Jump to content

επαρκεια φιλτρου

dimos

Recommended Posts

φιλοι μου καλησπερα

εχω μια ερωτηση σχετικα με το αν το φιλτρο που εχω ειναι αρκετο? το φιλτρο που εχω ειναι το eheim 2073 pro3 με ροη 1050 l/h το ενυδρειο μου ειναι με διαστασεις 120χ44χ57 περιπου 300 λιτρα μικτο ,μεσα στο ενυδρειο εχω 6 ψαρια <2 οσκαρ και 4 παπαγαλοψαρα> βραχους ριζες και 4 φυτα anubies .

οι μετρησεις που εχω κανει με ενα τεστ με χαρτακια που τα βουτας στο νερο εδειξαν ικανοποιητικα νουμερα .

παρ'ολα αυτα να βαλω ενα φιλτρο ακομα για το φοβο των ιουδαιων η τσαμπα λεφτα θα δωσω

Τσαμπα χρηματα σιγουρα δε θα δωσεις...Με οθονη ενυδρειο 1,20 σίγουρα θα χρειαστεις αλλο ενα φιλτρο,εστω και μικροτερο,εξαλλου τα ψάρια σου θα ρυπαινουν αρκετα :P

Τσαμπα χρηματα σιγουρα δε θα δωσεις...Με οθονη ενυδρειο 1,20 σίγουρα θα χρειαστεις αλλο ενα φιλτρο,εστω και μικροτερο,εξαλλου τα ψάρια σου θα ρυπαινουν αρκετα :rasp:

οντως ειναι βρωμικα ψαρια . μαλλον θα παρω αλλο ενα ιδιο για να μην μπλεκω με διαφορετικα υλικα και να τα καθαριζω εναλλαξ :P

Δημο και με ενα μικρότερο θα κανεις δουλειά

Καλύτερα ενα φιλτρο ως βιολογικο και ενα ως μηχανικο

Θα ειναι πιο αποδοτικο!

Έγινε επεξεργασία - NickTheFish

Δημο και με ενα μικρότερο θα κανεις δουλειά

Καλύτερα ενα φιλτρο ως βιολογικο και ενα ως μηχανικο

Θα ειναι πιο αποδοτικο!

οταν μηχανικο εννοεις μονο με σφουγγαρια ? ισως η ερωτηση φαινεται λιγο αστεια αλλα ειμαι αρχαριος :P

οταν μηχανικο εννοεις μονο με σφουγγαρια ? ισως η ερωτηση φαινεται λιγο αστεια αλλα ειμαι αρχαριος :P

Σφουγγαρια ή αλλα μηχανικά υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά όπως το EHEIM mech pro,Dennerle Turbo-Filterchips,Sera biofibres etc..

Σφουγγαρια ή αλλα μηχανικά υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά όπως το EHEIM mech pro,Dennerle Turbo-Filterchips,Sera biofibres etc..

ok ευχαριστω

και συντομα θα ανεβασω και μια φωτογραφια απο το ενυδρειο μου να μου πειτε και τη γνω μη σας :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...