christos k 4 Απριλίου 2011 #1 Share 4 Απριλίου 2011 Λοιπόν..ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω το Ενυδρείο μου..Καλά όχι και εντελώς αναλυτική "παρουσίαση" αλλα πάνω κάτι είναι και αυτό!!!! 270Ltr Ελαφρό φυτεμένο πες te μου τι γνώμη σας μέχρι τώρα για το setup.. επισης οι τελευταίες φωτογραφίες είναι από το iphone μου και δεν βγήκαν καλές. σύντομα θα ποστάρω καλύτερες. επίσης μπήκε ριζα στο ενυδρείο που έδωσε απίστευτη ομορφιά.. Ψαρια.. 2x Tiger Oscars 1x Silver Arowana 1x pleco 1x golden apple 4x psaria vithou..τύπου catfish νομίζω. εντωμεταξύ συγνώμη για το αυτοκόλλητο τις monsterfishkeepers αλλα ήταν δώρο από το παιδί που με βοηθησε να κάνω το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 4 Απριλίου 2011 #2 Share 4 Απριλίου 2011 εξαιρετικο ενυδρειο!!!!!!!!!!!!τι ενυδρειο ενυδρειαρα απλο και τελιοοοοοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Απριλίου 2011 #3 Share 4 Απριλίου 2011 Πολύ ωραιο το ενυδρειο σου. Μου αρεσει προσωπικα σαν στισημο. Μπραβο σου!! Απλα... εχεις διαβασει τις πληροφοριές για τα ψαρακια που φιλοξενείς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Απριλίου 2011 Author #4 Share 4 Απριλίου 2011 εξαιρετικο ενυδρειο!!!!!!!!!!!!τι ενυδρειο ενυδρειαρα απλο και τελιοοοοοοοοοοοο θανκς με κολακευεις φιλαράκι,να σε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 4 Απριλίου 2011 #5 Share 4 Απριλίου 2011 Πραγματικα πολυ ομοργο ενυδρειο μπραβο για το στισημο σου.... αλλα τα ψαρακια οταν θα γινουν τερατα τι θα κανεις??? Βασικα το Silver Arowana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Απριλίου 2011 Author #6 Share 4 Απριλίου 2011 Πολύ ωραιο το ενυδρειο σου. Μου αρεσει προσωπικα σαν στισημο. Μπραβο σου!! Απλα... εχεις διαβασει τις πληροφοριές για τα ψαρακια που φιλοξενείς?? Ευχαριστω Νικο να σε καλα φιλε.. και όσο για τα ψαράκια ne έχω πληροφοριες..αρκετες κιολας!!...κοίτα..στο μέλλον ετοιμάζω ένα δίμετρο. τώρα αν το κάθε ψάρι κάνει μαζί με το άλλο νομίζω πως είναι ok..δηλαδή τα oscars με το arowana κάνει.αφού περίπου μεγαλώνουν μαζί. το pleco είναι ήδη μεγαλύτερο από όλα..που λογικά και αυτό θα γίνει ψιλό monster σε κάποια χρονική στιγμή..όσο για τα μικρά κάτω..όντως..δεν πιστεύω να αντέξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Απριλίου 2011 Author #7 Share 4 Απριλίου 2011 Πραγματικα πολυ ομοργο ενυδρειο μπραβο για το στισημο σου.... αλλα τα ψαρακια οταν θα γινουν τερατα τι θα κανεις??? Βασικα το Silver Arowana.... Οπως αναφερα και σε αλλα ποστ..για το μελοντικο μου αραγουανα θα του ετοιμασω τοτε ενα DIY 2m Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 4 Απριλίου 2011 #8 Share 4 Απριλίου 2011 καλησπερα φιλε μου.εκανες καλη δουλεια με το στησιμο..απλα το μονο που φοβαμαι στην υποθεση σου ειναι τα oscar γιατι και ενας φιλος ειχε παρει ενα μικρο silver σαν το δικο σου αλλα το εφαγαν τα oscar...δεν ξερω αν συμβαινει συχνα .. ας πουνε και αλλοι την γνωμη τους ..παντως εγω δεν θα το εκανα ....καλη τυχη να τα χαιρεσαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Απριλίου 2011 Author #9 Share 4 Απριλίου 2011 καλησπερα φιλε μου.εκανες καλη δουλεια με το στησιμο..απλα το μονο που φοβαμαι στην υποθεση σου ειναι τα oscar γιατι και ενας φιλος ειχε παρει ενα μικρο silver σαν το δικο σου αλλα το εφαγαν τα oscar...δεν ξερω αν συμβαινει συχνα .. ας πουνε και αλλοι την γνωμη τους ..παντως εγω δεν θα το εκανα ....καλη τυχη να τα χαιρεσαι.. φιλε..να σου πω την αλήθεια...το είχα λίγο υπόψη αυτό που είπες..επειδή τα καλά μας φιλαράκια τα oscar μου έχουν καταπιεί 2 pangasious 6cm και 4 neon..όπως και να έχει..όταν έγινε η είσοδος του arowana στο ενυδρείο τα oscar άρχισαν τα tricks..ξέρεις..κάτι απότομες κίνησης από πίσω του..το ένα από πάνω το άλλο από κάτω..κάτι τέτοια κόλπα...αλλα από τι φαίνεται κατάλαβαν πως δεν χωράει στο στόμα τους..και το άφησαν ήσυχο..όμως το αύριο είναι απρόβλεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 4 Απριλίου 2011 #10 Share 4 Απριλίου 2011 οπως και να εχει...αυτες τις μερες να εισαι λιγο προσεκτικος με την συμπεριφορα τους..αν κσι την νυχτα γινεται παντα το κσκο...κοιτα να χαρεις την μωρακλα σου γτ ειναι πολυ δυνατο κ επιβλητικο ψαρι...περιμενουμε νεα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Απριλίου 2011 Author #11 Share 4 Απριλίου 2011 οπως και να εχει...αυτες τις μερες να εισαι λιγο προσεκτικος με την συμπεριφορα τους..αν κσι την νυχτα γινεται παντα το κσκο...κοιτα να χαρεις την μωρακλα σου γτ ειναι πολυ δυνατο κ επιβλητικο ψαρι...περιμενουμε νεα σου.. όντως..όλα την νύχτα..όταν κοιμάται το αφεντικό..αυτά ψαρεύουν !! μακάρι να πάνε όλα μια χαρά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 5 Απριλίου 2011 Author #12 Share 5 Απριλίου 2011 κάνεις άλλος??? extra γνώμες είναι must. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papathanos21 5 Απριλίου 2011 #13 Share 5 Απριλίου 2011 πολυ ωραιο ενυδρειο..το μονο που με χαλαει εμενα ειναι αν η ριζα σου ειναι πλαστικη (ετσι μου φανηκε τουλαχ) κατα τ'αλλα τελειος Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 5 Απριλίου 2011 #14 Share 5 Απριλίου 2011 ωραιο το ενυδρειο αν κ δεν συμπαθω τα πλαστικα φυτα οπως κ τα oscar δεν συμπαθουν γενικα τα φυτα. γενικα οσο μεγαλωνουν ισως εχεις προβλημα με αυτο. κ το μεγαλυτερο ενυδρειο σιγσ σιγα ξεκινα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Απριλίου 2011 Author #15 Share 6 Απριλίου 2011 ωραιο το ενυδρειο αν κ δεν συμπαθω τα πλαστικα φυτα οπως κ τα oscar δεν συμπαθουν γενικα τα φυτα. γενικα οσο μεγαλωνουν ισως εχεις προβλημα με αυτο. κ το μεγαλυτερο ενυδρειο σιγσ σιγα ξεκινα το. 3 πλαστικά έχω βρε!! τα αλλα είναι αληθινά!! ανουπία και "κερατοφιλο"! Όσο για τα oscar δεν βλέπω πολύ κίνηση πάνω στα φυτά από αυτούς..αλλα όταν μεγαλώσουν αμάν το λες εσύ κάτι θα ξέρεις.. btw τι ρυθμό ανάπτυξης έχουν τα oscar?? Όσο για το μεγάλο ενυδρείο !! Άσε να χάρο αυτό πρώτα και το άλλο είναι στο προσεχες μέλλον! 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Απριλίου 2011 Author #16 Share 6 Απριλίου 2011 πολυ ωραιο ενυδρειο..το μονο που με χαλαει εμενα ειναι αν η ριζα σου ειναι πλαστικη (ετσι μου φανηκε τουλαχ) κατα τ'αλλα τελειος φιλε..για την ριζα αν δω κανένα ωραίο κομμάτι από κληματαριά κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη..!! απλά εδώ στην κύπρο τα χωράφια τον αμπελιών είναι 80Khm μακριά και μονο στα σπίτια τον ανθρώπων έχει,..δεν λέει να κάνω nitja κλοπή για την ριζα μονο! καλύτερα να αρπάξω και tpt άλλο αφού θα το ρισκάρω :PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Απριλίου 2011 Author #17 Share 6 Απριλίου 2011 σύντομα θα ποστάρω περισσότερες φωτογραφίες με το νέο setup + τα νέα φυτά + τον νέο φωτισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Απριλίου 2011 #18 Share 6 Απριλίου 2011 για τα oscar κ τον ρυθμο αναπτυξης τους μπορεις να διαβασεις το παρακατω αρθρο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...67&hl=oscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Απριλίου 2011 Author #19 Share 6 Απριλίου 2011 για τα oscar κ τον ρυθμο αναπτυξης τους μπορεις να διαβασεις το παρακατω αρθρο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...67&hl=oscar υπέροχο άθρο..Το διάβασα..Τώρα ξέρω όντως κάτι παραπάνω.. Άντε σε κάνα χρόνο και λιγότερο θα ετοιμάσω το DIY 2m..να είσαι σε επαφή γιατί με βλέπω να χρειάζομαι τρελοί βοήθεια.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 9 Απριλίου 2011 Author #20 Share 9 Απριλίου 2011 τελική παρουσίαση του ενυδρείου http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=59317 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος