sotsoul1 5 Απριλίου 2011 #26 Share 5 Απριλίου 2011 nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 5 Απριλίου 2011 Author #27 Share 5 Απριλίου 2011 Φώτη(επειδή εσύ έθιξες το θέμα) και λοιποί φίλοι άλλαξα την λάμπα με την gro lux και έβαλα μαύρο χαρτόνι στην πίσω πλευρά και στην μια πλαϊνή..για δείτε και πείτε!εμένα δεν με τρέλανε το φώς..θα ήθελα κάτι σαν το ψυχρό που είχα αλλά σε πιο σκοτεινό..υπάρχει;;να βάλω μήπως μικρότερη λάμπα..;;(αυτή είναι 30W 949mm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 6 Απριλίου 2011 #28 Share 6 Απριλίου 2011 Μια χαρά μου φαίνεται,αν και την πραγματική χροιά είναι δύσκολο να τη δεις στη φωτό. Βελτιώνεται πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Απριλίου 2011 #29 Share 6 Απριλίου 2011 Γούστα είναι αυτά,εμένα μου αρέσει.Αν θέλεις κάτι σε ψυχρό λευκό και πιο σκούρο πρέπει να παίξεις με μικρότερη λάμπα,αλλά δε θα σε καλύψει στις γωνίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 6 Απριλίου 2011 Author #30 Share 6 Απριλίου 2011 To αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό(πιο φυσικό) και πιο ωραίο αν στο κέντρο έχει πιο πολύ φως και στις γωνίες είναι πιο σκοτεινό;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Απριλίου 2011 #31 Share 6 Απριλίου 2011 Δεν λέω το αντίθετο,σου λέω πως θα είναι.Αν επισκεφτείς κάποια στιγμή το ΑΖΜΡ θα δεις οτι το αφρικάνικο ενυδρείο φωτίζεται με μία μόνο λάμπα μικρού μήκους και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.Οι κρυψώνες στις πέτρες είναι πιο σκοτεινές από το μέσο του ενυδρείου και δείχνει οτι τα ψάρια το εκτιμούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 6 Απριλίου 2011 Author #32 Share 6 Απριλίου 2011 Κάτι τέτοιο σκέφτομαι Φώτη...πρέπει να κάνω δοκιμές όμως γιατί για να γίνει αυτό θέλει μαστορέματα στο καπάκι!Το ballast είναι 1x36w 2x18w,θα θέλει και αυτό αλλαγή ή δεν υπάρχει πρόβλημα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 6 Απριλίου 2011 #33 Share 6 Απριλίου 2011 Κάτι τέτοιο σκέφτομαι Φώτη...πρέπει να κάνω δοκιμές όμως γιατί για να γίνει αυτό θέλει μαστορέματα στο καπάκι!Το ballast είναι 1x36w 2x18w,θα θέλει και αυτό αλλαγή ή δεν υπάρχει πρόβλημα;; Για να μην χαλάσεις το καπάκι σου μπορείς να στερεωσεις μια λάμπα με στεγανά ντουί και να αγοράσεις ενα μπαλαστ απο μαγαζί με ηλεκτρολογικά ωστε να αναβει μια μόνο λάμπα σε οποια watt θέλεις.Είναι πολύ μικρό το κόστος! Και εμενα μου αρέσει πολύ περισσότερο ο ψυχρός φωτισμός, όμως καλύτερα αποτελέσματα στα χρώματα των ψαριών εχω δει με λάμπες τυπου (plant). Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 11 Απριλίου 2011 Author #34 Share 11 Απριλίου 2011 Για να μην χαλάσεις το καπάκι σου μπορείς να στερεωσεις μια λάμπα με στεγανά ντουί και να αγοράσεις ενα μπαλαστ απο μαγαζί με ηλεκτρολογικά ωστε να αναβει μια μόνο λάμπα σε οποια watt θέλεις.Είναι πολύ μικρό το κόστος! Και εμενα μου αρέσει πολύ περισσότερο ο ψυχρός φωτισμός, όμως καλύτερα αποτελέσματα στα χρώματα των ψαριών εχω δει με λάμπες τυπου (plant). Το καπάκι μου δεν έχει χώρο για άλλη λάμπα έτσι όπως είναι φτιαγμένο,πρέπει να βγάλω αυτή για να βάλω άλλη..οπότε αναγκαστικά πρέπει να γίνει κόψε-ράψε και να χρησιμοποιήσω τα στεγανά ντουί της ήδη υπάρχουσας λάμπας,και απλά να τα φέρω σε πιο κοντινή απόσταση για να μπει λάμπα γύρω στα 60εκ!Ο μόνος χώρος που έχει είναι ένας μικρός πίσω που έχω τοποθετήσει το moonlight.. Να ευχαριστήσω και τον φίλο μας τον Κώστα(ψαρούκλας) που μου έδωσε μερικές πέτρες και συμπλήρωσα..θα βάλω και φωτογραφίες τις επόμενες μέρες που θα μπουν και τα Labidochromis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Απριλίου 2011 #35 Share 11 Απριλίου 2011 να σαι καλα.περιμενουμε φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 15 Απριλίου 2011 Author #36 Share 15 Απριλίου 2011 Φίλοι μου καλησπέρα..απο χτες μπήκαν 6 labidochromis caereleus!!1 ενήλικο αρσενικό,2 μικρότερα θηλυκά[99%],και άλλα 3 μικρά 2εκ(που το μάτι μου τα είδε για θηλυκά ) ...επίσης έχουν προστεθεί μερικές πέτρες(ψαρούκλας ) και 2 anubias...στις φωτογραφίες θα τα δείτε όλα! To ενυδρείο όπως είναι τώρα O αρσενικός Το ενυδρείο με την moonlight Οι γυναικάρες μου(μάλλον) Ένα από τα 3 μικρά που μπήκαν(ήταν τα πιο μικρά απτα 8 που είχα της ίδιας γέννας,και χωρίς μαύρες λωρίδες στα πτερύγια) Και μερικές ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Απριλίου 2011 #37 Share 15 Απριλίου 2011 Πολυ ομορφο να το χαιρεσαι,και εγω πιστευω οτι αυτο τι φως ειναι καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 15 Απριλίου 2011 #38 Share 15 Απριλίου 2011 Να τα χαίρεσαι! Πολύ όμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Απριλίου 2011 #39 Share 15 Απριλίου 2011 ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ!!!!!.Βαγγελη το ενυδρειο σου εγινε πολυ ωραιο(οχι οτι δεν ηταν και πριν).να εισαι καλα και να το χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 15 Απριλίου 2011 #40 Share 15 Απριλίου 2011 Πράγματι δείχνει όμορφο το ενυδρειο!Να το χαιρεσαι!! Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω τις επιφυλάξεις μου για το 2ο χαρέμι σε ενυδρείο 1 μέτρου. Παρακολούθησε τα και κράτα μας ενημερους για την εξέλιξή τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 15 Απριλίου 2011 #41 Share 15 Απριλίου 2011 Τελειο ειναι εισαι αρχοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 15 Απριλίου 2011 Author #42 Share 15 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!Οποιαδήποτε ιδέα ακόμα εννοείται δεκτή.. Πράγματι δείχνει όμορφο το ενυδρειο!Να το χαιρεσαι!! Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω τις επιφυλάξεις μου για το 2ο χαρέμι σε ενυδρείο 1 μέτρου. Παρακολούθησε τα και κράτα μας ενημερους για την εξέλιξή τους! Θα είναι ένα χαρέμι και ένα ζευγάρι..όχι 2 χαρέμια!μιλάμε για 6-7 ψαράκια σύνολο... Όπως και να έχει εδώ θα είμαστε και θα σας κρατάω ενήμερους σε ότι θα συμβαίνει..αν χρειαστώ την βοήθεια σας σε κάτι θα την έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 29 Απριλίου 2011 Author #43 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) Μερικές νέες φώτο με κάποιες αλλαγές που έγιναν.. Να κάνω και μία ερώτηση...από πια ηλικία(πόσα εκατοστά δηλαδή) του ψαριού μπορούμε να το δούμε μπουκωμένο;; Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Απριλίου 2011 #44 Share 29 Απριλίου 2011 Πολυ ομορφο να το χαιρεσαι. Απο τα λαμπιτο στον χρονο θα γινεις πατερας,ειναι ευκολα στο να γεννουν,τα μαιγκανο αργοτερα. Λεω εγω τωρα βγαλε την μπροστινη βαλινερεσα γιατι σου κρυβει ολη την θεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 29 Απριλίου 2011 Author #45 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) Έκανα λάθος και έβαλα 2 φορές την ίδια φώτο.. Να και η 3η.. Τα maingano είναι ήδη ενήλικα..της την πέφτει ο αρσενικός αλλά αυτή δεν θέλει.. kixlidatos αν εννοείς τις 2 που είναι στα αριστερά μου αρέσουν γιατί επειδή είναι μεγάλες,και φτάνουν στην επιφάνεια,με την ροή δείχνουν πολύ όμορφα... Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Απριλίου 2011 #46 Share 29 Απριλίου 2011 Ολα ξεκιναν απο την θηλυκια.Πρωτα αυτη πρεπει να φουσκωσει απο αυγα και μετα αρχιζει ο καταπλυκτικος και αγριος χορος Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 29 Απριλίου 2011 #47 Share 29 Απριλίου 2011 γείτονα πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 29 Απριλίου 2011 #48 Share 29 Απριλίου 2011 Ωραία χρώματα!!! Να το χαίρεσαι είναι πολύ όμορφο! Υπομονή και θα έρθουν και οι γέννες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 29 Απριλίου 2011 #49 Share 29 Απριλίου 2011 Ολα ξεκιναν απο την θηλυκια.Πρωτα αυτη πρεπει να φουσκωσει απο αυγα και μετα αρχιζει ο καταπλυκτικος και αγριος χορος Αυτός ο χορός είναι που μας τρελαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 29 Απριλίου 2011 #50 Share 29 Απριλίου 2011 Το φυτακι μπροστά δεν είναι ανουμπια; Γιατί το έχεις θαμμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος