NikoP 3 Απριλίου 2011 #1 Share 3 Απριλίου 2011 Γεια σας όπως αναφέρει και ο τίτλος ξεκινάω ένα 40λτ με ζωότοκα. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για guppies.. Πόσα ψάρια θα μπορούσα να βάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 3 Απριλίου 2011 #2 Share 3 Απριλίου 2011 Δες το προφίλ τους http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36906 Συντήρηση στο ενυδρείο: PH: 7.5 -8.5 pH (Ιδανικά: 7.8-8) KH: - GH: 10-20°dGH (Ιδανικά: 15°dGH) Θερμοκρασία: 18-28°C (Ιδανικά: 23-25°C) Λίτρα: Για ένα χαρέμι (1 αρσενικό και 3 θηλυκά) γύρω στα 60 λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
losage 6 Απριλίου 2011 #3 Share 6 Απριλίου 2011 (edited) ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ 40 ΛΙΤΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΨΑΡΙ ... ΤΑ GUPPIES ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3.5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ 13 ΨΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.. Γράφε με μικρά ελληνικά σε παρακαλώ. Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2011 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 7 Απριλίου 2011 #4 Share 7 Απριλίου 2011 ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ 40 ΛΙΤΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΨΑΡΙ ... ΤΑ GUPPIES ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3.5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ 13 ΨΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.. Υπολογιζε εσυ ετσι και μετα θα μας γραφεις για τους θανατους των ψαριων σου(μου αρεσει που δινεις και συμβουλες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 7 Απριλίου 2011 Author #5 Share 7 Απριλίου 2011 ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ 40 ΛΙΤΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΨΑΡΙ ... ΤΑ GUPPIES ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3.5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ 13 ΨΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.. Γράφε με μικρά ελληνικά σε παρακαλώ. Φίλε μου ευχαριστώ, αλλά πιστεύω πως με ένα χαρέμι 3-1 είμαι μια χαρά. Όσο για τον τύπο 1εκ. προς 1λ καλύτερα να μην τον ακολουθείς δεν ισχύει εάν θέλεις να φτιάξεις μια κοινωνία με ήρεμα ψάρια και χωρίς προβλήματα. Σκέψου να βάλουν 15 ανθρώπους σε ένα κλειστό χώρο 10τ.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Απριλίου 2011 #6 Share 7 Απριλίου 2011 ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ 40 ΛΙΤΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΨΑΡΙ ... ΤΑ GUPPIES ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3.5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ 13 ΨΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.. Παρακαλώ να προσέχουμε πάρα πολύ όταν συμβουλεύουμε αρχάριους φίλους μας, δεν θέλει και πολύ να απογοητευτούν από τις απώλειες και να εγκαταλείψουν το χόμπι μας. Φίλε losage, αυτός ο κανόνας που αναφέρεις ήταν σε μια άλλη εποχή που η γνώση καθώς και οι πηγές πληροφόρησης ήταν περιορισμένες. Ήταν ουσιαστικά ένας πολύ γενικός μπούσουλας. Πλέον με το διαδίκτυο, έχουμε πρόσβαση και μπορούμε να γνωρίζουμε τι ανάγκες έχει κάθε είδος ξεχωριστά και δεν έχουμε ανάγκη από τέτοιου είδους γενικευμένων κανόνων. Άρα το πιο σωστό είναι να εξετάζουμε το κάθε είδος ξεχωριστά, βλέποντας ποιες είναι οι απαιτήσεις του και πως θα τους προσφέρουμε ένα σωστό περιβάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
losage 7 Απριλίου 2011 #7 Share 7 Απριλίου 2011 σωστο και αυτο.. φιλε κωστη βεβαια επηδει και γω αρχαριος ειμαι οποτε οτι γνωσεις παιρνω ειναι απο βιβλια και διαδικτιο καθως και φορουμ οποτε τις αναφερω για να βοηθησω τον φιλο aquarista ... βεβαια οτι γραφετε και οτι διαβαζω ειναι δεκτο μεχρι να αποκτησω μια σιγουρη γνωμη και να τεκμηριωνω αυτα που λεω... γι αυτο κιολασς χρησιμοποιησα την φραση "απ οτι ξερω" βεβαια φιλε stav απο το να με γιουχαρεις ετσι, καλο θα ηταν να εξηγησεις οπως και ο κωστης πολυ καλα εκανε τον λογο που δεν ισχυει αυτο που εχω διαβασει εκτος αν απλα ηθελες να πεις κατι ... τελος παντων εγω παντως σε 270 λιτρα εχω βαλει 30 guppies εχω καποιες απωλειες αλλα δεν πιστευω οτι στριμοχνωνται κιολας.. δεν το εχω κανει "ικα" εκει μεσα μια χαρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος