Χρήστος 27 Μαρτίου 2007 #26 Share 27 Μαρτίου 2007 κακος δεν ειχα απαντησει σε αυτο το τοπικ ^^ 6 Pterophyllum scalare στα 300 λίτρα 2 ζευγάρια Pelvicachromis pulcher με πολλά μικρά στα 100λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgan 9 Απριλίου 2007 #27 Share 9 Απριλίου 2007 1 Heros severus 2 Thorichthys meeki 2 festivum 200 L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 12 Μαίου 2007 #28 Share 12 Μαίου 2007 εχω 3 σκαλάρια (1 golden head, 1 marble, 1 λευκό με black stripes)και 4 bolivian ramirezzi σε κοινωνικό ενυδρείο 120λτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpoul 3 Αυγούστου 2007 #29 Share 3 Αυγούστου 2007 Se enydreio 250l ena zevgari firemouth,ena zevgari flower horn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriskousis 7 Αυγούστου 2007 #30 Share 7 Αυγούστου 2007 αν οντως ειναι "flowerhorn" το αλλο ζευγαρι που λες.. ετοιμασου να χασεις αρχικα τα firemouth και επειτα ενα απο τα 2 flowerhorn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 31 Αυγούστου 2007 #31 Share 31 Αυγούστου 2007 1 archocentrus sajinca σε 120αρι φυτευμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsiro 31 Αυγούστου 2007 #32 Share 31 Αυγούστου 2007 ενα ζευγαρι Mikrogeophagus ramirezi! πραγματικα απιθανα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WILD_RIDER 30 Οκτωβρίου 2007 #33 Share 30 Οκτωβρίου 2007 Έχω 7 μικρά (max 10εκ το μεγαλύτερο) Oscar Red, Albino Red & Tiger και ένα μεγάλο Πλακόστομο (25-30εκ). Το ενυδρείο μου είναι 200 λίτρα (το έχω 10 χρόνια) αλλά θα πάρω μεγαλύτερο μόλις μεγαλώσουν λίγο. Πρόσφατα λόγω βλάβης του Θερμαντήρα που δεν λειτουργούσε αναπτύχθηκε το Βακτήριο Cotton Wool και τώρα βρίσκομαι στην διαδικασία θεραπείας με Melafix και βλέπουμε. Αν δεν γίνουν καλά θα τους δώσω και αντιβίωση. Χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη Wild_Rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriskousis 31 Οκτωβρίου 2007 #34 Share 31 Οκτωβρίου 2007 7 οσκαρ φιλε wild rider θελουν 800 λιτρα ενυδρειο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WILD_RIDER 31 Οκτωβρίου 2007 #35 Share 31 Οκτωβρίου 2007 Φιλε chriskousis Ε ενταξει μην τα παραλέμε .... κάθε Oscar χρειάζεται γύρω στα 40-50 λίτρα αλλά έχεις δίκιο ότι είναι πολλά γιαυτό το ενυδρείο. Όμως είναι μικρά ακόμα και δεν φαίνεται. Σκοπεύω όμως να πάρω ένα μεγαλύτερο ενυδρείο 320-400 λίτρα το οποίο αν ψάξεις στο ιντερνετ θα δεις ότι αρκεί για 7 ψάρια. Σίγουρα όμως όσο μεγαλύτερο ενυδρείο υπαρχει τόσο το καλύτερο είναι. Το θέμα όμως που με απασχολεί τώρα δεν είναι αυτό. Είναι ότι τα 8 oscar πού αρχικά αγόρασα, λόγω του Cotton Wool Βακτηρίου, έγιναν 7 και χθές έγιναν 6 δυστυχώς! Σταμάτησα λοιπόν επσευσμένα το Melafix και ξεκίνησα άμεσα θεραπεία με Fungus Care Αντιβίωση για να σώσω τα υπόλοιπα γιατι εκτός απο όμορφα ψάρια και ψυχούλες είναι και καλα παιδια και αξίζουν κάθε δυνατη προσπάθεια εκ μέρους μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 31 Οκτωβρίου 2007 #36 Share 31 Οκτωβρίου 2007 Φιλε chriskousis Ε ενταξει μην τα παραλέμε .... κάθε Oscar χρειάζεται γύρω στα 40-50 λίτρα αλλά έχεις δίκιο ότι είναι πολλά γιαυτό το ενυδρείο. Όμως είναι μικρά ακόμα και δεν φαίνεται. Σκοπεύω όμως να πάρω ένα μεγαλύτερο ενυδρείο 320-400 λίτρα το οποίο αν ψάξεις στο ιντερνετ θα δεις ότι αρκεί για 7 ψάρια. Σίγουρα όμως όσο μεγαλύτερο ενυδρείο υπαρχει τόσο το καλύτερο είναι. Το θέμα όμως που με απασχολεί τώρα δεν είναι αυτό. Είναι ότι τα 8 oscar πού αρχικά αγόρασα, λόγω του Cotton Wool Βακτηρίου, έγιναν 7 και χθές έγιναν 6 δυστυχώς! Σταμάτησα λοιπόν επσευσμένα το Melafix και ξεκίνησα άμεσα θεραπεία με Fungus Care Αντιβίωση για να σώσω τα υπόλοιπα γιατι εκτός απο όμορφα ψάρια και ψυχούλες είναι και καλα παιδια και αξίζουν κάθε δυνατη προσπάθεια εκ μέρους μου! Αγαπητέ WILD_RIDER, Εύχομαι τα ψαράκια σου να γίνουν καλά από το 'Cotton Wool΄ αλλά έχω να επισημάνω πως 7 Oscar ΔΕΝ χωράνε σε 200 λίτρα με ΤΙΠΟΤΑ!!! Άσχετα με το τί διαβάζεις στα διάφορα site στο internet (θα ήθελα να βάλεις λίνκ που το διάβασες) ένα ζευγάρι Oscar θέλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 800 λίτρα για να μεγαλώσει σωστά.Άν σκεφτείς το τελικό τους μέγεθος θα καταλάβεις ότι τα λίτρα σου είναι απελπιστικά λίγα και το ενυδρείο σου κινδυνεύει να 'τουμπάρει' ανά πάσα ώρα και στιγμή.... Άν θές πραγματικά να κρατήσεις στο ενυδρείο σου Oscar και όπως λές πράγματι αξίζουν κάθε προσπάθεια πήγαινε τα στο μαγαζί που τα πήρες και άσε στο ενυδρείο σου μόνο 2 (αυτό εξαρτάτε από το μέγεθος που είναι) και σύντομα θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση σε τουλάχιστον 400+ λίτρα καθαρού όγκου νερού ενυδρείου. Άν πάλι παραμείνεις στα 200 λίτρα θα σου πρότεινα να φτιάξεις ένα όμορφο κοινωνικό ενυδρείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 31 Οκτωβρίου 2007 #37 Share 31 Οκτωβρίου 2007 Μιάς και δέν έχω απαντήσει στο συγκεκριμένο θέμα έχω αυτήν την στιγμή τα παρακάτω: 1 x Gymogeophagus Balzani male 2 x Gymogeophagus Balzani female Σε 680 λίτρα 1 x Symphysodon Discus Hybrid Σε 450 λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 1 Νοεμβρίου 2007 #38 Share 1 Νοεμβρίου 2007 Ένα ζευγάρι mesaunata festivum σε 120 λίτρα μόνα τους, τον τελευταίο καιρό λόγο ανακατατάξεων προσωρινά σε 40 λίτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriskousis 1 Νοεμβρίου 2007 #39 Share 1 Νοεμβρίου 2007 1 Vieja Blackbelt 1 Vieja Synspilum 1 Vieja Bifasciatum 1 Chocolate cichlid 1 Nandopsis Festae 1 Herycthys Carpinte 1200 λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karkos 5 Δεκεμβρίου 2007 #40 Share 5 Δεκεμβρίου 2007 ΕΓΩ ΕΧΩ Cichlasoma (Archocentrus) nigrofasciatum ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky### 5 Δεκεμβρίου 2007 #41 Share 5 Δεκεμβρίου 2007 Ένα αρσενικό Green Terror και ελπίζω να βρω μία θηλυκιά αρκετά μεγάλη να γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος! (αλλιώς ένας πόλεμος μεγάλος ) Είναι φανταστικό ψάρι με......προσωπικότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbikes 3 Μαρτίου 2008 #42 Share 3 Μαρτίου 2008 Σε 340 λιτρα εχω 3 flower horn, 1 oscar (red tiger), 1 texas, 1 green terror, 1 red parrot και 1 pacu 30cm. Κοσερβα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psit 3 Μαρτίου 2008 #43 Share 3 Μαρτίου 2008 3 Mikrogeophagus ramirezi το 1 αρσενικό και 3 Apistogramma cacatuoides το 1 αρσενικό στα 60lit Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagvader 13 Απριλίου 2009 #44 Share 13 Απριλίου 2009 Ενα ζευγος Green terror (aeguidens rivulatus) 2,5 ετων, ζευγαρι που ζευγαρωνει 2 φορες τον χρονο σε ενα Rio 240. Σε ενα αλλο μικροτερο (Panorama 80) εχω τα 80 μωρα τους απο την τελευταια γεννα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishmaniac 21 Απριλίου 2009 #45 Share 21 Απριλίου 2009 Εχω 2 oscar tiger σε ενυδρειο 200LT Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Απριλίου 2009 #46 Share 21 Απριλίου 2009 Εχω 2 oscar tiger σε ενυδρειο 200LT Γνωρίζεις ότι είναι λάθος τα 2 oscar σε αυτά τα λίτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 21 Απριλίου 2009 #47 Share 21 Απριλίου 2009 Αυτά είναι κυχλίδες Αμερικής ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksis 24 Οκτωβρίου 2009 #48 Share 24 Οκτωβρίου 2009 Και εγω σε εχω αγνοήσει φιλε μου Αντώνη σε αυτο το ποστ.. έχω πια μόνο ένα ενυδρέιο και ειναι 380 λιτρα καθαρό 1 Heros severus Albino 1 Heros severus. το αγαπημενο ζευγως 2 Cichlasoma nigrofasciatum 1 Synodontis eupterus και 2 Blue Acara Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 24 Οκτωβρίου 2009 #49 Share 24 Οκτωβρίου 2009 4 heroes severoum + 1 tiger oscar = 800litr Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 9 Δεκεμβρίου 2009 #50 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα σε ολουσ,και εγω εχω αμερικανεσ...........3 green terror,2 red terror, kai 1 redhead... ειναι τελειεσ και παιχνιδιαρεσ μεσα σε 300 λιτρα....καποια στιγμη θα ανεβασω και φοτογραφιεσ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος