η στις τιμες μου. Το ενυδρειο τρεχει 2,5 χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lans 5 Απριλίου 2011 Author #6 Share 5 Απριλίου 2011 Ερωτηση: ξερουμε πως παρασκευαζονται κ αν μπορει να περιεχουν κ τι βλαβερα συστατικα για τα ¨ζωντανα μας¨? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Απριλίου 2011 #7 Share 5 Απριλίου 2011 Ερωτηση: ξερουμε πως παρασκευαζονται κ αν μπορει να περιεχουν κ τι βλαβερα συστατικα για τα ¨ζωντανα μας¨? στου εμποριου,οχι φιλε μου.αυτα τα νερα φτιαχνονται για σιδερωμα και οχι για ζωντανους οργανισμους.γιαυτον το λογο παραγουμε εμεις οι χομπιστες μονοι μας το νερο με την χρηση αο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 5 Απριλίου 2011 #8 Share 5 Απριλίου 2011 Εγω "παιζω" με απιονισμενο και εχω φουλ φυτεμενο εδω και 1 χρονο χωρις να εχω χασει καποιο ψαρι.Με τα φυτα εχω κανονικη αναπτυξη χωρις προβληματα. Οι αλλαγες βεβαια γινονται 50-50 με νερο βρυσης. Παντως σιγουρα δε συγκρινεται με ΑΟ αλλα τετοιες εποχες το οικονομικο ερχεται πρωτο........... Τωρα το καθε απιονισμενο του εμποριου εχει διαφορα με καποιο αλλο.Σε ενα ειχα μετρησει 6,5 ph. To καλυτερο για καποιον που δε θελει να δωσει αυτη την εποχη λεφτα για ΑΟ (οπως ειμαι εγω) ειναι να συνενοηθει με καποιο παιδι που εχει οσμωση να παιρνει απο αυτον καθαρο νερο και τα λεφτα που θα εδινε σε απιονισμενα να τα δινει στο φιλο που του παρεχει αυτη την εξυπηρετηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 5 Απριλίου 2011 #9 Share 5 Απριλίου 2011 Εγω "παιζω" με απιονισμενο και εχω φουλ φυτεμενο εδω και 1 χρονο χωρις να εχω χασει καποιο ψαρι.Με τα φυτα εχω κανονικη αναπτυξη χωρις προβληματα. Οι αλλαγες βεβαια γινονται 50-50 με νερο βρυσης. Παντως σιγουρα δε συγκρινεται με ΑΟ αλλα τετοιες εποχες το οικονομικο ερχεται πρωτο........... Τωρα το καθε απιονισμενο του εμποριου εχει διαφορα με καποιο αλλο.Σε ενα ειχα μετρησει 6,5 ph. To καλυτερο για καποιον που δε θελει να δωσει αυτη την εποχη λεφτα για ΑΟ (οπως ειμαι εγω) ειναι να συνενοηθει με καποιο παιδι που εχει οσμωση να παιρνει απο αυτον καθαρο νερο και τα λεφτα που θα εδινε σε απιονισμενα να τα δινει στο φιλο που του παρεχει αυτη την εξυπηρετηση. Ακριβώς αυτό... Ούτε απιονισμένα ούτε τίποτα αλλα επίφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Απριλίου 2011 #10 Share 5 Απριλίου 2011 "Η παραγωγή απιονισμένου νερού σήμερα στηρίζεται στη χρήση κατιονικών και ανιονικών οργανικών ρητινών, οι οποίες κατά τακτά χρονικά διαστήματα αναγεννιούνται με ισχυρά οξέα και ισχυρές βάσεις" ...... οπότε!!!! Υπάρχουν εταιρίες που παράγουν νερό με τη μέθοδο της αντιστροφής όσμωσης (τα αναγράφουν επάνω τα μπουκάλια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος