NikoP 5 Απριλίου 2011 #1 Share 5 Απριλίου 2011 Μερικές φωτογραφίες με κινητό από το προηγούμενο ενυδρείο μου 100λτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Απριλίου 2011 #2 Share 5 Απριλίου 2011 Γιαυτο σε συμπαθησα απο την πρωτη μερα,ησουν παλιος Αφρικανας.Και πως αλλαξοπιστησες, Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 5 Απριλίου 2011 Author #3 Share 5 Απριλίου 2011 Γιαυτο σε συμπαθησα απο την πρωτη μερα,ησουν παλιος Αφρικανας.Και πως αλλαξοπιστησες, Μου έκανε ζημιά ο παλιοαστακός Τον είχα από την αρχή μέσα αλλά μόλις έμαθε να φτιάχνει παγίδες όλα τελείωσαν σε περίπου 1 εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Απριλίου 2011 #4 Share 5 Απριλίου 2011 Μου έκανε ζημιά ο παλιοαστακός Τον είχα από την αρχή μέσα αλλά μόλις έμαθε να φτιάχνει παγίδες όλα τελείωσαν σε περίπου 1 εβδομάδα Ειχες μεσα και αστακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 5 Απριλίου 2011 Author #5 Share 5 Απριλίου 2011 Ειχες μεσα και αστακο? Ναι φαίνεται στην 7η φωτογραφία αριστερά στις πέτρες ήταν μικρός ακόμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Απριλίου 2011 #6 Share 5 Απριλίου 2011 Ναι φαίνεται στην 7η φωτογραφία αριστερά στις πέτρες ήταν μικρός ακόμα.. Ειναι αλητης αλλα ομορφος αλητης.Και εγω εχω αλλα ειναι μονος του.Ειναι νυχτοβιος και τοτε κανει την ζημια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 5 Απριλίου 2011 Author #7 Share 5 Απριλίου 2011 O δικός μου πάντα προσπαθούσε να τα πιάσει αλλά δεν μπορούσε. Μέχρι που άρχισε να σκάβει tounel και τα άλλα νόμιζαν ότι είναι κρυψώνες μόλις μπήκε το πρώτο το είδα live Μετά το κράταγε για δόλωμα το έβαζε σε κάποια γωνία και μόλις πήγαιναν τα άλλα να τσιμπήσουν έβγαινε και γινόταν το κακό Κ έτσι άδειασε το ενυδρείο σε 1 εβδομάδα.8 ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος