grigoros 4 Απριλίου 2011 #1 Share 4 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, ψάχνω να βρω σωληνάκια υψηλής πίεσης στο όσμωσης γιατί αυτά που έχει δεν μου φτάνουν στα μέτρα, έχω γυρίσει ότι κατάστημα με υδραυλικά είδη υπάρχει εδώ στην περιοχή της Δυτικής Θεσ/νίκης αλλά δεν έχει κανένας, μήπως κάποιος γνωρίζει κάποιο κατάστημα που να έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Απριλίου 2011 #2 Share 4 Απριλίου 2011 Θα βρεις επί της Φράγκων όπως και επί της Εγνατίας λίγο μετά την Ι. Δραγούμη στο υπόγειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 4 Απριλίου 2011 Author #3 Share 4 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ φίλε, τα σωληνάκια τα θέλω για το όσμωσης που πήρα απο εσένα πριν απο λίγο καιρό αν θυμάσαι, άρχισα σιγά σιγά να το στήνω το θαλασσινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Απριλίου 2011 #4 Share 4 Απριλίου 2011 Χε χε... άντε καλό γέμισμα. Πρόσεξε το εξής... Αυτός στην Εγνατία έχει κάποιο (που όπως λέει) αντέχει σε πολύ υψηλές πιέσεις και είναι για να συνδεθεί η παροχή με την όσμωση. Αν εσύ το θέλεις ως προέκταση προς το ενυδρείο δεν χρειάζεται να πάρεις απ αυτό που το χρεώνει σχετικά ακριβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 4 Απριλίου 2011 Author #5 Share 4 Απριλίου 2011 Οκ, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Απριλίου 2011 #6 Share 4 Απριλίου 2011 (edited) απλα να πω πως δεν ειναι σωληνακια υψηλης πιεσης . ειναι σωληνακια teflon 1/4 Η 6 χιλιοστων η διευκρινιση για να μην πας και τα ζητησης λαθος Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 4 Απριλίου 2011 Author #7 Share 4 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος