gregog7 4 Απριλίου 2011 #1 Share 4 Απριλίου 2011 Γεια σας και πάλι, μια απλή ερώτηση αλλά η απάντηση κρύβει παγίδα, η VorTech MP10 θα μπορέσει να δουλέψει σε 10αρι γυαλί;Η εταιρεία τη δίνει μέχρι 9,5. Το έχει δοκιμάσει κάποιος;Για πείτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frakto 4 Απριλίου 2011 #2 Share 4 Απριλίου 2011 μου φαίνεται ότι την έχει ο Nervas σε 10 αρι , και εαν θυμάμαι σωστά δεν έχει πρόβλημα !!! Α.....τώρα μέτρησα και το δικό μου που είναι 10αρι ,και δεν έχω πρόβλημα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 4 Απριλίου 2011 Author #3 Share 4 Απριλίου 2011 Τέλεια τοτε,παμε για αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 4 Απριλίου 2011 #4 Share 4 Απριλίου 2011 Ναι, Γρηγόρη είναι οριακά αλλά τις έχω περίπου χρόνο και παίζουν χωρίς προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 4 Απριλίου 2011 Author #5 Share 4 Απριλίου 2011 Και αφού ρωτάμε: παίρνω τη 10w,αυτήν συνεργάζεται με μια 20w για μεγαλύτερο ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 4 Απριλίου 2011 #6 Share 4 Απριλίου 2011 Επειδή με βασανίζει καιρό το ερώτημα αυτό(εγώ στο μυαλό μου έχω ότι μελλοντικά ίσως μειώνετε η διάρκεια ζωής) έστειλα ένα μαιλ στην εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frakto 4 Απριλίου 2011 #7 Share 4 Απριλίου 2011 Αφού μέτρησα το τζάμι και κατάλαβα σήμερα ότι είναι 10αρι ,και εγώ την δουλεύω κάνα χρόνο και δέν έχει πρόβλημα . Την έχω δουλέψει ακόμα και με το πλαστικό που έχει μαζί μόνο η mp10 (το πλαστικό που είναι κάνα δύο χιλιοστά + το τζάμι =περίπου 12 στο σύνολο) και πάλι δεν είχε κανένα πρόβλημα . Το μόνο που μπορεί να συμβαίνει είναι ,όχι η διάρκεια ζωής της αντλεί ας αλλά η ένταση της (δηλαδή στο 100% να χάνεις 5%) . Αυτο είναι εικασία ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 4 Απριλίου 2011 #8 Share 4 Απριλίου 2011 Τέλεια τοτε,παμε για αγορά +1 έχω στείλει και γω μέιλ στην ecotech και δεν υπάρχει πρόβλημα Γενικώς πρόβλημα υπάρχει άμα το χρησιμοποιήσεις σε λεπτότερο τζάμι από ότι γράφει χώρις το λάστιχο. Για το μάξιμουμ πάχος από ότι κατάλαβα το λένε για να μη σου πέσει κάτω και όχι για άλλο λόγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 4 Απριλίου 2011 Author #9 Share 4 Απριλίου 2011 Επειδή με βασανίζει καιρό το ερώτημα αυτό(εγώ στο μυαλό μου έχω ότι μελλοντικά ίσως μειώνετε η διάρκεια ζωής) έστειλα ένα μαιλ στην εταιρία. Kαι εγώ έστειλα mail(πάει,χαζέψανε οι Έλληνες θα λένε)και περιμένω απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 4 Απριλίου 2011 #10 Share 4 Απριλίου 2011 Kαι εγώ έστειλα mail(πάει,χαζέψανε οι Έλληνες θα λένε)και περιμένω απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος