Jump to content

ΖΕΒΡΕΣ S.o.s

YDROVIOS

Recommended Posts

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους τους υδροβειους....παιδια θελω βοηθεια..μου εδωσαν 4 ζεβρες..δεν ξερω καν αν ειναι αν ειναι αγορακια η κοριτσακια...και δεν ξερω τιποτα απο κιχλιδες..τισ εχω σε ενα καστοσταρη ενυδρειο...δεν μαλωνουν κι ολα καλα...αλλα τι πρεπει να κανω για να ειναι οσο καλυτερα γινεται μεχρι να τισ μεταφερω σε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο (700 λιτρα ) που ετοιμαζω??? περιμενω πωσ και πωσ την βοηθεια σας γιατι ειναι κριμα να παθουν κατι..αυτος που μου τις εδωσε τις ειχε ολεσ μαζι σε 20 λιτρα...

Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο που τις έχεις, πόσο μεγάλα είναι τα ψάρια και σε πόσο χρονικό διάστημα υπολογίζεις να είναι έτοιμο το μεγάλο;

:P

Οι διαστασεις ειναι 55χ45χ40 και το μεγαλο σε ενα με δυο μηνες...δεν γινεται πιο νωρις...τι μπορω να κανω???

To ενυδρείο είναι πολύ μικρό γι'αυτά, ακόμα και για δυο μήνες. Γνώμη μου είναι να τα βάλεις σε μια αγγελία και να τα δώσεις, εκτός κι αν βρεθεί κάποιος που μπορεί να τα φιλοξενήσει μέχρι να ετοιμάσεις το μεγάλο.

δηλαδη δεν μπορω να κανω κατι??

Ψαρια με μεγαλο μεγεθος δεν θα αντεξουν 2 μηνες εκει. :P

Εσύ τι σκεφτόσουν; Αν βάλεις άμμο και πέτρες, τα λίτρα θα είναι ακόμα λιγότερα. Δυστυχώς το ενυδρείο είναι μικρό και τα ψάρια, μεγάλα και κινητικά.

σκεφτομουν να βαλω αμμο και πετρες...θα δω αν ειναι να τα δωσω αλλιως να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω με το μεγαλο...ευχαριστω πολυ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...